a acid je infidel ?
niujedne mi gace lastike nema
Ponuda BMW-a Vladi Slovenije
Njemački proizvođač automobila BMW vladi slovenačkog premijera Boruta Pahora besplatno će dati sto novih limuzina serije 5.
Novac koji je vlada uštedjela zbog ovog poklona biće iskorišćen za gradnju solarnih ćelija na krovovima javnih zgrada. BMW je sa vladinom kancelarijom za lokalne poslove koju vodi Jernej Stritih dogovorio donaciju 100 novih limuzina serije 5 (osnovni model u Sloveniji košta 42.000 eura, model s jačom dodatnom opremom ide i do između 50 i 60.000). Dogovor je postignut za period od pet godina, a BMW će svake godine automobile zamijeniti novim.
Prvo će biti obnovljen vozni park ministarstva spoljnih poslova, a nakon toga će na red doći i druga ministarstva i vladine službe. Nakon pet godina, vlada u Ljubljani vozila će moći da otkupi. Prema Stritihovim riječima, vlada će na ovaj način na godišnjem nivou uštedjeti više stotina hiljada dolara.
Sindikati vladinih sektora pitaju se da li je vladi potrebno 100 novih automobila i ko će sva ta vozila voziti.
- Zvuči predobro da bi bilo istinito. Pitam se šta od toga ima BMW jer to sigurno ne čini iz dobrote ili ljubavi prema okolini - prokomentarisala je donaciju ekologa Lučka Kajfež Bogotaj.
BMW-ov potez zadao je udarac ostalim automobilskim markama koje su dosad punile protokolarni vozni park, jer znaju da u narednih pet godina neće prodati nijedno vozilo javnim ustanovama.
Stvarno zanimljivo!
ovaj bmw se jos vozi u pg i lik shto ga je kupio(inache moj drug)jos uvijek nista ne radi oko njega(jes da ga je malo zapustio),ovih dana treba sobracajnu da mu podignem u mup...
a josh jednu stvar da ti kazem,da ti djelovi shto kupis za golfa su smece,da kupujes originalne djelove golf bi bio auto koje bi svako izbjegavao...
Pa ne voze ga sigurno jer je velik, udoban, pun opreme....
Ja kazem da ga voze jer se ne kvari, malo trosi, a i kad se pokvari jeftini djelovi.
Pravo auto za nekoga kome auto sluzi samo da se prebaci od tacke A do tacke B i kome se ne daju velike pare za auto
P.S sto se nerviras sto ga ljudi voze zbog djelova?![]()
koji je trip sa ovom narandzastom groznicom?
je li ovo moguce?
niujedne mi gace lastike nema
Hahahah GTR best MUDO car ever!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
jebenti, platish auto preko milion jer je "najbrzhe na svijet" i onda ti dodje neko s autom 10puta manje vrijednosti i rokne te najjache
Respect za GcTR
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
GTR ima 800ks, bugatti 1001ks.
GTR ima vise ks/kg = jedna od najbitnijih stavki.
GTR ima mnogo kraci prenos = izuzetno bitna stavka za brzine do 300km/h
GTR je i pored svega sporiji od Veyron-a, kao sto se vidi u drugoj trci. Vozac Bugattija je nesto strasno zeznuo prilikom prve trke...
edit:
Last edited by Balsa; 15-09-10 at 19:45.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
veyron je malo brzi na pravcu i mnogo sporiji na stazi
She is only here to annoy herself!
a izasao je p1k kit za gtr. oko 1000ks
f6
soferi,da cujem komentare....
!
ja bi moga,al' mi golf prednja vuca![]()
na pocetku odma malo zid zakaci...![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks