Ova francuska čokolada 1848. je najljepša koju sam ikad jela. Ali nema kod nas da se kupi. Sreća pa prijatelji znaju za moju strast, stoga mi redovno stižu paketići![]()
prešao sam na crnu čokoladu
a ovo je najbolja koju sam probao.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ova francuska čokolada 1848. je najljepša koju sam ikad jela. Ali nema kod nas da se kupi. Sreća pa prijatelji znaju za moju strast, stoga mi redovno stižu paketići![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Šta se sve radi sa čokoladom
http://www.coolinarika.com/recept/co...za-decju-tortu
ja ovu moju omiljenu ne mijenjam, ne znam joj ni ime!![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Cadbury sa suvim grozdjem i ljesnikom, nestle, crna sa pomorandzom i neprevazidjena toblerone!!
Ja moram da priznam da nisam neki veliki ljubitelj cokolade, ali sam se zadnjih 1-2 godine 'navukao' na crnu cokoladu (recimo, Soko Stark, Bambi, Kras) ... sa 70 i vise posto kakaoa ... sa komadicima visnje, maline, narandzinom korom, cimetom mmmmmm ... inace sam i svoju djecu 'navukao' na crnu cokoladu: obozavaju jagode sa slagom i narendanom crnom cokoladom ...
Doljani forever ...
[quote=mito61;1528986]Ja moram da priznam da nisam neki veliki ljubitelj cokolade, ali sam se zadnjih 1-2 godine 'navukao' na crnu cokoladu (recimo, Soko Stark, Bambi, Kras) ... sa 70 i vise posto kakaoa ...quote]
takodje, ali najvise volim one crne za kuvanje, bez icega)
Pesma od Queen-a 'Best friend'
ima li ko neke info koja u trci izmedju obicne mlecne cokolade i one s pirincem, pobedjuje, ili makar neko misljenje, stav... bas me zanima...
hrana bogova je Luk i cevapi i burek sa cetinjske autobuske
rijetko jedem chokolade ali zato euroblok ne dam ni za jednu milku na svijet!!!
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
zaboravili ste na krem-bananice i kinder proizvode
nemojte me cerat da krenem da nabrajam..
kinder bueno white, mars, krem blok ali onaj plavi sto je nasa firma iz dg proizvodila, tiramisu..
ne smijem vise.. :P
Sm1Le4MeNow(banned)
najbolji slatkis koji sam jeo!
ko nije proba, bjez' u prodavnicu!
![]()
The more things change, the more they stay the same.
crna 88% aaa ubija kolko je dobra
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
tachno cete me natjerat da palim kola nocas...
dakle...khm...OVOMALTINEEEEE
Mada su se obezbijedile i dovoljne kolichine Najljepshih Zhelja u zemlji chokolade, koje su trajale-guess what-do sinoc. Sad se prelazi na podizanje domace potroshnje-Nestle, Lindt i naravno...
OVOMALTINEEEEE
Isto kao da sam ja pisaoKad sam bio mali,daju mi pare da kupim npr hleb ili sl ja kupim YoYo i pojedem ga na putu do kuce hihihihi
Znaci ranije sam svaki dan jeo ili Snickers ili kit kat sa kikirikijem...ne znam zasto skoro niko ne voli taj kit kat
ali trenutno mi se najvise jede
![]()
cus niko ne voli, ja sam kit kat zavisnik ahahakoji god samo kit kat ufff presnijetim se odma
![]()
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
najvise volim kinder bueno bijeli, ostalo je sve smijurija pri tome.
dva i dva su tri
Sa bilo kakvim voćnim punjenjem.
Danilovgradski krem blok neprevaziđen...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks