Ajmo Sale sa tim Disney Playhouse da se ubaci u ponudu...!
Srpska TV je vec experimentalno pocela, a vi se ispricaste o njoj... Kako li ce biti posle kad pocne puna programska sema..?
Opustite se... uz domacu muziku...![]()
![]()
![]()
sto ce u studio da se pije sljiva
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ajmo Sale sa tim Disney Playhouse da se ubaci u ponudu...!
Srpska TV je vec experimentalno pocela, a vi se ispricaste o njoj... Kako li ce biti posle kad pocne puna programska sema..?
Opustite se... uz domacu muziku...![]()
![]()
![]()
Novi kanalRestartujte STB i na poziciji 0 (ili Menu > TV Kanali > Extra TV Info kanal) pronadjite Extra TV info kanal/aplikaciju. Za sada sadrzaj ovog servisa: Filmovi (preporuke filmova, sa sve trejlerima), Novosti (novosti
), Servisne informacije (TV prava - blackout lista, najave radova na sistemu...)...
Auuuuuuuuuuuuuuuu bravo,kakav kanal!
Ubacio je Extra jos jedan kanal,umjesto Happy/Kosava sad ide Happy,Extra je stvarno ekstra!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ja sam usao u Menu ali nisam dodao vec uklonio jedno 5, 6 kanala![]()
Sale, na drugom STB ne postoji mogućnost premotavanja ili snimanja?
Last edited by sasasasasa; 27-09-10 at 21:12.
Za sada ne.
jedva cekam Google TV![]()
Piše li u novom I-kanalu kolike su plate neradnicima T-coma? Kolike će biti dividende akcionarima pri sljedećoj podijeli PLIJENA?
Nekad su KOMITE bili časni ljudi, krali su od bogatih i davali siromasima, sad je obrnuto.
mislim da je precerano ono nazivati "kanal"
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Prije bih rekao interaktivni kanal - aplikacijaIpak do informacije mozes lako da dodjes, a ne kao na nekim drugim sistemima da cekas dok se izvrte svi ala power point slajdovi...
Samo čekamo Jakuzu :mrgreen:
Pcela na kapi...
a da nam necete omogucit da gledamo arene normalno????
1500 zauzeto, a ne gleda mi se u DETECTED VIDEO SIGNAL i nzm sto li jos
U brzini (opterećeni rješavanjem problema korisnika) vam se potkrala greška / previd. Već duže vremena imamo još jedan kanal, i to ne bilo kakav, već takodje interaktivan, i još "lutajući", sa simpatičnnom crnom pozadinom. Misslim da se stalno vrti isti džingl, bešto u stili "Prava na ovaj...".
Tako se u medijskom sivilu oko nas Extra TV još jednom izdvojila na CG nebu - i to sa dva veoma korisna kanala: Extra TV info i "Prava" info. Sad je samo problem što ne mogu od ukućana da dođem na red - non - stop gledaju Extra TV info kanal, pa razmišljammo da uzmemo još jedan STB, za ovaj drugi, ja mu tepam BSOD (black screen of death) kanal.
Drugi STB je 100 eur (moze na 10 rata) i 3 eur/mjesecno dodatna pretplata za njega, mozes da porucis na 1500.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerealno :lolblue:
Dzabe![]()
Dzabe u odnosu na ponudu tvoje firme...
Moje firme,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bas sam citao neke postove iz 2005. nisi ti ovako branio ove Njemce,ne,ne
Aj sad brzo sve to deleteuj![]()
Last edited by Jakuza; 29-09-10 at 14:53.
Tada je bila takva ponuda, a sada idi radimo.
Ma sve ja razumijem Sasa,sve
Danas se ima para,to je cinjenica,ponuda kanala je sjajna,svakim danom je sve bolje i bolje,skoro svake nedelje po jedan novi kanal se ubaci,ovaj info kanal/aplikacija je bulls eye,to svako mora da prizna,za dodatni STB se izdvoji 100-ak eura,ima se jbg
Ali Njemcima toliko nije bitna ova televizija,vazno je da se muzu dobre pare od interneta i fiksnog,zivjela Njemacka(i Madjarska)![]()
Recite mi kakvo je ono odbrojavanje na RTCG2? Danas pise: "JOS 5 DANA"...? Do cega? Nove programske seme? Novog logoa? Pocetka emitovanja u 16:9 formatu? @Sale, da vi nesto nije skup taj DRUGI STB? Nije moglo to malo manje (pa makar kao u Americi 99,99), posto vi itekako poslije to nadoknadite kroz pretplate!?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks