Megan 2006, 1,5DCI. Hvala, zvacu ga sjutra.
sta se desava kad se dizelu izvadi katalizator i umijesto njega se stavi samo cijev?Kakve posledice moze da ima,povecanje potrosnje,smanjenje snage?
jeste ljudi to obično rade da bi povećali potrošnju i smanjili snagu..
She is only here to annoy herself!
xaxa,saljivdzija,znaci suprotno od toga,smajenje potrosnje i povecanje snage.Hvala!![]()
hahahahaha EPIC..
najjache je shto vrlo lako mozhe da bude istinito...Zavisi dje ti je lambda sonda, ako je iza katalizatora, ti ga maknesh ona poslije nekog vremena premine i onda pozdrav s potrosnjom u najvecem broju sluchaja...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
cekaj lambda sonda postoji i kod dizela?
Nisam primjetio, po defaultu sam preshalta (uglavnom na benzince se miche jer doprinosi performansama malo)...
chush, hocete reci da neko auto moze da dobije snage micanjem katalizatora ?
SVASTAAAAAAA !!!
:P :P
btw, lik koji ima onaj boost gage u auto (kao moj) je primijetio da posle stavljanja test-pipe turbina pumpa npr oko 13lbsa MAX-uje na 16 lbs .... a prije nje je bilo od 12 do 14 otprilike.
Ovo pisem iz sjecanja, uglavnom cuda chini na turbake![]()
Originally Posted by my name is ...
Meni su te cifre itd nebitne ali znam da nisam prepoznao auto kad sam odrstranio tu budalashtinu (chujesh,chuvamo prirodu hahahah), mada je tome najvishe doprinjelo shto je isti bio u katastrofalnom stanju tj. zapushen..
I Trilezaboga, kako gage, kako gage ?![]()
[quote=stefan123;1824292]Meni su te cifre itd nebitne ali znam da nisam prepoznao auto kad sam odrstranio tu budalashtinu (chujesh,chuvamo prirodu hahahah), mada je tome najvishe doprinjelo shto je isti bio u katastrofalnom stanju tj. zapushen..
jeste,i ja sam maka ta ***** jer su bila zachepljena...choek ako to ne makne moze se usrat u motor...
pirane....i slova jedu :P
ima li ko iskustva sa audi a6 2,5 quatro? kakav je auto, npr, kakav je motor, neko mi rece da se kvari puno, potrosac? mislim na model 2005 god
pitaj case logic-a on sve zna , i vrlo je realan i nepristrasan,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ako mislish na TDI, kazu ljudi da nije kvalitetan, a znam par njih koji su imali dosta muke oko toga, mada Case zna josh jednoga momka kojem je takav motor otisha vishe i jace nego ovima koje ja poznajem
i ja sam cuo da taj motor nije dobar.. a svidio mi se jedan a6 quatro 2,5 tdi 2005 god.. ajde dajte ako ko ima iskustva neka napise jos..
upravo tako ..................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imam mali problem. Kad pritisnem kvacilo ono mi skripi. Skripanje dolazi tacno iz predela kvacila. Inache, majka je do sada vozila ovo auto, i kaze da se to 'skripanje' pojavilo i pre nekih 6 meseci, ali je posle nekoliko dana prestalo. I evo ga sad opet. Napominjem, skripanje nije toliko jako, ali posto za par dana idem na duzi put ne bih hteo da mi se u toku putovanja nesto desi.
/
To je audi A6 C5, a mislim da je njemu zadnja godina proizvodnje 2004. Prvo V6 2.5 tdi su lozi, i ti prvi A6 C5 su se kvarili, pricaju da su se posle redizajna (2002 godine) popravili sa kvalitetom i da su ti motori dobri (ne znam koliko je tacno)
A koliko je konja taj motor?
132 kw to je oko 190 konja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks