Page 330 of 830 FirstFirst ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... LastLast
Results 8,226 to 8,250 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

da ali tamo postoji nešto što se zove zakon o potrošačima i pružanju usluga,a odje kod nas ... dženan lončarević DOBRO JE TO
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by wwinerr View Post
    Pa posto je to ista firma, onda i mi mozemo ubrzo imati te kanale u ponudi! Ako hrvatska T firma ima Viasatove kanale, NE VIDIM RAZLOG da ga crnogorska T firma nema!
    PROSTO RECENO: KAKO JE TAMO, TREBALO BI BITI ISTO OVAMO! :dring:
    Ne mlati da te zamolim,SBB ima ekskluzivitet za SciFi,ID,Viasatove,Foxove,IKO grupu,History za teritoriji Srbije,CG i BiH i on odlucuje kome ce dati te kanale i po kojoj cijeni.Extra mu je konkurent,dostupna je svima koji imaju tel. prikljucak i nijima uopste nece da ih da,isto kao sto ih ne da ni OPEN IPTV-u ili M-Tel IPTV.Ostali koji ne mogu da ga ugroze dobiju ponesto,pretpostavlja se po nesto vecoj cijeni,jedino BBM i Radijus Vektor koji nisu u vlasnistvu Mid Europa imaju sve ove kanale!
    Last edited by Jakuza; 16-09-10 at 14:06.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    da ali tamo postoji nešto što se zove zakon o potrošačima i pružanju usluga,a odje kod nas ... dženan lončarević DOBRO JE TO
    E pa u tom slucaju to onda nema nikakve veze sa ovom temom, vec nekom drugom tipa kriminal, korupcija,.... Na kraju krajeva nije T-Com kriv 100% za takvo ponasanje i ophodjenje prema svojim korisnicima...!

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Naravno da t-com nije kriv... Oni rade ono shta im se dozvoljava, kad mogu da muzu i treba da muzu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ne mlati da te zamolim,SBB ima ekskluzivitet za SciFi,ID,Viasatove,Foxove,IKO grupu,History za teritoriji Srbije,CG i BiH i on odlucuje kome ce dati te kanale i po kojoj cijeni.Extra mu je konkurent,dostupna je svima koji imaju tel. prikljucak i nijima uopste nece da ih da,isto kao sto ih ne da ni OPEN IPTV-u ili M-Tel IPTV.Ostali koji ne mogu da ga ugroze dobiju ponesto,pretpostavlja se po nesto vecoj cijeni,jedino BBM i Radijus Vektor koji nisu u vlasnistvu Mid Europa imaju sve ove kanale!
    E da te ja sad zamolim, nemoj ovako ubuduce "razgovarat" sa mnom, mozemo li normalno diskutovat?
    Ja ne mlatim, vec sam citirao TEBE da MAX TV (hrvatski T-Com) IMA ove kanale (a za koje SBB ima ekskluzivitet), i zbog toga kazem da AKO HRVATSKI T-Com IMA PRAVO DA IMA TE KANALE, ONDA MOZE I CRNOGORSKI T-Com DA IH IMA, JER SU ISTA FIRMA!

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

A nije nego je 100 puta receno o cemu se radi,ja ne podnosim ovu firmu,ali ovdje su im ruke vezane.Prastaj za ovo mlati,ali Hrvatska je jedno,a Srbija,CG i Bih drugo trziste,pa ces primijetit' da Arena i SK imaju prava za te tri drzave i da emituju ista program,dok za Hrvatsku postoji odvojena verzija,pa tako i u ovom slucaju.Sto se tice ove tri drzave SBB ima ekskluzivitet na te kanale i odlucuije kome ce da ih da,IPTV platformama ih ne daje.
    Za ID nemaju ekskluzivitet,ali su oni platili lokalizovanje,ali mislim da bi taj kanal mogao da se ubaci u ponudi,normalno bez prevoda,ostali ne mogu,a to su sledeci kanali:
    SciFi
    Viasat Nature
    Viasat Explorer
    Viasat History
    Sport Klub
    Sport Klub +
    Golf Klub
    Film +
    Fishing&Hunting
    Doq
    History
    TV1000
    Fox Life
    Fox Crime
    Motors
    Ultra
    Pinkovi

Sto se tice AXN-a,ne znam zasto ga nema i ne postoji nikakva prepreka da se ubaci,to je do njih!Nisam siguran sto je sa MGM-om,moguce i da je on ekskluzivitet SBB-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    A nije nego je 100 puta receno o cemu se radi,ja ne podnosim ovu firmu,ali ovdje su im ruke vezane.Prastaj za ovo mlati,ali Hrvatska je jedno,a Srbija,CG i Bih drugo trziste,pa ces primijetit' da Arena i SK imaju prava za te tri drzave i da emituju ista program,dok za Hrvatsku postoji odvojena verzija,pa tako i u ovom slucaju.Sto se tice ove tri drzave SBB ima ekskluzivitet na te kanale i odlucuije kome ce da ih da,IPTV platformama ih ne daje.
    Za ID nemaju ekskluzivitet,ali su oni platili lokalizovanje,ali mislim da bi taj kanal mogao da se ubaci u ponudi,normalno bez prevoda,ostali ne mogu,a to su sledeci kanali:
    SciFi
    Viasat Nature
    Viasat Explorer
    Viasat History
    Sport Klub
    Sport Klub +
    Golf Klub
    Film +
    Fishing&Hunting
    Doq
    History
    TV1000
    Fox Life
    Fox Crime
    Motors
    Ultra
    Pinkovi

Sto se tice AXN-a,ne znam zasto ga nema i ne postoji nikakva prepreka da se ubaci,to je do njih!Nisam siguran sto je sa MGM-om,moguce i da je on ekskluzivitet SBB-a
    Ma kao da nijesi rekao! Oprosteno!
    E vidis nijesam znao za odvojenost trzista... Kako bi se "narodno" reklo DVOSTRUKI STANDARD!
    ID je Investigation Discovery?

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Da,Investigation Discovery,njega cini mi se IKOM (ili je Digi u pitanju) u Srbiji ima u ponudi,ali nema prevoda,to placa SBB,pa ne znam bi li mogao T-COM da ga tako ubaci...
    Last edited by Jakuza; 16-09-10 at 17:11.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,435
    Thanked in
    2,600 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    To sto je taj pay paket prenosio bas tu utakmicu, jer imaju legalno kupljena prava, ne znam u cemu je problem? Ah da, Posts: 1... jasno.
    Izvini ali i RTS je platio UEFA ligi za legitimna prava. I HRT je platio za prava. Po čemu su njihova prava manja od ARENA kanala?

Možda zato jer nam je RTS i HRT "tu" a za ARenu treba da platimo dodatno. Po meni ako se zamračuje sve onda se zamračuje sve, a ne "sve"
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale evo moj komsija 10 dana nema extra tv,totalno mrtav,zvali 1500,ma kakvi niko se zivi nejavlja.
    danas je poso do kotora da vidi sta je i da im ga otkaze,poludio covjek

i ja sam imao problem pa su dolazili poslije nekolika dana i rijesili,ali opet uvece poslije 12h desava se cesto da blokira i extra i adsl?
    bar da se ko javlja na 1500:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    sale evo moj komsija 10 dana nema extra tv,totalno mrtav,zvali 1500,ma kakvi niko se zivi nejavlja.

i ja sam imao problem pa su dolazili poslije nekolika dana i rijesili,ali opet uvece poslije 12h desava se cesto da blokira i extra i adsl?
    A sto je jos gore taj se broj naplacuje sa 067 prepida i to 9 centi/minut! :mad:
    Obrati se Saletu na private za pomoc!
    @ Jakuza, ID evo punu godinu se emituje, ali je ocigledno da ni za taj kanal nemaju dozvolu od SBB!?
    Last edited by wwinerr; 16-09-10 at 20:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni nije mjesec dana radio kako treba, zvali ne zvali isto nam se fatalo, dok ne nazvasmo brata, i dodje majstor u roku od pola sata. Znaci, vataj vezu za to, od 1500 nema leba
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Izvini ali i RTS je platio UEFA ligi za legitimna prava. I HRT je platio za prava. Po čemu su njihova prava manja od ARENA kanala?

Možda zato jer nam je RTS i HRT "tu" a za ARenu treba da platimo dodatno. Po meni ako se zamračuje sve onda se zamračuje sve, a ne "sve"
    HRT/RTS su kupili prava za svoje zemlje, ali ne i za teritoriju Crne Gore. Arena jeste i za CG. Posto ni jedna lokalna TV stanica nije kupila prava za tu utakmicu, ista se mogla pratiti na arenasport pay paketu.

Prvi put cujem da se "niko ne javlja" na 1500. Posalji broj na private.

Problem obavezno prijavite, call centar radi od 00-24h, na besplatni broj sa fixnog 1500 ili na e-mail adresu [email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sale nije da se niko ne javlja na 1500 nego te prebace na tehnicku podrsku, prijavis im kvar, oni proslijede svojoj terenskoj ekipi a njih nidje, e oni koji bi trebali da se jave tj dodju d apoprave, njih nema.
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by dobrica View Post
    Sale nije da se niko ne javlja na 1500 nego te prebace na tehnicku podrsku, prijavis im kvar, oni proslijede svojoj terenskoj ekipi a njih nidje, e oni koji bi trebali da se jave tj dodju d apoprave, njih nema.
    u koji si grad???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

ja jedino mogu zakljucit da njemu ne radi ni tel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja sam u Pg, u centru grada, vala bi pjesske mogli do mene doci, ali niko se nije javljao, poslali smo oko 30 prijava za mjesec dana, a zvali smo i po vise puta dnevno, na kraju odustali i trazili vezu, i dodjose odma. Tako da ja kad mi se nesto opet pokvari necu ni pokusavati njih da zovem nego odma preko veze, tako je kako je.
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo se vise napokon sredilo sve sto se spominjalo do sad . Dizney XD je sredjen , Euro sport 1 se emituje u 16:9 formatu (Extra tv je medju zadjima poceo emitovat u tom formatu), Nova tv napokon sredjena bez crne linije u desnom uglu i sa teletexom ....

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Bas se vidi da je stigla koleginica sa odmora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako je lijepa kao sto je vrijedna da je zenim odmah...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Evo se vise napokon sredilo sve sto se spominjalo do sad . Dizney XD je sredjen , Euro sport 1 se emituje u 16:9 formatu (Extra tv je medju zadjima poceo emitovat u tom formatu), Nova tv napokon sredjena bez crne linije u desnom uglu i sa teletexom ....

jos samo FASHION TV da srede ne vidi se logo, i to treba da prebace u 16 9 formatu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

a smije li se znat kolko pretplatnika ima arenasport u Extra TV i koliko ima uopste Extra tv pretplatnika
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

34300 http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2282 nesto nisam vidio da je bilo koji drugi operater objavio rezultate. Osim onaj izvjestaj agencije iz 2009.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Pa i nije nesto i dalje ste treci!
    P.S.Otvorite ljudima sve dodatne pakete jedan mjesec,ali im sledeci sve to naplatite,sramota je sto radite u zadnje vrijeme,SRAMOTA!
    Last edited by Jakuza; 17-09-10 at 12:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Bas se vidi da je stigla koleginica sa odmora
    A kod vas u firmi bas sve zavisi od te vase koleginice "sa odmora"? Jedino ona tamo radi kako treba? Ako je ona bila na odmoru, sta ste vi ostali radili tamo? Drijemali? MANJE DRIJEMAJTE, VISE RADITE!
    Last edited by wwinerr; 17-09-10 at 12:22.

Page 330 of 830 FirstFirst ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)