Jer sam mu upravo poslao PM još jedan... Čisto u slučaju da je greškom izbrisao prošli...
Volim da za ljude govorim istinu... A mnogo ružno je ako napadneš nekoga kad 100%tno nije kriv.
Valjda je poenta ovog topica da se imenuju svi ti ljudi koji su ljiga-prodavci i koje treba zaobilaziti u širokom krugu,a ne da se kriju.
Jer sam mu upravo poslao PM još jedan... Čisto u slučaju da je greškom izbrisao prošli...
Volim da za ljude govorim istinu... A mnogo ružno je ako napadneš nekoga kad 100%tno nije kriv.
Kolko se mene puta desilo da rezervisem nesto do npr nocas vece potrosim eure na racun i onda lik kaze da ga je proda?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
na ovom topicku je 99,99% hvaljenja, a isti bi trebao da sluzi kao opomena na lose prodavce a ne obrnuto![]()
She is only here to annoy herself!
Ispisah 90% njih s kojima transakcija nije protekla "po propisima"... Kad je neko u stanju da te zaYebe za 5 eura... Stvarno je bijedno (na search ce neko vec naci o kome se radi)
Ahahaha.Kad si me povuko za jezik,sad cu javno da kazem ko je koga zezo.Prvi dan velis da ces mi poslat tel busom pa onda velis da ides na basket i da ces mi poslat kad se vratis sa basketa.tu noc sam bio ispaljen kao i sutra.sutri dan saljes mi broj ziro racuna da ti uplatim novac.uglavnom ja sam zakasnio da uplatim novac.pito sam ga mogu li da posaljem pare preko jednog covjeka koji dolazi taj dan u pg ,on je reko da moze.posle nije puno proslo i javlja mi da nemoze i da ide na basket u 6,E nisam mogo vise cekat i narucih nokiu n95 iz tendera.Dobio sam poruku sutri dan u kojoj me je doticni pito ocu li uzimat tel.namjerno nisam htio da odgovorim.I jos sam htio da uzmem tel 5-6dana prije ovoga.a kad sam pito doticnog da li je u cg?on je reko da nije.a napiso je na forumu da je doso u cg i da ce zvat sve da im podjeli narudzbe.
Ovom prilikom cu da pitam koga sam ja to ispalio i koga sam zeznuo?I koji su to moji lazni profili?
Takodje se javno izvinjavam Vasiliju ''CVXCOMPUTERS'' na ispali za apc ups.I javno cu da kazem da sam ga prodo ''pespro-u'' iako sam Vasiliju reko da sam ga prodo drugu.Glupo mi je bilo da mu kazem da sam ga prodo nekom sa foruma.
Takodje sam prodo dva volana i zvucnike ''Guliwer13'' neka momak kaze je li imo kakvih problema.
Last edited by Randy Orton; 13-10-10 at 12:14.
Mogli biste da ovdje iznosite loša iskustva sa forumašima, ako ih je bilo...i da imenujete iste...a ne da se tapšete po cijeli dan kako je neko bio korektan itd... Ovdje sam kupio i prodao od obične SIM kartice do automobila... Automobil jedan prodao, jedan kupio... Pa evo nikoga nisam tapšao kako je ok i korektan.
Apel na Admine da malo srede ovo tapšanje, a forumašima apel da nas upozore na 'loše' forumašeNaravno, ne bi bilo lijepo ni nekoga prvo okriviti, a onda se ispostavi da je sve bila stvar zabune
Uzdravlje!
E ovako TO LAZES !!!
3 dana nisi bio u stanju da mi uplatis pare na racun , tj nisi htio ...
htio si prvo telefon , pa onda pare , e malo sjutra ...
onda sam trgovao sa MikyNK u medju vremenu , i istu mi je pricu ispricao za tebe.
da bih sinoc kad sam trgovao sa gocetr_25 , i isto u pricu oko nokije n95 , on meni isto rekao da si ga identicno zvao i pricao istu pricu kao meni i borisu.
i zbog toga sam se odlucio da napisem ovo lose iskustvo sa tobom.
jer ja sam mnogo aktivan na ovom dijelu prodaja/oglasi , i jednostavno ocu da ljudi znaju kakav je ko!
ako ti druze zivis u Herceg Novi , moras prvo malo povjerenja da steknes , da bi ti neko slao telefon na lijepe oci ...
tako kako si krenuo , nesto mi se ne cini da ces uliti mnogo povjerenja !
ovim ujedno i zavrsavam raspravu !
Last edited by Nooth1ng; 10-10-10 at 20:15.
treba otvoriti jednu temu za tapsanje a jednu za ono drugo![]()
She is only here to annoy herself!
Ođe fali, da prostite, mooda
Lično ne bih imao problem da iznesem sve negativne karakteristike nekog forumaša, ukoliko bi mi se nešto tako desilo, ali jbg, razumijem i ljude koji se ustežu od toga. Jer, CG je malo područje, svako svakog zna, niko ne želi da šeta sa sumnjom da će ga neko iza ćoška opeglat' kakvom toljagom samo zato što je rekao nešto negativno ođe, a tom pomenutom forumašu se to nije svidjelo itd![]()
A ne nego da uplatim pare pa da nevidim tel.sto nisi htjeo da posaljes tel preko busa?pa da ja dam vozacu pare.Miki nk nije imo n95 nego 5800,tad nisam imo para i nisam uzo tel.a gocetr_25 ja nisam reko da cu uzet 100% tu nokiu,nego m je on nudio drugi tel.to ti nije reko,niti sam ja njega zvao.
Last edited by Randy Orton; 10-10-10 at 21:22.
Evo posto ste me pomenuli ja sa Randy Orton-om nisam imao nikakvih problema momak mi je donjeo u pg stvari jer je isao za pg ja njemu pare i sve super proslo...Cudi me da nisam stavio pohvalu...
![]()
Takodje imam i rijeci hvale za Nooth1ng-a jer smo odradili veliku trgovinu...
Tako da to sto je izmedju vas neznam...
Evo da razjasnimo:Nije ceo da salje tel busom da ja dam pare vozacu.Nije ceo da ja dam pare vozacu a on vozacu pare tel.E nisam ni ja vise htio da cekam,nit sam htio da uplatim pare na ziro racun,pa da gledam tel do god.Fino sam uzo tender i kupio polovnu N95.Molim ostalu ekipu koju sam ja za**bo,ispalio zeznuo da ispricaju sva losa iskustva sa mnom.A ne da neki 3 lik prica ''njihova iskustva koja nezna ni sam je su li tacna''Hvala
meni se javio lik preko telefona i se pretstavio sa ovaj tvoji nick Randy Orton,znaci "cao ovdje randy orton onaj momak sa foruma", to prije mjesec dana mozda i vise,mislim za n95 8gb ili n79 ne sjecam se tacno rezervisao tel,onda se javio i htio je da mu saljem tel u HN a poslije on da mi salje novac,kad sam potrazio obrnuto,nestao je,jos jedan put nije se ni javio ni odgovorio na poruke,pa rekoh jbg,to je to,i onda trazio si ali bas trazio si n95,ja dajem link da kontaktiras sa covjekom koji znam da je ima,i prije neki dan nooth1ng mi je ispricao sta se desilo,i ja rekoh da se i meni isto desilo...ja ne mogu biti 100% siguran da si mi se ti javio,ali kako da znam kad mi se momak tako pretstavio,a ja tebe ne poznajem...
EDIT: objavio bih njegov broj telefona ali sam ga zapisao u neki telefon kao "ispaljivac" ali prodao sam vjerovatno telefon i nijesam ga na sim kopirao...taman i ti bi vidjeo ko se pretstavlja ka ti,ako nisi me ti zvao
Last edited by gocetr_25; 10-10-10 at 21:56.
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Zaboravih da pohvalim nenop, trgovah monitor, sve je proslo u najboljem redu, preporuka za saradnju!
Slazem se s teorijom...
Ipak, treba napisati pozitivan FEEDBACK nakon uspojesno obavljenje trgovine koja je prosla kao ocekivano...
Ako je neko 10 puta prodao nesto onako kako je opisano i bez komplikacija... Najvjerovatnije ce i 11ti put normalno proteci trgovina.
Meni se desilo da me je neko zvao za XFX plocu, predstqavio se kao bole083 i ispalio... Poslije kontaktirah doticnog forumasha i vidjeh da je doslo do zabune i da nije to on bio... Kasnije smo se i upoznali... Stvarno je neko trece lice uzelo preko telefona lazno da se predstavlja... Uzas sto sve ovaj narod chini! :mad:
a sto se cini odjen qq
hitman number 069 61 88 61
evo par neutralnih komentara...prvo kazes da si zakasnio pa onda da nisi htio uplatiti da te ne bi za*ebao
i drugo boldovano...imas drugi nick...tvoj post za fiat kupea koji prodajes je bio refreshovan dva-tri puta od strane drugog nicka...nisam siguran koga ali sada je to pobrisano i ne postoje ti refreshovi...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Konačno da malo živne ovaj topic.
Dosta je bilo tapšanja po ramenima![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks