da da... dobra fiesta![]()
0-60 in 1.9 seconds !
Milja ?
da da... dobra fiesta![]()
Izvinjavam se ako je vec neko pomenuo, ja sam tek sad vidjeo ovog ljepotana, doduse koncept. Nije na odmet da se ponovi.
Uhh...
\\OFL•GIC
Bile su prije neke "fotografije" tog ferrarija na koje je odlichno izgledao...Ovo mi previshe lici na 8C...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Eto, i ja ti zviznuh jedan
on topic:
Opel Calibra
kao tako nesto ce da izgleda. Samo cu reci UH!
Njak Njak Njak
Insignia coupe, samo su je nazvali calibra
Veyron SS je aktuelni veyron. Na istoj listi ces naci i stariji veyron, koji je 1.5s sporiji na stazi, tj 1,9% sporiji, sto nije velika razlika. Oba veyrona u TOP 5 auta na TOP Gear stazi.
Nissan GTR P800 NEMA APSOLUTNO NIKAKVE VEZE sa fabrickim GTR-om, pa ga i dalje poredite sa FABRICKIM Veyronom. Vjerovatno bi se Veyron kod brzog_pas-aSa dva klika podigao za 200-300ks, ali mu se tako i skratio zivot za 8/10, isto kao i kod GTR P800...
Porediti Veyron sa GTR-om je isto kao i porediti 1 komad Alexandrite sa 10kg zlata.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
koliko sam ja upucen, s SS je specijaalna ogranicena serija, ne novi model:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Veyron
:!:
(nečitko)
A P800 je novi model jel?
Ma samo je jedno jasno - GTR je najbolja kupovina koga interesuje brzina. Cak se i rimuje.
Jebeni supercar po cijeni 2 Golfa GTD.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
I ja CL65 AMG, al jbg.
911 Turbo, bijeli, ao. Kakva moc.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Top Gear je show, Nordschleife je staza..
http://www.autotrader.co.uk/EDITORIA...ews/37243.html
čak i fabrički GT-R je brži a ne P800![]()
She is only here to annoy herself!
interesuje me koje je vrijeme ostvario Lamborghini Gallardo LP-560 na Nirburgring-u?
7:52 Lamborghini Gallardo LP 560-4 Horst von Saurma Sport Auto (11/2008),[36] apparently problems with tires and ABS
a ima li vrijeme a novi murcielago LP670-SV ?
7:42 Lamborghini Murciélago LP670-4 SV Horst von Saurma Sport Auto (01/2010?) [28]
daj mi taj link bez mene, da pratim to, da ne zapitkujem svaki cas![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks