Mene je smorila, zesce je pretenciozna a bas lako se provaljuje... Pa brzo odustadoh. Ali hajde, probaj...
Just to slip the skin...
Boardwalk Empire, postoje li titlovi jer ih ja ne mogu pronac
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
ima na addic7ed.com engleski titlovi. ujedno, addic7ed rastura, cisto da se pomene![]()
Nerviraju me jedino kad ostave nedovršeni transkript engleski i ne možeš pronaći kompletan jer svi uzimaju taj s rupama kao "postoji već".
Srećom, odavno to nisam vidio kod njih, iako bude poneki s tonom grešaka.
Uf, smor mi je samom titlove radit', ali izgleda ću morati - izašle su dvije unaired posljednje epizode Better Off Ted, i neće niko da se lati transkripta, a ja volim da imam sve kompletno s titlovima.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja uglavnom gledam bez titlova, a ako nekome dajem serije, stavim im do znanja da se sami moraju muciti oko nalazenja i eventualnog namjestanja
pogledah i prvu epizodu blue bloods. sta znam, djeluje pristojno, ali ne nesto specijalno dobro. malo me nerviraju serije i filmovi sa tim velikim disfunkcionalnim porodicama [sto bi trebalo da ih ucini sarmantnim] sa sve izgovaranjem molitvi za ruckom. ali kao sto rekoh, nije toliko lose, moze se gledati.
Dobar novi Fringe. House katastrofa. 30 Rock ocaj. The Big Bang Theory strandardno.
I am the one who locks.
tbbt je one man show, ispocetka je onaj volovic i bio malo zanimljiv, ali sad se sve, ama bas sve vrti oko seldonovih fora.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
na hrt2 upravo krece prva epizoda sons of anarchy, pa ko hoce, neka gleda![]()
veceras prvi put gledah ovi eminemov spot sa rijanom kad tamo vidjeh dominika monagana ( carli iz losta), kakav brat
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
ajde preporuchite neko dobru komediju od tih serija da skinem, ne bljuvotine poput vil i grejs i treci kamen od sunca i shta ja znam, nego neke zdrave kao mucke ili prijatelji
Entourage, how i met your mother, blue mountain state
hvala brate
big bang theory ,pocetak cetvrte sezone-odlican..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
kako rubicon [nastavlja da] opsti s kevom. sve bolje i bolje epizode.
Počeo je i Dexter konačno, ali pročitah da je prva epizoda 5. sezone skroz bez veze... Je li moguće to, je li ko gledao?
dosanjikava epizoda...odusevljen sam bio krajem 4te sezone, a cini mi se da ce sad usrati petu...:/
The Event - prva epizoda bijase vrhunska.... svakog ponedeljka (tj utorka se skida)....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks