25 poslat poster s amazona i jos ga nema... Juce mi poslata 2 paketa pa da vidimo sto ce prije doc
www.thorsteinar.de
i
http://www.thorsteinar-outlet.de/
Stiglo danas poslije 8-9 dana od narudzbe ... postarina 12 eura![]()
Kreč, kolica i mešalica.
25 poslat poster s amazona i jos ga nema... Juce mi poslata 2 paketa pa da vidimo sto ce prije doc
rm -rf /
Pokusavam dodati bank account na money bookers (NLB Montenegrobanka), ali traze Account Number.
Moj account number je : 00-305-5651541651.4 ( naravno ovo je random) i ja ukucam 003055651541651.4 i kaze da moze samo brojevi i slova, ako maknem ovu tacku, oce li biti to koji problem ..?
E i da, ovo je devizni racun napravio sam bio za wire transfer iz usa, ako ima kakve veze to.
Ja dodah 0030556515416514 pa da vidimo oce li stici pare da bi verifikovao.
Last edited by takemysoulaway; 18-09-10 at 02:12.
AKo narucujes Kindle Wi-Fi, doci ce te ukupno nesto sitno ispod 160 US$ (139 je Kindle, postarina je 21), stize u roku od oko sedmicu dana (i brze). Na to ces morati platiti jos 37,44 US$ UPS-u (jer Amazon ne daje mogucnost izbora kurirste sluzbe).
Kindle Wi-FI+3G prelazi limit od 150 € (189 US$, 21 US$ postarine), i a to ide carina odo nekih ~21 €, plus nesto sitno ispod 60 € usluge UPS-a.
Obe informacije su iz osobnog iskustva :-p
UPS se javi kad paket stigne u Podogricu, i nude mogucnost da ti oni preuzmu posiljku i dostave, ili da to sam napravis. Pretpostavljam ako si u PG, to moze bit povoljnija varijanta.
Inace, preporucujem nabaviti i "futrolu" za Kindle, djeluje mi onako nekako nezasticeno sam. Ja imam M-Edgeovu (isto naruceno s Amazona; preko Amazona placas, M-Edge salje posebno, preko FedExa koji su paket dostavili bez ijednog eura dodatne naplate).
Ako te jos sto zanima, pitaj.
Pozdrav.
jes ali ti dostave free ako je paritet DDU,tj ako taj koji ti salje plati sve troskove.
Još mi ne dolazi paket iz Engleske poslat u ponedjeljak Signed for-om.. Zabrinuo sam se već![]()
Stic ce ti u ponedeljak vjerovatno, ali sve do mjesec dana je ok i nije za brigu![]()
Njak Njak Njak
Ma zezam seVeć mi je dolazilo Signed for-om i nikad duže od 5 dana...
![]()
Meni je stiglo juce, isto poslato signed-for -om u ponedeljak.
Udji odje : http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspx
Ubaci tracking number i vidi ako ti izbaci nesto stize ti sjutra jer je danas nedjelja...
E ko nije narucivao nikad nek ni ne pocinje. Navukoh se i Svaki mjesec mi stize najmanje 15 paketica, poshtar poludje sa mnom. Stize vala i nedeljom.
Jel stizalo kome sta iz Hong Konga?
Koliko se ceka na dostavu, nema dodatnih troskova?Item location: HK, Hong Kong
Post to: Worldwide
Njak Njak Njak
stizalo meni,jednom cekao 10dana,drugi put oko 20...postar na kucnu adresu donosi...sporo jes,al je dzabe![]()
Registrovao sam se (opet) preko Podgoričke Banke. Eto da znate da i to radi...
Moze li mi neko preporuciti par sajtova gdje mogu kupiti patike, a da salju direktno za CG?
Hong Kong - generalno los kvalitet stvari, buvljak, spora dostava (ako ne salju preko China Post-a, ocekuj oko 30, pa i vise dana), jedino sto su bagatelne cijene... Preporucujem ga jedino u slucaju nekih jeftinih dzidza-midza od tehnike, ili nekih kablova... Nikako ne kupuj neke stvari koje inace kostaju prilicno, a oni ih daju za par desetina eura! Npr "Kingston" flesh memoriju od 128GB za 30-40 eura, i slicno...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja se izvinjavam na off-u, ali ako ovo postavim u smijesne slike, privuc ce mozda pogresnu publiku
![]()
Njak Njak Njak
Evo sad ce bit mjesec dana od kad je poslat poster iz amerike(ne u paketu cak no pismo vece) jos ne stize, jel cekao ko ovako dugo?
rm -rf /
Jesi kontaktirao prodavca?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pisalo je da ce za 5 dana stic, kad nije ja kontaktirah posle 10 i cudili se sto ga nema pa evo cekam mjesec da ih opet kontaktiram(2 dana jos), sad cu za vikend...
Sa amazona je naruceno
rm -rf /
Xaxaxa, kako me utjesi
Hi,friend,
Yes,the item is free shipping.and we can send the item to you all over the world .
and we send the item to our customers by airmail.
so that our engineer don't need pay the customs.But I can not promise that they don't need the tax.you know the different country has different policy .
and usually the delivery time is about 12-15working days.But to your country ,I think the delivery time is very very long.
if you have another question,please feel free contact me.
Njak Njak Njak
Je li neko uzima sa base.com ili dvd.co.uk zanima me kako da unesem adrese ondje ima tri praznine sta da ubacim tu i da li mogu da biram brzu ili onu obicnu isporuku
E jeli neko narucivao sa ebay-a majce, dukserice i sl. Ne mogu se nikako snac sa onim velicinama M L XL
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks