Originally Posted by
Rakun
baš SVE "BOŽIJE" knjige govore o jednom bogu ???
Homerove himne(bar se zna ime čovjeka koji ih je pisao),Vinaya Pitaka,Digha Nikaya,Majjhima Nikaya,Samyutta Nikaya,Anguttara Nikaya,Khuddaka Nikaya,Abhidhamma Pitaka,Mahayana,Tiantai, Tendai,Lotus Sutra,Tengyur,Kangyur,Pjesme Yongdam-a,Haeweol,Ceremonije Euiam-a,Pet Klasika,Četiri Knjige,Trinaest Klasika,Discordia,Rasa'il al-hikmah,Knjiga Pećina,Knjiga Kapija,Amduat,,Cippus Perusinus,Knjiga Svete Krave,Liber Linteus,Tabula Cortonensis,Rig Veda,Sama Veda,Yajur Veda,Atharva Veda,Brahmanas,Aranyakas,Itihāsas,Mahābhārata,Rama yana,Bhagavata Purana,Tantras,Stotras,Ashtavakra Gita,Purva Mimamsa,Brahma Sutras,Stari Zavjet,Novi Zavjet,Kuran,Nag HammadiKabala,Tora,Egipatska Knjiga mrtvih,Vedas,Bhagavad,Gita,Tako je govorio Buda,Tripitaka,Knjiga Sijenki,Crna Biblija,Mormonska Knjiga,Talmud,Dragocjeni Biser,Nag Hammadi,Pashupata Shaivism,Shaiva Siddhanta,Hadith ,Svetambara,Satanski Rituali,Ginza Rba,Evangelion,KNJIGA O LETEĆEM ŠPAGETI ČUDU(moja omiljena),,Sveti Piby,Kebra Negast,Kraljevski Svitak o Crnoj Nadmoći(Rastaferianstvo, ja je zovem travnata knjiga),Dianetics itd...
BIRAJ U KOJE ĆEŠ SRANJ* DA VJERUJEŠ
PS.
Većina ovih knjiga su starije i od Starog Zavjeta
znači veća je mogućnost da su stupili u direktan kontakt sa Bogom-Bogovima
i ti se uhvati baš Biblije koju je pisao neki šizofreničar (Definicija šizofrenije je neko ko čuje glasove i vidi stvari kojih nema)
PPS
meni se lično najviše sviđa budistički bog
zašto ??
Bookmarks