postoji li mogucnost da se osposobi editovanje naslova treda (za nas obicne smrtnike)? npr na pf Oglasi, dje je mozda i najpotrebnije.
ako moze bez prepucavanja na ovom topicu, imate pm, pa se svadjajte izmedju sebe do mile volje,
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
postoji li mogucnost da se osposobi editovanje naslova treda (za nas obicne smrtnike)? npr na pf Oglasi, dje je mozda i najpotrebnije.
Dobar dan,
primijetih da vecina korisnika foruma ispod nik-a ima neki naTpis, pa me interesuje sta treba da uradim da bih makao ovo Senior member :?::?::?:
Nisam upucen kako ide TA procedura, i da li se zeljeni izraz treba ovjeravati u sudu :?:
yours sincerely![]()
sad mu traži, reprezentacija pobijedi i sad je dobre volje:mrgreen:
samo da te naučim, nemo mu reć "stavi mi ispod nicka neki naTpis"...jer si zglajzo:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pokloni mu nesto![]()
reci mu da ti posadi nesto ispod nicka![]()
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
Vidim veselo je...imate li svoje topike.....ne da se offa na moj....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Mogu li da zamolim nadlezhne da mi ispod imena pishe MONTENEGRO ?
Od pochetka sam tu, mislim da zasluzhujem toliko :P
Pa sad od pocetka nijesi...ali si ozbiljan igrac....eto
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ja se sad otrijeznih, Gorane, postoji li mogucnost da se ovdje zapuca koji put?![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Kako se salje cvijece, zelio bih da mu posaljem karanfile ...
kad smo vec kod "pocetaka" ja mnim da sa i ja zasluzio da dobijem neshto ispod nick-a a volio bih da stoji PuRgAtOrY
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Moram pitat didija vidis da vice na mene
Imam treći nalog na CDM-u... Pa me zanima može li, a ako može, hoće li neki od administratora da mi izbriše prijethodna dva?
Znači, znam šifre, znam mailove preko kojih su aktivirani... Razlog brisanja: Nijesu mi potrebni više jer sam otvorio novi nalog, a prijethodna dva ne želim više da koristim...
Ako može odg. na PM, bio bih zahvalan, ako ne može na PM, onda može i ovdje...
Hvala!
Samo par mjeseci. Jedno dvanaest.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
pravda za forumashe seniore!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ocu i ja potpis ispod nicka![]()
Zašto je kačenje video sadržaja ograničeno samo na jutjub? Bilo bi korisno da tu mogućnost imamo i za ostale video servise (uz naravno strogo kažnjavanje neprimjerenog sadržaja).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks