View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 308 of 942 FirstFirst ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... LastLast
Results 7,676 to 7,700 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Iz pouzdanih izvora imam informaciju da se nista nije desilo. Novinarska izmisljotina!
    Nista je li ? E onda sam i ja pogresno informisan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    @Fidimose
    mislio sam na NAJVEĆE selo na tom potezu
    super za jadran sto ce igrati u megalopolisu od kotora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmmm, vaterpolistima hrvatske za osvojenu zlatnu medalju na EP sleduju nagrade od 3.500 Eura (strucnom stabu po 2.500), dok s druge strane kosarkasi turske, za osvojeno 2. mjesto na SP dobijaju svaki po milion dolara nagrade.

tragedija.....
    <--- leuk

big giant head Guest

di ce vanja? danas je zadnji rok za licenciranje, valjda. nekako mi je posle svega najlogicnije da ode u partizan, ali ne bi me zachudilo da ispadne na kraju nesto tipa budva.

inace, gojko pjetlovic potpisao za zvezdu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    hmmm, vaterpolistima hrvatske za osvojenu zlatnu medalju na EP sleduju nagrade od 3.500 Eura (strucnom stabu po 2.500), dok s druge strane kosarkasi turske, za osvojeno 2. mjesto na SP dobijaju svaki po milion dolara nagrade.

tragedija.....
    mislim da je turcima neki privatnik dao po mil dolara, a našima je vlada dala toliko. ali dala bi ona toliko i košarkašima da su osvojili SP, kao i nogometašima (to je pravilnik o nagrađivanju takvih uspjeha, prije recesije je bilopar puta veći iznos).
    inače dobit će još po 10.000 euraod ine svaki igrač. žalosno je što će LEN sve pare koje smo im dali 800.000 kotizacije (plus plaćene dnevnice svim sucima i delgatima, vjerojatno i smještaj i hrana) potošit u ništa. umjesto da je prvakdobio recimo bar 200.000, a ostalo da potroše na plaće trenerima koji će razvijat vaterpolo u novim krajevima, ili na neke druge stvari za popularizaciju vaterpola.

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    di ce vanja? danas je zadnji rok za licenciranje, valjda. nekako mi je posle svega najlogicnije da ode u partizan, ali ne bi me zachudilo da ispadne na kraju nesto tipa budva.

inace, gojko pjetlovic potpisao za zvezdu
    u našim novinama piše daje sutra do ponoća rok. i da je vanja vrlo blizu mladosti. spominju rusiju (koja najviše para nudi, ali vanja bi u neki konkurentan klub), jug (ne znam je li to uopće opcija, mislim da ne) i budvu. te da ako sve propadne da će igrat za vojvodinu?!

ja sam čuo da mladost nudi 200.000 eura
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako se ovi sunjovi iz primorca ne zajebase pa ga dovedose...nego nece ni da pregovaraju sa njim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vanja u Partizanu 90%. Ostali nek drhte

big giant head Guest

fino. mislim, nadam se da ce partizan zavrsiti kao i ove sezone [sto je i realno, tesko da ce i sa vanjom moci da dobiju recco], ali super ako su odlucili na tako nesto. vjerovatno je opet drzava dala pare [pod uslovom da je informacija tacna].

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tragedija.....

Svaki po milion dolara ? HAHHAHAHAHHAHHAHAHAHH pogresno si procitao
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Svaki po milion dolara ? HAHHAHAHAHHAHHAHAHAHH pogresno si procitao
    off topic:
    t
    urski košarkaši koji su osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu dobiće po milion i po lira, odnosno po milion dolara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ja mislim da sam procitao po 500.000 .....

big giant head Guest

vanja ipak vjerovatno u mladosti:
    - Nismo uspeli da obezbedimo garancije za ugovor i Vanja je otišao na drugu stranu - rekao je Aleksandar Šoštar za Večernje novosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak izgleda corak, mada ce se odluka donijeti sutra. Stvarno sramota, trebao je neko da da pare za Vanju, ali izgleda nista od toga. Vanja je cijelo vrijeme cekao Partizan, cak se onda i pronasao neki sponzor, ali je izgleda to bilo neozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    E ja mislim da sam procitao po 500.000 .....
    heh, nisam pogresno procitao. evo ti procitaj sam: http://gol.hr/clanak/sp_turska_2010/...a-nagrade.html

mada, prije prvenstva im je premijer javno obecao svakom po 500.000 dolara ako udju u finale. zbog toga je mozda doslo do zabune, ali se premijer u medjuvremenu isprsio.

@Dida

kao sto mozes procitati, od vlade su dobili te pare.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, neki privatnik im je dao aute ili stanove svima, a da su pobjedili u finalu dao bi im još nešto.zaboravio sam što.

jebiga, turska je puno bogatija od hrvatske.u nas bi košarkaši dobili iste pare ko vaterpolisti (ili možda nešto veće jer nisam siguran je li isto nose europsko zlato i svjetsko, olimpijsko je svakako najvrijednije)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo su na radio jadran rekli da je vanja udovicic potpisao za zagrebacku mladost.

izgleda da je i ta saga gotova.

mladost ce bogami biti ozbiljan protivnik ove sezone...hinic, muslim, pavic, udovicic, karac....lijepo bogami.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo su na radio jadran rekli da je vanja udovicic potpisao za zagrebacku mladost.

izgleda da je i ta saga gotova.

mladost ce bogami biti ozbiljan protivnik ove sezone...hinic, muslim, pavic, udovicic, karac....lijepo bogami.
    da u 14 je predstavljanje na press konferenciji, baš se premišljam da pođem da ih pitam odakle im pare za udovičića, a većini igrača su smanjili ugovore jer su im rekli da nemaju toliko para. smanjili su plaće i ostalim zaposlenicima u klubu.

a ovo su iskoristili zlato s EP-a i našli dodatni izvor para, samo je problem što nije mladost osvojila zlato nego reprezentacija, a financijsku korist izvlači mladost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.jutarnji.hr/vanja-udovici...ladost/886886/

Udovičić: Mladost je bila najbolja mogućnost

Srbijanski vaterpolski reprezentativac, 28-godišnji Vanja Udovičić, potvrdio je za Sportski žurnal da je pristao na dolazak u zagrebačku Mladost.
    - Danas ću potpisati ugovor – rekao je Udovičić novinaru beogradskoga sportskog dnevnika u ranim satima četvrtka, nakon što je završio neprekidne trodnevne pregovore.
    - To je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uvjete, čekao sam odgovor Mladosti i kada je sve stiglo s jamstvima, prihvatio sam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    http://www.jutarnji.hr/vanja-udovici...ladost/886886/

Udovičić: Mladost je bila najbolja mogućnost

Srbijanski vaterpolski reprezentativac, 28-godišnji Vanja Udovičić, potvrdio je za Sportski žurnal da je pristao na dolazak u zagrebačku Mladost.
    - Danas ću potpisati ugovor – rekao je Udovičić novinaru beogradskoga sportskog dnevnika u ranim satima četvrtka, nakon što je završio neprekidne trodnevne pregovore.
    - To je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uvjete, čekao sam odgovor Mladosti i kada je sve stiglo s jamstvima, prihvatio sam.
    Sad mi je jasno zašto je najlošiju utakmicu na EP odigrao baš protiv SVOJIH :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vrati se Franjo u postojbinu
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vanja Udovičić ima tri državljanstva, a krsno ime mu je - Franjo

Vanja, rođeni Beograđanin, dijete iz mješovitoga braka, od majke Srpkinje i oca Hrvata iz Istre. Krsno ime mu je Franjo, a kršten je u katoličkoj crkvi u Beogradu.

Nakon rastave roditelja, Vanja, koji je u međuvremenu izrastao u veliku zvijezdu Partizana i srpske reprezentacije, ostao je živjeti s majkom u Beogradu, dok je otac odselio u Istru gdje je i danas. Zbog očeva podrijetla Vanja je još prije šest godina, nakon srpskoga državljanstva stekao i hrvatsko i putovnicu.
    A nakon što je pristupio talijanskome prvaku Pro Reccu, s kojim se ove godine okitio naslovom najboljega u Europi, po žurnome postupku dobio je i talijansko državljanstvo. Njegovi poslodavci su se ponadali kako će tim potezom privoljeti Vanju Udovičića da zaigra za Italiju.
    No kako je on otklonio njihovu ponudu, došlo je do raskola i prijevremenog raskida ugovora, tako da je Vanja (Franjo) postao slobodan pa je bez zapreka mogao stupiti u kontakt s Mladosti.
    http://www.jutarnji.hr/vanja-franjo-...ansva-/886137/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

16 oktobra pocinje jadranska liga...prva utakmica Primorac-Posk a druga............................................. jadran - PRIMORAC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upitna jadranska liga.bukić ljut na crnogorce jer bi oni da se rezultati jadranske lige ne računaju za državno prvenstvo. i jer su rekli da ne znaju kad će oni moć podmirit svoje dugove od lani. ne znam kakve dugove je je novinar po običaju retardiran i nije postavio potpitanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vratio se franjo medju svoje... e nek je sa srecom
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    upitna jadranska liga.bukić ljut na crnogorce jer bi oni da se rezultati jadranske lige ne računaju za državno prvenstvo. i jer su rekli da ne znaju kad će oni moć podmirit svoje dugove od lani. ne znam kakve dugove je je novinar po običaju retardiran i nije postavio potpitanje.
    HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA, sad kad je Primorac najjaci (barem na papiru) ne bi da se racunaju rezultati iz JL. HAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA. Pa nije nego su sjajni. HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHaaa

Page 308 of 942 FirstFirst ... 208258298304305306307308309310311312318358408808 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)