View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 310 of 942 FirstFirst ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... LastLast
Results 7,726 to 7,750 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

što su ovo budvani doveli nekog kanađanina i 2 australca? može li koje slovo o njima, kosu, šta igraju, đe su bili dosad?
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

znam za tog kanadjanina, ali nisam cuo za australijance, nije krivokapic nista juce pominjao kad je nesto pricao za radio.

arena pise da se gojkovic oprasta od reprezentacije. bice da ipak nije netacno da je atmosfera u svlacionici posle EP bila ne bash lijepa. steta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budva-Lođ 20:3
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    znam za tog kanadjanina, ali nisam cuo za australijance, nije krivokapic nista juce pominjao kad je nesto pricao za radio.

arena pise da se gojkovic oprasta od reprezentacije. bice da ipak nije netacno da je atmosfera u svlacionici posle EP bila ne bash lijepa. steta
    Čudno mi da se baš on oprašta. Brzo će on ka Brko žuti, vidim ja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    Budva-Lođ 20:3

A njima bi mi sa foruma dali 10 golova minimum :blah:
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad primorac igra turmir u beograd?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    A njima bi mi sa foruma dali 10 golova minimum :blah:
    garantujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo Budva!
    http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=135605
    Budva-Sturm 14:11

nazalost, ovo za Vlada dobilo potvrdu i iz Saveza
    http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=135606
    kad je muka đe si duka

big giant head Guest

neke beogradske novine javljaju da je pero smjenjen sa mjesta selektora, i da ce ga zamjeniti uskokovic.

ne znam samo ko bi to mogao da smjeni pera, osim njega samog...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    neke beogradske novine javljaju da je pero smjenjen sa mjesta selektora, i da ce ga zamjeniti uskokovic.

ne znam samo ko bi to mogao da smjeni pera, osim njega samog...
    iz tvojih usta u bozie usi....ko ce ga smijenit...ma nebitno....gori od 9 mjesta na svetsko iduce nece bit to garantujem....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan - Primorac 8-13
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Partizan - Primorac 8-13
    Ipak je Partizan bio bez reprezentativaca, pa ovaj rezultat nema nikakvog znacaja.
    Za Partizan su medjutim igrali kotorani Mandic i Radovic, kao i Aleksandar Radovic koji je bio trostruki strijelac.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da stavimo i izvještaj sa utakmice protiv Šturma, neki vole zbog statistike igrača da prate. ovo je prenijeto iz Vijesti

Budva M:tel – Šturm 14:11 (2:3, 5:3, 3:2, 4:3)

Budva – Bazen “Dragan Trifunović”. Gledalaca. 100. Sudije: Ramos (Portugal), Kun (Mađarska). Igrač više: Budva M:tel 12 (6), Šturm 6 (4). Peterci: Budva M:tel 1 (1).
    Budva M:tel: Lazović, Petković 2, Ivančević, Danilović 2, Ljubanović, Tičić 2, Pejaković, Bašić 2, Vukčević 3, Žanetić 1, Trbojević 1, Bojd 2.
    Šturm: Smirnov, Jankov 1, Budin, Rižov-Alejničev 1, Želtovskij, Holad, Antipov, Nagajev 2, Stepanjuk 1, Ašajev 1, Garbuzov 3, Peković 2, Orlov.

Budva M:tel je bez većih problema riješila i treću prepreku na putu ka drugom kvalifikacinom turniru za Evroligu. Budvani su u jednom od derbija ovog turnira bili bolji od ruskog Šturma rezultatom 14:11 čime su i obezbijedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za elitno takmičenje. Tim Veselina Krivokapića večeras od 18 sati igra protiv Marseja – ako slavi u tom duelu Budva će obezbijediti prvo mjesto, što joj garantuje nešto lakši žrijeb u narednom kolu.
    Sinoć je u metropoli crnogorskog turizma sve bilo u znaku domaćina, iako je ruski tim u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio. Budvani su bolje počeli meč (vodili 1:0 i 2:1), ali je Šturm do kraja prve četvrtine napravio preokret (3:2). Tim iz Čehova je i u drugom periodu imao prednost (4:3), ali je to bilo sve – Budva je u nekoliko navrata imala i plus tri i držala je sve konce igre u svojim rukama do kraja. Istina, Šturm je sredinom treće četvrtine izjednačio na 8:8, u samom finišu utakmice je smanjio na 12:11, ali je domaćin golovima Tičića i Petkovića otklonio sve dileme oko pobjednika.

- Mislim da smo zasluženo slavili u ovom meču, iako je Šturm bio dosta dobar. Imali smo konstantnu prednost, ali je vidljivo da nam u napadu ne štima sve baš najbolje i da nam treba vremena da uvježbamo neke varijante. Očekujem pobjedu danas protiv Marseja, čime bi i trijumfalno zaokružili ovaj turnir – rekao je Damjan Danilović, jedan od boljih pojedinaca u timu Budve.
    Budva je sinoć nastupila bez Denisa Šefika, Predraga Jokića i Vjekoslava Paskovića, (jesu li oni još na odmoru) ali ni to nije dovoljno ruskom sastavu da izbjegne poraz.
    - Nama je cilj da se plasiramo u LEN kup, tako da nam rezultat na ovom turniru nije baš primaran, jer znamo da su Budva i Marsej bolji od nas. Međutim, ako se može reći u porazu da smo zadovoljni, to je za ovaj večerašnji, jer je moj tim pokazao da je pred njim budućnost. Iz dana u dan napredujemo i očekujem da u naredom periodu budemo još bolji – istakao je trener Šturma Zoran Maslovar.
    .................................................. ........................................

u Danu objavljeno da se Lazović prikazao kao dostojna zamjena Šefiku, da je imao dosta odbrana, nijesu navodili koliko. U Areni prenose otprilike istu Danilovićevu izjavu kao i Vijesti, s tim što ima i ova njegova rečenica “ Treba još da poradimo na igri sa igračem manje”.
    Ovo je isto iz Arene, prva jučerašnja utakmica
    BUDVA- LOĐ 20 : 3 (2:1, 6:1, 6:0, 6:1)
    Bazen: „Dragan Trifunović”.Gledalaca: oko 100. Sudije: Už (Turska), Romos (Portugal). Igrač više: Lođ 8- 2, Budva m:tel 7-4. Peterac: Budva M:tel 1-1.
    BUDVA M:TEL: Lazović, Petković 4, Ivančević 1, Danilović 2, Ljubanović 1, Tičić 4, Pejaković, Bašić 1, Vukčević 1, Žanetić 1, Trbojević 1, Bojd 4
    LOĐ: Lis, Bendarc, Kravčik, Florov 1, Pjatek, Kiselji, Vankerić 1, Bar 1, Ćaplo, Majčarek, Lešok, Kavleuski
    Last edited by dukacrmnicanin; 25-09-10 at 17:56.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tekst iz današnje Arene o Vladu Gojkoviću
    PODGORICA - Odluka je konačna, ARENA je pogodila tačno u metu- Vladimir Gojkovićnažalost završava reprezentativnu karijeru. Crna Gora je ostala bez „mozga“ reprezentacije, čovjeka koji je svojom lucidnošću rješavao najteže mečeve. Jasno je svima: reprezentacija sa Vladom i bez njega neće biti ista. Toga je svjestan i sekretar Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore Dejan Adžić koji se teško miri sa odlukom.
    - Jedno je sigurno: svi mi bi voljeli da promijeni odluku, ako je to njegov konačni stav. Međutim, znam ga dobro, znam da je veoma ozbiljan, da je izuzetno karakteran čovjek i znam da će se teško predomisliti u vezi svega. Ali, uradićemo sve što je u našoj moći da ga vratimo u reprezentaciju. Nije lako prihvatiti situaciju koja nas je zadesila, ali vjerovatno je razočaran rezultatom iz Zagreba. Bili smo peti, a to nije dovoljno za njega - iskren je na početku razgovora Adžić.
    Vladimir Gojković je rođen 29. januara 1981. godine u Kotoru. Jedan od najboljih organizatora igre današnjeg vaterpola, uz Vladimira Vujasinovićasa 29 godina je rekao zbogom
    “ajkulama”. Šteta, nevjerica…
    - Iznio je svoj stav o napuštanju reprezentacije. To je ogroman gubitak za nas, velika šteta. Ne znam više šta da kažem- jasan je sekretar VPSCG.
    -Šta mislite, koji je razlog što je Vlado donio odluku o napuštanju reprezentacije i drugova?
    - Ponoviću: sigurno je da je na njega uticao loš rezultat na Evropskom prvenstvu u Zagrebu. Moguće da je to prelomilo. Jer, planirao je da odradi Olimpijske Igre u Londonu, da sa Crnom Gorom napravi značajan rezultat. Ali…
    Koliko je nacija izgubila povlačenjem Vladimira Gojkovićam, a koliko reprezentacija?
    - Mnogo i u jednom, i u drugom slučaju. Prvo, Vlado je sjajna ličnost, uvijek je predstavljao primjer drugim momcima. Sjetite se samo Pekinga - čovjek je igrao sa povrijeđenim ramenom. Rizikovao je svoje zdravlje, doveo u pitanje karijeru zbog nacionalnog rezultata. Drugo, što se tiče sportskog dijela - Vlado je bio lider, nosilac, stvarao je pozitivnu atmosferu… Njegovo povlačenje je nenadoknadiv gubitak za nas. [
    - Plašite li se da bi neko mogao da ga privoli pod svoju zastavu? Jer, u posljednje vrijeme moderni su transferi u druge reprezentacije- mi smo ugrabili Denisa Šefika, Italijani su uslovljavali Vanju Udovičića.
    - Ne plašimo se toga! Vladimir Gojković je od samog početka bio uz reprezentaciju Crne Gore. U samom startu se opredijelio da će da nastupa za našu reprezentaciju, tako da se ne plašimo da bi mogao izabrati neke druge boje - završio je Dejan Adžić.

Potpredsjednik VPS Crne Gore Aleksandar Tičić ljubazno je odgovorio na pozive ARENE i istakao da će “nakon razgovora sa selektorom Petrom Porobićem i predsjednikom VPS Srđanom Kovačevićem dati svoj sud o novonastaloj situaciji”.

B. Topalović
    Janović: Rijetko mijenja mišljenje
    Vladimir Gojković ima posebno mjesto u životu Nikole Janovića - kao klinci zajedno su “upali” u vaterpolo reprezentaciju SCG koju je vodio Nenad Manojlović (ta generacija je osvojila SP u Montrealu 2005. godine, drugi su bili na OI u Atini 2004.), vodili su Crnu Goru do zlata u Malagi. Imaju dosta toga zajedničkog…
    - Obavijestio me je i šta drugo da kažem, osim da mi je veoma žao. Njegovo povlačenje je ogroman gubitak za Crnu Goru. Poznajemo se dugo godina, dobri smo prijatelji i znam da on rijetko kad promijeni svoje mišljenje. Povukao se igrač koji plijeni, koji donosi kvalitet više, igrač koji spada u najbolje u istoriji Crne Gore. Normalno je da mi je žao - prokomentarisao je kapiten Nikola Janović.
    -Da nije kojim slučajem kapitenu saopštio razloge?
    - Nije! Ima on svoje razloge i sigurno će izaći u javnost. Vjerovatno ga je rezultat iz Zagreba poljuljao kao i sve nas - kratak je bio Janović.
    Last edited by dukacrmnicanin; 25-09-10 at 18:11.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za one koji nijesu gledali na TV-Budva-Marsej 11:10 (2:2, 3:2, 2:2 i 4:4)
    (Vukčević 4, Tičić 2, Danilović 2, Petković 2, Bojd 1)

Budva sa maksimalnim učinkom osvojila prvo mjesto u grupi, nastavak takmičenja izborio i Marsej.
    Last edited by dukacrmnicanin; 26-09-10 at 22:25.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gojkovic se povukao iz reprezentacije, sad ce valjda za Srbiju potpisat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Hmmm

MIslim da se ovo moglo i ocekivati, mada ne bas ovako rano... Zaista mi je zao , jer je Vlado mogao jos makar olimpijadu da izgura.
    Vidi se da je bilo ipak malo vise nesuglasica u Zagrebu, previse Janovic hoce da se pita, a bogami i ostali, tako da je vladov rezon bio da je bolje da se malo skrate obaveze, a produzi karijera,a i da se manje gube zivci .
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da je srece da se jos dostinja njih oprosti na celu sa Peurom.

Treba nam nova, mlada snaga i prije svega nova zelja. Nje vise nema kod ovih momaka.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da je srece da svi igraci napuste reprezentaciju, mozda bi onda i bilo nekih promjena u savezu i kompletnom odnosu prema ovom sportu. ovako ce se o vladu pisati sledeca 2-3 dana i onda ce pasti u zaborav (kao i sve kod nas). inace, cestitke budvi na osvajanju prvog mjesta, ali ako budu igrali kao sto su igrali protiv marseja, mislim da ce i ove godine proci kao prosle u JL.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

naravno cestitke budvi, ali s obzirom kakve su imali protivnike i nisu smjeli nista drugo da dozvole nego da budu prvi.

Vidjecemo koga ce izvuc za sledeci turnir..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Group E to be played in BARCELONA(ESP)
    RN SAVONA (ITA)
    CN BARCELONA (ESP)
    BUDVA M-TEL (MNE)
    VOULIAGMENI NC (GRE)

Group F to be played in NOVI SAD (SRB)
    Vojvodina NOVI SAD (SRB)
    Sintez KAZAN (RUS)
    Brixia Leonessa BRESCIA (ITA)
    SZEGED Beton (HUN)

Group G to be played in BERLIN (GER)
    HAVK Mladost ZAGREB (CRO)
    ZF-EGER (HUN)
    Spandau04 BERLIN (GER)
    CN MARSEILLE (FRA)

Group H to be played in RIJEKA (CRO)
    Primorac KOTOR (MNE)
    Panionios GSS ATHENS (GRE)
    Primorje RIJEKA (CRO)
    CH KOSICE (SVK)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li se što je sa Šefikom?

evo rezultata iz Egera:
    Primorac - Partizan 13:8, Eger - Mladost 13:8, Eger - Partizan 13:9, Primorac - Eger 9:10, Partizan - Mladosti 7:8.
    Konačan plasman: Eger 9, Primorac 6, Mladost 3, Partizan 0.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    zna li se što je sa Šefikom?
    kako sta je sa sefikom? potpisao je novi ugovor s budvom, to se znalo jos za vrijeme EP.
    <--- leuk

big giant head Guest

misli na to sto nije igrao sad na ovom turniru u budvu. a nije igrao prosto jer se kasnije prikljucio ekipi

Page 310 of 942 FirstFirst ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)