hmmm, vaterpolistima hrvatske za osvojenu zlatnu medalju na EP sleduju nagrade od 3.500 Eura (strucnom stabu po 2.500), dok s druge strane kosarkasi turske, za osvojeno 2. mjesto na SP dobijaju svaki po milion dolara nagrade.
tragedija.....
<--- leuk
di ce vanja? danas je zadnji rok za licenciranje, valjda. nekako mi je posle svega najlogicnije da ode u partizan, ali ne bi me zachudilo da ispadne na kraju nesto tipa budva.
inace, gojko pjetlovic potpisao za zvezdu
mislim da je turcima neki privatnik dao po mil dolara, a našima je vlada dala toliko. ali dala bi ona toliko i košarkašima da su osvojili SP, kao i nogometašima (to je pravilnik o nagrađivanju takvih uspjeha, prije recesije je bilopar puta veći iznos).
inače dobit će još po 10.000 euraod ine svaki igrač. žalosno je što će LEN sve pare koje smo im dali 800.000 kotizacije (plus plaćene dnevnice svim sucima i delgatima, vjerojatno i smještaj i hrana) potošit u ništa. umjesto da je prvakdobio recimo bar 200.000, a ostalo da potroše na plaće trenerima koji će razvijat vaterpolo u novim krajevima, ili na neke druge stvari za popularizaciju vaterpola.
u našim novinama piše daje sutra do ponoća rok. i da je vanja vrlo blizu mladosti. spominju rusiju (koja najviše para nudi, ali vanja bi u neki konkurentan klub), jug (ne znam je li to uopće opcija, mislim da ne) i budvu. te da ako sve propadne da će igrat za vojvodinu?!
ja sam čuo da mladost nudi 200.000 eura
vaterpolski portal - www.dance.hr
kako se ovi sunjovi iz primorca ne zajebase pa ga dovedose...nego nece ni da pregovaraju sa njim...
Vanja u Partizanu 90%. Ostali nek drhte![]()
fino. mislim, nadam se da ce partizan zavrsiti kao i ove sezone [sto je i realno, tesko da ce i sa vanjom moci da dobiju recco], ali super ako su odlucili na tako nesto. vjerovatno je opet drzava dala pare [pod uslovom da je informacija tacna].
E ja mislim da sam procitao po 500.000 .....
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
vanja ipak vjerovatno u mladosti:
- Nismo uspeli da obezbedimo garancije za ugovor i Vanja je otišao na drugu stranu - rekao je Aleksandar Šoštar za Večernje novosti.
Ipak izgleda corak, mada ce se odluka donijeti sutra. Stvarno sramota, trebao je neko da da pare za Vanju, ali izgleda nista od toga. Vanja je cijelo vrijeme cekao Partizan, cak se onda i pronasao neki sponzor, ali je izgleda to bilo neozbiljno.
heh, nisam pogresno procitao. evo ti procitaj sam: http://gol.hr/clanak/sp_turska_2010/...a-nagrade.html
mada, prije prvenstva im je premijer javno obecao svakom po 500.000 dolara ako udju u finale. zbog toga je mozda doslo do zabune, ali se premijer u medjuvremenu isprsio.
@Dida
kao sto mozes procitati, od vlade su dobili te pare.![]()
<--- leuk
da, neki privatnik im je dao aute ili stanove svima, a da su pobjedili u finalu dao bi im još nešto.zaboravio sam što.
jebiga, turska je puno bogatija od hrvatske.u nas bi košarkaši dobili iste pare ko vaterpolisti (ili možda nešto veće jer nisam siguran je li isto nose europsko zlato i svjetsko, olimpijsko je svakako najvrijednije)
upravo su na radio jadran rekli da je vanja udovicic potpisao za zagrebacku mladost.
izgleda da je i ta saga gotova.
mladost ce bogami biti ozbiljan protivnik ove sezone...hinic, muslim, pavic, udovicic, karac....lijepo bogami.
<--- leuk
da u 14 je predstavljanje na press konferenciji, baš se premišljam da pođem da ih pitam odakle im pare za udovičića, a većini igrača su smanjili ugovore jer su im rekli da nemaju toliko para. smanjili su plaće i ostalim zaposlenicima u klubu.
a ovo su iskoristili zlato s EP-a i našli dodatni izvor para, samo je problem što nije mladost osvojila zlato nego reprezentacija, a financijsku korist izvlači mladost
http://www.jutarnji.hr/vanja-udovici...ladost/886886/
Udovičić: Mladost je bila najbolja mogućnost
Srbijanski vaterpolski reprezentativac, 28-godišnji Vanja Udovičić, potvrdio je za Sportski žurnal da je pristao na dolazak u zagrebačku Mladost.
- Danas ću potpisati ugovor – rekao je Udovičić novinaru beogradskoga sportskog dnevnika u ranim satima četvrtka, nakon što je završio neprekidne trodnevne pregovore.
- To je ipak bila najbolja mogućnost. Postavio sam uvjete, čekao sam odgovor Mladosti i kada je sve stiglo s jamstvima, prihvatio sam.
Vrati se Franjo u postojbinu![]()
Raise my hammer,take my aim
Vanja Udovičić ima tri državljanstva, a krsno ime mu je - Franjo
Vanja, rođeni Beograđanin, dijete iz mješovitoga braka, od majke Srpkinje i oca Hrvata iz Istre. Krsno ime mu je Franjo, a kršten je u katoličkoj crkvi u Beogradu.
Nakon rastave roditelja, Vanja, koji je u međuvremenu izrastao u veliku zvijezdu Partizana i srpske reprezentacije, ostao je živjeti s majkom u Beogradu, dok je otac odselio u Istru gdje je i danas. Zbog očeva podrijetla Vanja je još prije šest godina, nakon srpskoga državljanstva stekao i hrvatsko i putovnicu.
A nakon što je pristupio talijanskome prvaku Pro Reccu, s kojim se ove godine okitio naslovom najboljega u Europi, po žurnome postupku dobio je i talijansko državljanstvo. Njegovi poslodavci su se ponadali kako će tim potezom privoljeti Vanju Udovičića da zaigra za Italiju.
No kako je on otklonio njihovu ponudu, došlo je do raskola i prijevremenog raskida ugovora, tako da je Vanja (Franjo) postao slobodan pa je bez zapreka mogao stupiti u kontakt s Mladosti.
http://www.jutarnji.hr/vanja-franjo-...ansva-/886137/
16 oktobra pocinje jadranska liga...prva utakmica Primorac-Posk a druga............................................. jadran - PRIMORAC![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
upitna jadranska liga.bukić ljut na crnogorce jer bi oni da se rezultati jadranske lige ne računaju za državno prvenstvo. i jer su rekli da ne znaju kad će oni moć podmirit svoje dugove od lani. ne znam kakve dugove je je novinar po običaju retardiran i nije postavio potpitanje.
vratio se franjo medju svoje... e nek je sa srecom![]()
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks