Ma Federer je jedna obicna pizda.
Bravo SRBIJO!!!
Dick Laurent is dead!
caroline o ponedeljka #1. otkad sam ja pricao, no mi niko nije vjerovao... mada ne mogu reci ni da sam ja vjerovao u to sto sam pricao.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Đoković-Izner 2:0 (7:6, 6:2)
Novak Đoković je u finalu Pekinga. Naš najbolji teniser pobedio je 22. igrača sveta Amerikanca Džona Iznera sa 2:0, po setovima 7:6, u taj brejku 7:1 i 6:2.
U finalu turnira Novak će igrati pirotiv pobednika meča Ferer-Ljubičić.
Evo, da kažem, da je mlada Danka Kovinić osvojila satelit u Bugarskoj (nagradni fond od 10.000$)
Dobi Federer Đokovića 7:5 6:4. Sjutra finale sa Murrayem koji je lako izašao na kraj sa Monacom. Dobro bi bilo da se popravi taj međusobni skor s njim. Trenutno je 7:5 u korist Škota.
Dick Laurent is dead!
She is back !!!! U finalu 6-1 6-2.Konacno se vraca na stare
Napokon Viktor. I to preokretom.
Kraj jedne karijere
http://www.cafemontenegro.com/index....33&news=144769
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Samo da pozdravim forumase koji su jos prije 3 godine vidjeli novog kralja na tronu, a starog na koljenima, i to nakon treceg uzastopnog ciscenja od strane matorca![]()
Nole ka' Nole, kad je glavno zariba. Vjerovatno psiha. Nadal-Marej, kakav meč!
KRALJ, nema sto. Zao mi je sto onakvog borca prate maleri iz meca u mec... Nikom nisu bitniji poeni od njega. Kad se lupi po grudima, ja se najezim. Da nije imao onaj peh s okom protiv Rafice, danas ne bi naisao na super motivisanog i raspolozenog Fedicu. A zao mi ga bilo protiv Rafice gledat. Toliko zelje, volje, ali s jednim okom je bilo i nemoguce... samo da ga pehovi mimoidju, pogotovo grlo da sacuva, pa ce doci sampionski rezultati.
I ja se uplashim kad se lupi onako da mu ne pochne trokirat u sred mecha,daleko bilo...
E danas mech godine,mishevi neka gledaju i uche![]()
...
u 2, kao i na cijelom turniru.
Vamos Rafa! Mada je umoran, ali nadam se
- All matches: Nadal 14–7
- All finals: Nadal 12–5
- Grand Slams: Nadal 6–2
- Grand Slam finals: Nadal 5–2
- Best of five sets: Nadal 8–3
- Masters Cup: Federer 2–0
- Masters Series: Nadal 7–3
- Masters Series finals: Nadal 6–3
Kralj zavrsava sezonu na pravi nacin...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks