Vijesti juce ili prekjuce, izjava Dzafica, link nemam
Imaju ugovor isato kao sto su imali i sa RTL HR
Evo pogledaj ovo
Mi u RTS'u ne kocimo, sto se nase Kanali emituju sirom Evrope putem Totala.
Ali ipak je sve moguce
E o ovome ti pricam,normalno da RTS zna,ali su se prije 2 godine kad ih je IN kontakirao napravili ludi i rekli da ne znaju otkud kablovskim operaterima u CG pravo da emituju RTS-ove i oni ne znaju nista o tome
Ajmo jos malo,evo sta je hrvatski B.Net uveo u svoju ponudu,Balkanski paket!
TV SVET PLUS
TOP MUSIC
MKTV SAT
POP TV
OTV VALENTINO
TV BN SAT
HAYAT TV SAT
RTV ATLAS
ALSAT TV
VIZION PLUS
To je ono sto smiju da uvedu,kao sto je kod nas slucaj sa RAI,SLO,to su satelitske verzije,sa zemaljskim nemaju i ne mogu da imaju ugovore!
Gradjaninu daj link,ja sam mislio da je stavljena tacka na ovu pricu i da ce to vaziti sa kanalima koji ubuduce udju u ponudu,ne za ove koji su tu odavno
Last edited by Jakuza; 24-09-10 at 19:21.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vijesti juce ili prekjuce, izjava Dzafica, link nemam
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Jakuza, da komsiji crkne krava?
Ne,nikad
Ako odu iz Extra,ode i iz Totala i iz BBM-a,cak smatram da ono sto je BBM uradio kad je bio problem oko RTL bilo krajnje nesojski i to nikako ne mogu da shvatim
Ali je cinjenica da kablosvki operateri u CG ne znaju dje udaraju i rade sto im volja,prodaju se i RTS i HRT i ostali,a ako se sjutra maknu iz ponude,bice kao da ih nikad nije ni bilo
Dosta ste para uzeli,svi odreda,mogli bi nesto da uradite za svoje pretplatnike,iako znam da nece bit' tako!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sale kad ce kanal Disney Playhouse? Evo se emituje skoro 3 nedjelje! Ajte dodajte ga do 1-og oktobra! Srpska TV je sasvim u redu (u startu ce ova TV kuca imati oko 30% gledalaca, RAZLOG SAMI ZNATE), samo ako bude postovala opste zakone izvjestavanja u sferi medija, kao i opste zakone CG! Ova TV nece u sustinskom smislu biti anti-Crnogorska jer je ista MORALA DA DOBIJE DOZVOLU ARD-a! A da sad ne skrecemo sa teme, ova TV se otvorila zahvaljujuci parama DRZAVE CG koje finansira Srpsko Nacionalno Vijece (oko 200 000 € godisnje) koji je vlasnik ovog medija! Nego uzivajte uz narodnjake...![]()
Izbrisao plemensku TV. E kako se troše pare iz budžeta...
Ne provjerih da se kojim slučajem nije popravio ton na RTCG2. Ne vjerujem ali pošto sad nema ništa na njemu provjeriću ujutro.
Dick Laurent is dead!
pametno casti mi
pu to su gadovi
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
Od oktobra nema divljeg emitovanja
Agencija za radio difuziju (ARD) ostavila je kablovskim operaterima rok da do kraja mjeseca potpisu ugovore sa svim televizijama ciji program reemituju i zaprijetila kaznama za svaki propust u dokumentaciji.
Direktor Agencije Abaz Dzafic indirektno je potvrdio nezvanicnu informaciju da se programi nekih stranih televizija nezakonito emituju u Crnoj Gori, odnosno da ne postoje ugovori izmedju tih medijskih kuca i crnogorskih kablovskih operatera.
Posto smo usvajanjem Zakona o elektronskim medijima dobili nadleznost nad ovom oblascu, rijeseni smo da uvedemo red i u ovu oblast kao sto je uveden red u dijelu postovanja placenih prava.Kablovskim operaterima je ostavljen rok da do kraja septembra srede dokumentaciju, odnosno da potpisu ugovore sa svim televizijama koje reemituju, jer nakon toga nece moci da emituju te programe. Ne zelim da govorim o konkretnim primjerima, ali mogu da kazem da dosta toga ne valja i da je regulator operaterima ukazao na sve neregularnosti.
Sda cekamo da istekne rok i da vidimo sta je uradjeno, ali jedno je izvjesno da bez ugovora nema emitovanja kazao je Dzafic.
On je na pitanje kako je neko mogao dobiti licencu ako nije imao potpisane ugovore sa televizijama, rekao da je to bilo moguce jer su svi operateri imali nekavu dokumentaciju.
Svi su imali pismo o namjerama, predugovore ili ugovore. Sada se sve mora urediti i potpisati ugovoriti, jer u suprotnom nece biti emitavanja kaze Dzafic.
Nelegalno emitovanje stranih programa bila je je samo jedna od tema prekjucerasnjeg sastanka kablovskih operatera sa celnicima regulatorne Agencije.....
V I J E S T I, srijeda, 22.septembar 2010. godine
ima li T-com komentar na ovo
preuzeto od nnlusjon![]()
Last edited by citizen; 25-09-10 at 17:57.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Omane im se da puste i exyu muziku![]()
Sale poshto si ti kao neki baja u extra tv-u ajde molim te sredi da se ubace josh 5,6 kanala sa turbo folkom i narodnjacima a poizbacaj cnn, bbc i ta ***** sa vijestima i neka ova srpska tv napravi i drugi program, moramo da se shirimo
Samo muzike daj nama i to one najludje
sale ti radis u t-com? onda da ne znas kad ce mi zgrada biti kablirana? to su one nove zgrade preko puta djecije bolnice, zovu ih benetonke ili kako vec... ne mogu uzet extra trio a imao sam zelju e jbg.. ja mislio da zivimo u 21vijek i posao podnio zahtjev, dodjose monteri kad vele da izvodjac radova jos nije podnio zahtjev za kabliranje te zgrade o_O
to bijase prije 10-tak dana pa reko da te pitam da ne znas ti jeli podnijet zahtjev..
Posalji mi na private tacnu adresu, pa cu provjeriti sa kolegama.
@Njegos
Malo li je DM Sat, Sun, Srpska... mislim da nedostaje jos Svet TV![]()
Sale, mislim da se Njegos malo shalio![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emill, musterija je uvijek u pravu![]()
Fali vam i jedan kanal sa kineskog govornog područja, to bi bio strašan potez T-coma, svi Kinezi u CG bi odmah uzeli ETv.
Dok volovi riljaju, zemlja im po leđima pada.
niste vidjeli crawl: pomaga bog braco i sestre gledate eksperimentalni program?
I sta je tu cudno?
Bas sam cekao da se javi dezurni ktitor brodomaketar![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks