View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 307 of 942 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317357407807 ... LastLast
Results 7,651 to 7,675 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

grcka vodi 3:0 protiv madjarske
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Komentarisacu na osnovu rezultata.

Koliko god najbolji nas analiticar medju vaterpolistima (Vlado Gojkovic) govorio uoci takmicenja da je mec sa talijanima onaj kljucni - svi su znali da je zapravo to bio onaj prvi mec.
    Ne zelim pocet bilo kakvu pricu o namjestanju (sad ce me novljani opet napast da kujem teorije zavjere ) mislim da ga, nakon pobjede u prvom mecu, mi nismo mogli bolje uvalit hrvatima i drugoplasiranom iz druge grupe (kasnije ce se ispostavit da je to Srbija!) nego da od talijana izgubimo bas sa 1 razlike! Mislite sto hocete, meni ovo bode oci...

Dobit Hrvatsku kod nje doma je veliki rezultat, a alibi za poraz od talijana ne treba trazit. Peuro je sam priznao gresku, rekao je da je promijenio taktiku za taj mec... Ljudi zaboravljaju da smo mi njih JEDVA dobili u Bd i otisli u Nis. Ne vidim zbog cega nam ta ekipa ne lezi, ali svaki rezultat ove dvije ekipe vec 4 godine je bio (relativno) tijesan.
    I po ko zna koji put - mi ne mozemo dobit ako Zlokovic ne odradi posao kako treba. Bio i ostao nas kljucni igrac. Prevaga.

Povredom Paskovica i neodlaskom Brguljana sticem utisak da ova nasa ekipa sada znatno gubi na eksplozivnosti, kako u odbrani, tako i u (kontra)napadu. U nastavku, ceka nas pakao, imamo doslovce 4 zamjene (ne racunajuci golmana).

Kalimero, batali se Sefika vise. Osvojimo li ovo, siguran sam da ce njegova zasluga bit' ogromna, svi ce ga velicat i zaboravice se Scepo... To je nas narod.
    Ali, ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji, moramo biti uz njih...

Samo da dobijemo naredne 3 utakmice. Bili prvi ili drugi - polufinale je realnost, a onda je sve moguce. Ne bih volio vise da igramo sa hrvatima, tesko bismo ih opet dobili...

Neko je ne tako davno odje ponizavao madjare. A oni se prosetase do polufinala, bez 2 ponajbolja igraca na svijetu na svojim pozicijama (Kasas i Kis)...

P.S.
    Setka ostao...lijepa vijest.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Komentarisacu na osnovu rezultata.

Koliko god najbolji nas analiticar medju vaterpolistima (Vlado Gojkovic) govorio uoci takmicenja da je mec sa talijanima onaj kljucni - svi su znali da je zapravo to bio onaj prvi mec.
    Ne zelim pocet bilo kakvu pricu o namjestanju (sad ce me novljani opet napast da kujem teorije zavjere ) mislim da ga, nakon pobjede u prvom mecu, mi nismo mogli bolje uvalit hrvatima i drugoplasiranom iz druge grupe (kasnije ce se ispostavit da je to Srbija!) nego da od talijana izgubimo bas sa 1 razlike! Mislite sto hocete, meni ovo bode oci...

Dobit Hrvatsku kod nje doma je veliki rezultat, a alibi za poraz od talijana ne treba trazit. Peuro je sam priznao gresku, rekao je da je promijenio taktiku za taj mec... Ljudi zaboravljaju da smo mi njih JEDVA dobili u Bd i otisli u Nis. Ne vidim zbog cega nam ta ekipa ne lezi, ali svaki rezultat ove dvije ekipe vec 4 godine je bio (relativno) tijesan.
    I po ko zna koji put - mi ne mozemo dobit ako Zlokovic ne odradi posao kako treba. Bio i ostao nas kljucni igrac. Prevaga.

Povredom Paskovica i neodlaskom Brguljana sticem utisak da ova nasa ekipa sada znatno gubi na eksplozivnosti, kako u odbrani, tako i u (kontra)napadu. U nastavku, ceka nas pakao, imamo doslovce 4 zamjene (ne racunajuci golmana).

Kalimero, batali se Sefika vise. Osvojimo li ovo, siguran sam da ce njegova zasluga bit' ogromna, svi ce ga velicat i zaboravice se Scepo... To je nas narod.
    Ali, ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji, moramo biti uz njih...

Samo da dobijemo naredne 3 utakmice. Bili prvi ili drugi - polufinale je realnost, a onda je sve moguce. Ne bih volio vise da igramo sa hrvatima, tesko bismo ih opet dobili...

Neko je ne tako davno odje ponizavao madjare. A oni se prosetase do polufinala, bez 2 ponajbolja igraca na svijetu na svojim pozicijama (Kasas i Kis)...

P.S.
    Setka ostao...lijepa vijest.
    brguljan je u zagrebu, kao i scepo, samo sto izgleda LEN ne dopusta da se povrijedjeni igrac zamjeni, sto je po meni totalna nebuloza, ali navikli smo vise na takve odluke tog mafijaskog saveza.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dva peterca u dva minta za spance.

big giant head Guest

cuje se zvanicni spiker sa atletskog mitinga sa, vjerovatno, obliznjeg stadiona, glasnije od zvanicnog spikera na vaterpolu.

elem, slabo igramo u napadu, podsjecamo na zlatne trenutke iz rima. no, mislim da ipak dobijamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Centri dominiraju, ostali odreda losi. Samo nesto bolji Jokic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa ovakvom dominacijom centara mi jedva vodimo, tuzno

big giant head Guest

strasno. ivovica nigdje, da nije bilo peterca, ne bi ni primjetio da je igrao uopste u napadu

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

hahahahahaha, koji su nasi.

big giant head Guest

spanci nam pomazu

big giant head Guest

teh phuck?!?!

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali ovaj sto psuje na tribinama... Bruka
    Just to slip the skin...

big giant head Guest

jedva. nije mi jasno sta je bilo sa golom janovica, cini mi se da je postignut u vremenu, ali nisam siguran. i to opet sudio naumov...

losi smo bili u napadu, osim centara i na bljeskove nikola i jokic. mora to daleko bolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Janovic je navikao da 3 sekunde do kraja napada traju 5, pa je sutnuo nedje u cetvrtu ili pocetkom pete
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dok ne prodje prvenstvo ovaj ce topic bit zatvoren, jer se prica razvlaci na dva topica
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

big giant head Guest

u kuriru pise da je vanja rekao da ne ide u mladost, a ja chuh od nekih igraca da je to prakticno gotova stvar, i da ce ipak potpisati.
    bilo bi super da dodje u neki tim koji igra jadransku [mada bi bolje bilo da to bude jadran ]

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Želite Europsko prvenstvo? U redu, dajte nam 5,8 milijuna kuna kotizacije, platite smještaj i dnevnice našim dužnosnicima i možete početi... Tako radi LEN. No kad treba nagraditi prvake, tu nastaje problem. Krovna vaterpolska organizacija hrvatskoj repki neće dati niti kune! Stvar će spasiti Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, koje će ih nagraditi, no još se ne zna koliko. Nakon što su Ratko Rudić i vaterpolisti osvojili svjetsko zlato u Melbourneu, prije tri godine, Vlada je na prvoj sjednici odlučila da svakom članu reprezentacije pripadne 100.000 kuna.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li neko nesto vise o incidentu u svlacionici nakon utakmice sa Srbijom ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    u kuriru pise da je vanja rekao da ne ide u mladost, a ja chuh od nekih igraca da je to prakticno gotova stvar, i da ce ipak potpisati.
    bilo bi super da dodje u neki tim koji igra jadransku [mada bi bolje bilo da to bude jadran ]
    svi kažu da je udovičić definitvno u mladosti za 200.000 eura godišnje. sutra je zadnji dan za prijavu ekipa LEN-i i sve će bit poznato.

dobit će naši po 10.000 eura po glavi od sponzora HEP-a
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjeste li kako dogovoriše sitem takmičenja za jadransku ligu,xaxaxaxaxa
    1.jednokružno se igra
    2.prvih 8 onda igra četvrtfinale po principu 1.sa 8.....
    3.pa onda i ff
    sad će biti zanimljivo vidjeti žrijeb gdje će garantovano PRIMORAC gostovati u Dubrovnik i ono selo između Dubrovnika i Kotora.
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Zna li neko nesto vise o incidentu u svlacionici nakon utakmice sa Srbijom ???
    Iz pouzdanih izvora imam informaciju da se nista nije desilo. Novinarska izmisljotina!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinoc u restoranu 'Voda u Krsu' u Podgorici bila proslava povratka nasih vaterpolista i svecana vecera.

Ono sto je zanimljivo je da je bilo puno vise ljudi koji nemaju veze s vaterpolom (a nisu familija) nego samih vaterpolista.

Sve u svemu, docek je napravljen, samo ovaj put ne na gradskom trgu, vec iza borova, da ih niko ne vidi.

@UltrasTito

S obzirom da izmedju Kotora i Dubrovnika ima preko 50 sela, pocevsi od orahovca, drazinog vrta, ljute, itd itd, ne znamo na koje mislis. :P a koliko sam ja shvatio, jadran ce biti domacin jugu, jug primorcu, a primorac jadranu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    svi kažu da je udovičić definitvno u mladosti za 200.000 eura godišnje. Sutra je zadnji dan za prijavu ekipa len-i i sve će bit poznato.

Dobit će naši po 10.000 eura po glavi od sponzora hep-a
    u danasnjim novinama vanja je demantovao odlazak u zagreb...vidjet ce se sutra....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U NEDJELJU je osvanula vijest kako najbolji igrač Europskog prvenstva i srpski reprezentativac Vanja Udovičić važe ponudu zagrebačke Mladosti. Danas je priča dobila nastavak koji potvrđuje da ta senzacija i nije toliko nemoguća.

Prema pisanju Jutarnjeg lista koji je istražio Udovičićevo podrijetlo, saznaje se da je ponajbolji vaterpolist Europe zaporavo dijete oca Hrvata koji živi u Istri, ali i da ima hrvatsko i talijansko državljanstvo (naravno, uz srpsko). Nadalje, Udovičić je kršten u katoličkoj crkvi u Beogradu, a krsno mu je ime Franjo. Kako je trenutačno u svađi sa svojim Pro Reccom, kao slobodan igrač ne bi imao nikavih problema zaigrati za hrvatski klub.

http://www.index.hr/sport/clanak/udo...jo/512087.aspx

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Fidimose
    mislio sam na NAJVEĆE selo na tom potezu
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Page 307 of 942 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317357407807 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)