Ja bi poizbacao sve kanale koji su FTA na satelitima pa kome se gledaju fino da 30-40 eura za satelitsku i gleda kolko mu srce iste. Za 20 eura koje dajem BBMu ocu samo kvalitetne kanale i kanale koji nijesu FTA.
Ja bi poizbacao sve kanale koji su FTA na satelitima pa kome se gledaju fino da 30-40 eura za satelitsku i gleda kolko mu srce iste. Za 20 eura koje dajem BBMu ocu samo kvalitetne kanale i kanale koji nijesu FTA.
Ovo je sprdnja sa kanalima. Ja sam taj RAI 2 gledao, posebno Domenica sportiva, i što sad. Sram vas bilo, ako ne možete da dodajetze nove kanale, bar ne brišite stare. Nego vam je jeftinije da uibačite Vijesti koje mogu da uhvatim i sa viljuškom nego RAI2. Sramno. Pomjerite sve, samo stavite crnoghorske i srpske kanale da se gledaju. I Discovery ugasite, uopšte ne znam ko to gleda. I CNN ne valja centa, pa i njega ugasite. PIH!
Priznajem da si u pravi i da ne poznajem materiju, ali toliko dugo ne pratim rai kanale da nisam imao pojma da se vise ne hvataju kod nas analognom antenom.
Nego kad si vec toliki vjerni pratioc rai due kanala kako nisi primjetio da taj kanal ne radi vec nekih 15 dana mislio sam da imaju nekih problema sa prijemom kad cvrc-upadose vijesti, mislim da je ista situacija i sa motors tv kanalom i on ne radi vec dugo tako da upozoravam BBM da im ne pada na pamet da taj kanal izbace na istu foru, jako je popularan i to je jedini kanal koji prenosi WRC i IRC.
Mislim da bbm nije nista jeftinije prosao sa izbacanjem rai due kanala, jer je on inace FTA kanal tj besplatan.
Taman da pohvalim BBM zbog Tv Vijesti jer sam čuo ovu informaciju da konačno počinje (Mislio sam da je kanal dodat kao što je nedavno dodat Elmag) kad ono sad saznajem da je maknut rai due. Prosto nevjerovatno. To znači da nema više La Domenica Sportiva i ljubitelji italijanske Serie A ostaju oskraćeni za obimne preglede utakmica kao i analize mečeva. Dodavanjem Tv Vijesti bi se ponuda BBM-a zaokružila i po meni bi bio daleko ispred svih a ovako se pokazalo da nijedan kablovski operater ne može biti bez nedostataka. Ja nemam BBM sticajem okolnosti ali ću ga u skoroj budućnosti vjerovatno uvesti. To zavisi od dosta faktora o kojima ne bih pričao. I ovo što je neko rekao da se rai due može gledati preko satelitske antene... Tačno, može osim u slučaju kad vam je stan okrenut prema sjeveru kao što je sa mnom slučaj. I mnogo je lakše ako je konkretno emisija La Domenica Sportiva dostupna što većem broju građana a ne samo onima koji imaju satelitsku antenu.
Dick Laurent is dead!
Evo predlazem da ako vec ne mogu da dodaju nove kanale neka naprave rokadu raiuno/raidue.
@mAxPoWeR_MNE
Mogu oni to samo da bude vise nas koji se slazemo :-)
mene nervira, sto sam uplatio arenu paket zbog italijanske lige , a onog dana kada je igrao partizan svima je bio otkljucan arena kanal na kojem je bila utakmica. ukoliko se to nastavi, stvarno sramota, i iz principa cu maci arena paket...
ja sam ja ti si ti
Partizan je bio zaključan .....
Od danas na pozicijama 85 i 86 Cinemax i Cinemax 2!![]()
posto na njihivom sajtu nema nista, zna li se koji risiveri su u pitanju , i da li ne daj boze planiraju neke HD kanale?
imas njihovu fan grupu na fb, azurni su pa ih pitaj
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002085651401
Od sada umjesto kanala bbm interni- radio Drugacije radio stanice- DRS, Uzivajte![]()
Sto je falilo onom prethodnom radiju ?
Sada se ne prikazuju obavijestenja, samo radio stanica-crn ekran. mogu se dodati radio stanice, i ona francuska je dobra pa nek bude i nasih i stranih.
Trebalo bi da stave desetak stanica pa nek narod izabere![]()
zna li ko da nece pustat SK PRIME u skorije vrijeme
Umjesto Discovey ID ide Crime & Investigation, na kanalu BBM Interni ide ton DRS. Na BBM Test1 (BHT1) uskoro novi kanal, TV 777 u stalnoj ponudi (do sada testno).![]()
Sve sam mislio da pređem na Dreambox, a onda se zeznem i uzmem HD receiver. Te sad em plaćam veću pretlatu, em HD kanale i ne pominju. I svaki dan slušam reklamu, 86 kanala... Nije 86 nego 83. Što ne popune prazne nekim drugim, makar to im nije teško. I mogli bi staviti VH Classic, da i mi koji slušamo stari dobri Rock'n'Roll imamo muzički kanal koji bi mogli gledati. A nije nas malo. A i praznih kanala ima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks