Last edited by constantine; 24-09-10 at 21:02.
jbga....progres
To nije tema, ne vrijedjaj se. To sto ti pises je najobicnija i svakodnevna pojava, u stvari nije ni pojava u tom smislu nego svakodnevna stvar svakog aviona. Pogledaj slike i snimke pa ako uocis nesto van ovoga sto si naveo prokomentarisi mi, jer bih i ja da vise cujem o tome na ovom forumu.
Avion sa cudnim prskalicama?
Oblaci, za neke sasvim normalni?
![]()
![]()
Na ovom snimku se mogu vidjeti sve razlike oko tragova aviona.
Vidite i sami zakljucite
Sa njemacke televizije RTL snimak.
Da napomenem da se o tome raspravljalo u njihovom parlamentu.
Ili se oni prave pametni i prividja im se sve ovo kao i meni...
Ti prihvataš 1%, ja prihvatam 100%.
'Od prilike', 'ko zna okle i ko zna gdje'.
Implicitna dedukcija.
Da ne postoji toliko svjedočanstava o životu nakon smrti, život nakon smrti ne bi postojao. Sigurno postoj nešto što nije rečeno. I sigurno ima nešto u tim snimcima.
Na osnovu čega to zaključujemo?
Jer snimci postoje. Postojanje tema kao što su 'Bog', 'Iluminati' i 'NATO' znače nešto više od ostalih tema. Jer postoje. Isto tako, teme poput, 'Bolesni kukuruz šećerac' znače više od 'Zašto Kuvamo tele?'.
Give me a fucking break.
Ah, alegorije.
Moj domaći teren.
Niko nije 'sam' ali postoji sistem zahvaljujući kom stičemo znanje. Taj sistem je razvijen jer nam je dosadilo da lupetamo bez cilja. Ako želiš da lupetaš bez cilja, rokaj.
Ali Boga ne pominji.
Pozdrav, ovčice.
EDIT : Čekaj, argument je da li se u parlamentu koje države raspravlja o ovom nonsensu?
U našem parlamentu raspravlja se o svemu i svačemu.
Da li je sve istina?
U parlamentu Njemačke se prije 50-60 godina raspravljalo o tome treba li Jevreje kuvati na osrednjoj ili jakoj vatri.
U srpskom parlamentu gađaju se štiklama.
Ftw.
Last edited by Čika Džo; 25-09-10 at 02:27.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dzo, sta reci a ne zaplakati. Salim se. Nemas ti problem ni sa cim iznesenim ođe, niti sa mnom. Ti jednostavno moras da pokažeš svoju elokventnu stranu, i toliko uživaš u tome da često promašiš poentu.
Sad, da ti ja citiram svaku tvoju recenicu i objasnjavam đe si skrenuo sa teme, ne pada mi napamet. Neću da gubim vrijeme na to.
A ti nađi neku drugu temu pa je spamuj svojim mudrolijama.
Last edited by McS; 25-09-10 at 13:12.
Imam, nažalost.
Priča koja se ođe priča dio je šire priče - širenje buvljak teorija i divljih konstrukcija zasnovanih ni na čemu. Koje nikom ne koriste, nizašto, a koje se kategorišu kao 'nauka'.
Chemtrailsi su samo dio liste.
Nema potrebe. Da sam htio da pišem na temu, slikao bih nebo i postavljao slike.
Da si ti postavio temu u 'Sve i Svašta', đe joj je i mjesto, ne bih se ni javio.
To ću već ja da odlučim. Dok god bude materijala za 'mudrolije', biću pravi mali mudrijaš.
Last edited by Čika Džo; 25-09-10 at 17:29.
Tvoje rasuđivanje, što čemu pripada je malo smiješno. A, na koji bi način doprinio temi je krajnje omalovažavanje.
U svakom slučaju, ti kroz svoju vizuru gledanja na stvari daješ doprinos ovoj temi. Siguran sam, da mnogi dijele mišljenje sa tobom, jer da nije tako ne bi ni ova (široko gledano) mala tema imala potvrdu u mom signature-u.
Ja necu sad ulazit u neke rasprave i cuda...
Ali ja isto vjerujem da su ovo chemtrails, prave, a ne vodena para. Kako, ne pitajte me, ne trazite objasnjenje, ali stvarno mislim da jes neki djavo, eto.
EDIT
Zasto to mislim. Ima nekoliko razloga. Ovakvi tragovi ostaju iza aviona koji su vec dostigli cruising speed and altitude, sto je za danasnje avione priblizno oko 11 km visine. Na toj visini je temperatura skoro uvjek niza od -50 stepeni Celzijusa, pa sad pricat o nekoj velikoj vlazi na toj visini i temperaturi je nelogicno. Pa planinarima na 6000 metara koza puca od suvoce vjetra ljudi.
Druga stvar, sto neko pomenu let Bg-Pg, i kondezovanu vlagu na krilima koja se moze vidjet tokom leta. Taj trag kondezovane vlage vidljiv je samo na malim visinama, pod velikim uglom uspinjanja, kao i kad su flapsovi spusteni prilikom spustanja, kad je najvece trenje vqazduha o krila. A samo postizanje cruising altitude traje od 10 do 25 minuta...
Last edited by kvarni; 26-09-10 at 00:20.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Jeste.
Nego, nešto mi se čini da nisi dobro to pročitao. Vratimo se na Okama, neophodno je.
The principle is popularly interpreted as "the simplest explanation is usually the correct one". When competing hypotheses are equal in other respects, the principle recommends selection of the hypothesis that introduces the fewest assumptions and postulates the fewest entities while still sufficiently answering the question. It is in this sense that Occam's razor is usually understood. Simplest is not defined by the time or number of words it takes to express the theory; "[simplest] is really referring to the theory with the fewest new assumptions."
Čitaj samo boldovano, slobodno.
1) 'Najčešće'.
2) 'Preporučuje', niko ne kaže da je obavezno tačno i da se mora primijetiti, već da je najčešće tačno. Ukoliko je neophodno nešto objasniti na drugačiji način, a dokaza je dovoljno - samo izvoli.
I 3) Prema teoriji opštog ili generalnog relativiteta, geodetska kriva nije nelogična, naprotiv. Geodetska kriva se zasniva na prethodnim pretpostavkama o prirodi prostorvremena i implikacijama tih pretpostavki.
Simptomatično je i to da se nijedan ovdašnji medij nije bavio ovom pojavom, osim ako sam propustio.
Pa to kažem, zašto ovdje niko o tome ne priča a postoji i solidan broj dokumentovanih slučajeva? Kad se takve stvari rade prikriveno i kod najvećeg skeptika moraju da izazovu određenu dozu sumnje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks