Uh,monotone li trke :neutral:
Steta,Suzuka je prava za dobru trku po kisi...
Ako nista,pobjeda Vettel-a...:dring:
Uh,monotone li trke :neutral:
Steta,Suzuka je prava za dobru trku po kisi...
Ako nista,pobjeda Vettel-a...:dring:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Steta sto je jedno mjesto od 6 top team mjesta, procerdano na Massu (potpuno nezasluzeno, sto iz viknda u vikend on potvrdjuje), dok odlicni vozaci kao sto su Kubica, Rosberg, pa mozda cak i Kobayashi imaju odlicne rezultate sa dosta slabijim bolidima.
Release Yourself
vettel babyjosh tri pobjede do titule, mozda ce mu cak i dvije biti dovoljne
![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Tri pobjede i mozda...
TAKUMI
Vitaly je zaradio 5 place grid drop.
Massa nije kaznjen.
TAKUMI
Ma mene samo zanima sto je Barichelo izjavio preko radia kad je vidio NAJVECEG kako ga obara?![]()
Zao mi je sto su se zajebali sa taktikom, prije ulaska u box, LEGENDA je imao 18 sec prednosti nad Rosbergom. Trebali su ga ostavit da se vrti jos 2-3 kruga, a ni F Duct mu nije radio.
E da, najbrzi krugovi:
M.Schumacher 1:34.853
N.Rosberg 1:36.108
Dalje:
http://totalf1.com/full_story/view/3...lton_in_Korea/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-10 at 11:41.
TAKUMI
NAJVECI je bio sec i po brzi od njega, ali to nije dovoljno da krene da ga pretekne a da ne rizikuje, on nece da napravi neko ******, ipak je to timski kolega.
Pogledaj sto je napravio brazilcu...znaci epicno...
U pocetku je imao ista vremena kao Alonso i McLareni.
TAKUMI
udavi fabiola...........
E, pogledaj sto kaze:
"The car worked great this time," Schumacher told German television channel RTL. "Unfortunately, I cannot say it has been that way at all the races.
"There have often been problems, especially on my car, in terms of the consistency, that were not always noticed from the outside. You only saw that I was slower. Both cars have not always been the same."
Mercedes' Norbert Haug did not disagree with Schumacher's claims.
"I cannot disagree with Michael. As far as the car is concerned, he is right," Haug told Bild newspaper.
DALI MU LOSIJI BOLID OD ROSBERGOVOG. MAMICU IM....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ ____________________
Kamere RTL-a, za koji je Schumacher i dao izjavu, na kraju utrke uhvatile su Nijemca u žučnoj raspravi s Brawnom i Haugom.
"Ne mislim da me je Ross Brawn kritizirao. Više je to rekao u kontekstu mojih slabijih izdanja u usporedbi s Rosbergom. Mogu reći da je glede toga u pravu. I ja sam samokritičan. U procesu sam učenja i daljnjeg razvoja, makar imam 41 godinu."
TAKUMI
Mislis li da ce iduce godine fosilni ostatak biti ista bolji?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa ne znam, fosilni ostatak zavisi od mehanicara i NAJVECEG.
TAKUMI
Ovo je priceless, kakva setnja pored najiskusnijeg "vozaca" F1, i to s vanjske strane:
Juan, ovo je bilo kad sam vikao DEDA sesti:
P.S. da nije izgubio toliko vremena iza Rosbija, stigao bi Hamiltona kao iz *****...
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre...ce-history.pdf
Last edited by Fabia_Elegance!; 11-10-10 at 21:36.
TAKUMI
i tog debila nije sramota da se zali na kvalitet bolida..
She is only here to annoy herself!
Koji debil? O cemu pricas?
TAKUMI
o tome da mu nije smetalo sto ima bolji auto kad je bio prvi vozac u timu
Ma bitno je da je ON prvi do prvog!!!
pa ne, nema uopste veze sto je on u Ferrariju uvijek vozio prvu specifikaciju bolida i sto su se novi djelovi uvijek prvo njemu ugradjivali
licemjer najgore vrste, vozi kao manit po javnim putevima kad mu se negdje zuri a kladim se da bi na onom topicKu srao o bezbjednosti u saobracaju..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks