Meni se desava kad kliknem na neki thread da mi javi "try again", no bice da je do veze, kako rece goro69![]()
Nije niko.....da to nije do veze Sale...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Meni se desava kad kliknem na neki thread da mi javi "try again", no bice da je do veze, kako rece goro69![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Neka Emille ne mozemo bas sad za sve da krivimo Operatore...ovo kod tebe je do kompjutera .....LMAO
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Topic "Facebook biseri" u PDF Vicevi nije baš neki topic sa kojim se ovaj forum može pohvaliti. Ima i drugih slabih topica na ovom forumu ali je ovaj gorepomenuti najgoriji, najslabiji, i najbolesniji.
Nemogu da vjerujem da vi Administratori i Moderatori dozvoljavate ovakav topic, đe se ljudi (u ovom slučaju Facebook i sličnih Profile stranica korisnici):
- Ponižavaju.
- Vrijeđaju.
- Đe im se ako ne jedna profile slika, serija slika uploaduje BEZ njihove saglasnosti ili bilo kakvom upućenju da će im slike bit na ovom forumu umjesto samo tamo đe su postavljene.
- Predstavljaju bez ikakve saglasnosti sa njihove strane u javnosti sa, u nekim slučajima imenom, prezimenom i slikom na drugoj stranici (u ovom slučaju na forumu)! I bili to podaci, slike itd. osoba od 18 godina ili starijih, ili osoba koje nisu ni 4 godine, sve je jedno!
To što neke osobe previše od sebe daju na internetu ne treba značit da vi sve to smijete da širite dalje.
Kršite djelimično pravila ovog foruma. Kad je ođe zabranjeno otkrivati forumašu ovog foruma identitet, zašto nije zabranjeno širiti nad ovom forumu druge identitete koji ništa nemaju sa ovim forumom?
Korisnici naprimjer Facebooka postavljaju slike podatke itd. koji su valjda isključivo za korist na samo Facebooku i niđe drugo. (Osim korisnik Facebook profile-a i sam Facebook niko drugi prava nema nad ovim podacima). Koje samo oni mogu da kontrolišu, a vi lijepo skidate slike sa njihovih profile-ova i stavljate na ovom topicu nad kojim oni nikakvu administrativnu kontrolu nemaju.
Vi i sami znate da ima ljudih (pedofila, seksualno opterećenih ljudih itd.) na internetu koji slike, koje na kraju ni nisu u vlasništvu ovog foruma ili ovih forumaša, mogu zloupotrebiti. VI kao neovlasćena treca lica širite tuđinu nelegalno u javnost za koju bi ste zbog širenja mogli da čak zakonski odgovarate. Kršite (Evropska) zakonska pravila o portretima.
Ovako bez ovog topica samo vlasnik (Facebook) profila može da odgovora za poslijediće. A ovako SA ovim topikom taj nema nikakvu kontrolu nad svojinom i može odgovarat ako ne forum, barem Administracija, Moderacija ili taj forumaš koji je postavio podatke na forumu.
Ne vidim kako ovako nešto može da vam je zabavno???
Topic je odavno aktivan a Administratori i Moderatori ovog foruma to izgleda ne zamjeravaju mnogo, jer da se njima nešto slično desi, oni to zbog sebe lako i jednostavno mogu uklonit plus osobu kaznit koji im je podatke izveo.
a sta bi tek rekao da forum ovaj zadrzava pravo na sve sto ti napises odje? znaci bilo kakvu ideju zinesi i cap njihova je ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa po pravu i odgovaraju, zato su tu da brisu i ispravljaju
svako moze svoj fb profil da ogranici, da mu niko ne gleda slike i sl, i tamo nisu samo slike nekih korisnika, ima dosta stvari vezanih za fb a koje su prvenstveno smijesne i do sad se nije niko zalio da je neko psotavio njegovu sliku i sl, ili da mu bilo sto smeta
i malo procitaj pravila facebook-a sto se tice slika koje se postavljaju na face![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa onda bi bio red da brišu ovaj topic o kojim raspravljamo zar ne?
Internet je kreiran da bi bio ozbiljan no je većina svijeta mislila da mogu radit što god hoće. Zato sad slike domaćeg rada koje su ikada postavljene na profile stranice moš nać na erotske stranice itd. U EU pedofili čak skidaju slike sa ovakvih stranica i objavljuju na njihove pedo stranice, aha baš fino... nedesilo se tvojoj djeci. Sexuelni manijaki skidaju takođe slike pa šire dalje itd.
Zato ja kažem nije lijepo postavljat ovakve slike ođe na forumu, sprdati se drugim ljudima kako su se skinuli pred kamerom itd. kad sami kao neovlascena lica skoro isto radite kao oni koji takve slike i podatke zloupotrebljavaju; širite ih dalje. Što manje kopija od tih slika, što manja šansa da će doći do zloupotrebe.
Takve ljude protiv sebe trebate štititi. Dakle; ne širit dalje, ako što bude, odgovornost je profile holdera a ne foruma ni forumaša.
samo da dodam na MNT-ov post
http://www.facebook.com/terms.phpWhen you publish content or information using the "everyone" setting, it means that you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information, and to associate it with you (i.e., your name and profile picture).
imam osjecaj da je mnt možda na jednom od onih postova na facebookpa je zato možda ova frka
Da reagujem na ova dva posta: Facebook to piše da bi sebe odbranili. Koliko ja znam ovakav disclaimer ovaj forum nema. I dalje mislim da nije uredu postavljat slike i podatke tako nekom na forumu. FB link, ok, onda je sve u ruci korisnika FB-a, a ovako...
Uglavnom... nisam sreo mnogo EU foruma (do sad nijedan) đe je ovakav topik dozvoljen.
Ja to ni nemam.Nego pravi razlog što sam to objavio je upravo ovakva situacija:
Originally Posted by aCid_cOokiE
Originally Posted by stefke
Originally Posted by NSX
Originally Posted by MikiTheTaxman
Originally Posted by Bugi
Originally Posted by Sh0ne
Originally Posted by El_NiNhO
Originally Posted by cvxcomputers
Originally Posted by DR-little-man
za ovakva pitanja imas pm
Last edited by DIDI; 15-09-10 at 14:51.
sto rekoh ja za chat?
Last edited by DIDI; 15-09-10 at 14:51.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=66707&page=3
Chita li ko ove gluposti i besmislice ovix napacenix ljudi ,treba skidat ovu nezdrav..
ja bi da prijavim sebe za ban zbog vrijedjanja drugih korisnika na forumu
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=6103
jedno 10 dana moze ?
Posteno sa tvoje strane.
Ne bi svako sebe prijavio za ban
i ako moze predlog ban za svakog ko pomene vesnu ! bez mene i sebi sam se zbog toga smucio
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A ne ne, nema brisanja, no BAN kolko kuca, ajde bre, ovo vise nije ono!!!![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks