bravo ALONSO,sjajna trka !!!![]()
Kubica fantastičan...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
bravo ALONSO,sjajna trka !!!![]()
Komentator na italijanskoj televiziji kaze da je moguce da Mercedes ponudi Schumacheru neku menadzersku poziciju, nebi li ga makli iz bolida.
Release Yourself
Nece plakat -.- . Isto se to desilo sinoc kad je roma dala gol INTERu svi su slavili od laciala do bilanista preko runebtusovih do napolijevih navijacha...
Nego svaka chast ALONSU! Da je on uradio ono Luisu bio bi kaznjen ovako nista, a posle nisu imali obraza da kazne i Shumia jer nisu ni webbera, trebali su mu dat pehar na pocetak da se bar vozaci i najvijachi ne raduju dzabe...
Ajde ALONSO josh 4 trke pa da se slavi:yipiiii::joint:
Ono je trkački incident, Webber nije imao đe bez u zid..hamilton je imao 5 metara slobodno ali je odlučio da ga bezobrazno zatvori i zaeba se.
She is only here to annoy herself!
O čemu ti?!
Kako ovdje niko pojma nema o formuli,Veber je imao dvije opcije da vozi svoju trku ili da udari u zid,zbog Luisa u zid?Zasto?
Klasicni trkacki incident,s druge strane NAJVECEM progledano kroz prste,trebao je da bude kaznjen!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
vidite li vi uopste koliko je Hamilton bio ispred Webbera(toga smrada)
Nedovoljno je bio ispred,on je mislio da ce bez problema proci,sto je trebalo da Veber malo prikoci da on lagano prodje i preuzme poziciju,ma kako ne,covjek vozi svoju trku,Luis ispao debil,idemo dalje!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
massa pauziraj na momenat kad Webber cijelom duzinom bolida ulazi na ivicnjak pa ces vidjet koliko nisi u pravu![]()
A sad i Webber smrad...![]()
Od kad ti pratiš F1? :shock:
Za sve njih je Kubica izmislio voznju f1, shumaher je napravio to sto je napravio jer je imao najbolji bolid + ga je spasavao barikelo uvjek tj. radio je za njega, webbera nidje nije bilo do ove godine ali sad iam bolid, mozda ga iduce opet nidje nece bit... Trke su se svele na to ko zauzme pol poziciju taj 90% dobija, jedino ako nema kakvih sudara da sjebu to kao danas sto se moglo desit...
Misljenja sam da svi vozaci koji dodju na kraju u F1 imaju kvaliteta da budu prvaci ili u samom vrhu, samo je pitanje ko kakav bolid ima i naravno ko kakva ledja ima.
Jer ranije je ferari bio dominantan, ali se spekulisalo da koristi neki softver koji je protiv pravila, ali da on sam sagorijeva prije kraja trke, tako da ga ne mogu otkriti prilikom kontrole... mozda nije bilo nista od toga, ali opet dovoljno da se zna da vrh F1 dozvoljava timmovima da se svercuju dok god im novac donose...
Shumaher je harao, ali F1 asocijacija je trljala ruke dok je pare donosio.
zato su ga i vratili....
Sto se tice Kubice. On je uvjek pokazivao talenat, kao i Weber...barem od kada ja pratim F1, jos jedni u nizu koji su imali potencijala,ali nisu imali dobre bolide....
Bye
O tome se pisalo u Auto Blicu i Auto klubu nazad 5-6 godina. Ne mogu se sjetiti koja poboljsanja je omogucavao, ali je bio programiran da sam nestane iz kompijutera....tako da sudije prilikom kontrole ne mogu nista da nadju...
E sada ne znam SKY koliko rano si poceo da pratis F1 ...
see ya![]()
hulkenberg kaznjen massa 8
Momci, pročitajte to što se napisali... Po vama, svako ko nije imao pobjednički bolid bio je loš vozač...
Mark Webber je od samog početka pokazivao odlične vozačke sposobnosti, pa on je sa traktorom od Minardija stigao do bodova, kasnije sa isto tako jadnim Jaguarom jedne godine sakupio 20-tak poena, poslije je sa Williamsom koji je već bio u raspadu došao do podijuma... Prije toga onaj show u Mađarskoj 2003 u Jag-u...????
Webber je li to karburator
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks