E dok ti nisi ovo postovao i dalje bih zivio u zabludi, a sad mi je sve jasno.
Alonso će do kraja sezone voziti na motorima iz Belgije i Italije
Fernando Alonso je na Velikoj nagradi Singapura pobijedio koristeći motor s kojim je vozio u Mađarskoj i Njemačkoj. Računica pokazuje da je to bio prilično uspješan motor koji je osvojio 68 od mogućih 75 bodova.
Do kraja sezone, Alonso će taj motor koristiti na slobodnim treninzima.
Premda je do sada načeo svih osam alociranih motora, za razliku od Red Bullovih i McLarenovih vozača od kojih svaki ima po još jedan svježi motor, Alonso i Ferrari tvrde da im to neće kompromitirati sezonu.
Na raspolaganju još ima dva motora, od kojih je svaki kompletirao samo jednu utrku - Spa i Monzu. Njih će Alonso koristiti na preostale četiri ovosezonske utrke.
Ferrari je miran po pitanju situacije oko motora, a razlog svojoj samouvjerenosti vide i u činjenici da je motor s kojim je Alonso odvozio slobodne treninge u Singapuru kompletirao ukupno 2500 kilometara bez problema.
E dok ti nisi ovo postovao i dalje bih zivio u zabludi, a sad mi je sve jasno.
?
E VIVA Alonso!!!
strasan je Vitali, manitat na granici i krsit toliko bolid u svakoj drugoj trci, tipicno za "trkace" naseg mentaliteta (znam momke koji za sebe tvrde da odlicno voze, a skrsili su XY auta do sad).
ljudi su mu aplaudirali sa tribina (Turn 14, Connaught Grandstand) ne samo kad je odradio ona 2-3 preticanja, vec i u narednim krugovima
otprilike tako. Dobar text o Gumijevom povratku:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...ne/9037790.stm
i onda neko prica o maestralnoj voznji i velikom povratku sledece godine?
Za kraj, nekoliko slicki i pozdrav za Djakuzija!![]()
(nečitko)
s kog sajta si skinuo slike :mrgreen:
She is only here to annoy herself!
Red bull danas dobar na prva dva nezvanicna treninga.
Cao!
TAKUMI
vratio se fabia! Shumi mi reche u Singapur da te puno pozdravim![]()
(nečitko)
Bio sam kod njega, ali posle trke.
A vidio sam te, bio si kod 14-e krivine, mozda si me vidimo kad smo setali stazom sa izinjerima Mercedesa.
TAKUMI
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Slusaj sto kaze drugi covjek Mercedes F1 tima:
“Well, that’s an interpretation of what was said, but of course there was no ultimatum,” Haug said in Friday’s post-practice press conference at Suzuka. “I think Michael again showed his class and his full commitment today.
“We are currently a little bit handicapped with our car but I have no complaints and no regrets that we’re going to achieve our target. We need to work hard. As I said before in a similar conference, we are sticking together and Michael is, for me, as good as he ever was and probably even better.
“He’s relaxed, concentrated. He doesn’t need anybody to defend him, certainly not me; we are very happy with the job he’s doing and we need to give both Nico and him a better car.”
“I think it’s absolutely obvious that Nico has so far extracted all that was possible from the car,” Norbert continued. “Only on a very few occasions was that not the case. I think he learned a lot with Williams and, if you were to name one of the top guys that is currently young and experienced in Formula 1, then you would certainly mention Nico - so Nico is a very good benchmark for probably everybody in the field.”
TAKUMI
Vratio se Fabija posle nekoliko teskih dana u samici cdm zatvora, ali je ipak bio informisan o desavanjima van iste jer je koristio neke chudne metode poput Majkla Skofilda te je pisao po forumu pod nekim drugim nickovima, ali je opet pocheo da smara sa VELIKIM ili NAJVECIm, iako on nikad vishe to nece biti pa ni iduce godine, posto je ovu ocigledno vec zavrsio.Alonso osvaja ovo ljudi, a za 2. mjesto se bore ostali vozachi.
![]()
DEDA je imao strasne krugove.
TAKUMI
Timing po nasem vremenu, i weather:
![]()
TAKUMI
odlican practice 3
a da stvar bude jos i bolja http://www.motorsport.com/news/artic...D=390446&FS=F1
Last edited by pumba; 09-10-10 at 04:05.
Odlozene kvalifikacije.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Ako se i sutra ujutro ne budu mogle odvozit kvalifikacije (scenario koji ce FIA tesko dopustit bez obzira na kolicinu kise) starting grid se sastavlja po rednim brojevima bolida tj. 1-JB, 2-LH, 3-MS, 4-NR, 5-SV, 6-MW, 7-FA, 8-FM...
To bi bio najbolji rezultat Schumija u kvalifikacijama.
Release Yourself
Znao sam da ih nece bit pa sam spavao...
Sinoc kasno je bilo price da ih nece bit zbog kise.
P.S.
Vettel:
"So I think it was the right decision. I know it is not an easy decision to take, but in those conditions we we have no control of our cars. So it was absolutely the right thing to do.
"For the majority of people it's difficult to understand [what it's like in the car] - you just think, 'OK, put the rain tyres on and you'll be fine'. It's not as easy as that. The cars are very light, we only have 600 or 700 kilos, which is usually half of a road car.
"And the cars are very low, so it is very easy when there is standing water on the track to have aquaplaning, and then it becomes undriveable very fast.
"I think it was the right decision, and there was no chance for us - we would just be passengers, rather than controlling, and being able to push to our limits and to the limits of the car."
Last edited by Fabia_Elegance!; 09-10-10 at 11:51.
TAKUMI
vidio sam nesto slicno i u Singapuru, al na suvom :joint:
(nečitko)
Priznaj da si trazio da ih vozis.
TAKUMI
trazio i dobio!Aluminijska shasija, bre! A tek pedale, vrhunski se obrcu!
(nečitko)
Eto, kao one godine zbog oluje, kako je ono bilo sa terencem se nije moglo po stazi, pa su kvalifikacije bile u nedjelju ujutro...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks