Nadmocan toliko da je ono bilo milina gledat,svaka mu chast za sve...mozemo ga voljet ili ne,ali to je Rafa![]()
Nadmocan toliko da je ono bilo milina gledat,svaka mu chast za sve...mozemo ga voljet ili ne,ali to je Rafa![]()
...
Rafa je cudo.
deksi
ja sam igrao prosle godine malo rekreativno i nije toliko tesko. naucis ono osnovno: forehand, slice, servis. za nekih mjesec, 2 se moze fino naucit'. najbolje mi je is'o slice. kako sam je skracivao, uh
mada ni servis mi nije bio los ali od 5x samo jednom ubodem da valja. mislim na 'onaj malo jaci'. prvi udaram jace pa ako prodje a drugi samo prebacim
znaimljivo je, istrcis se, zabavis. moracu opet nedje no je sad vjetrovito i hladno a svi tereni u NK su otvoreni.
ako je neko zainteresovan mogli bi 'bachit'' kakav NK Open![]()
Last edited by clapton; 15-09-10 at 01:23.
Normalno, salia sam seTrebaju tu djavolski dobre noge, zglob i anticipacija... snaga se podrazumijeva, da ne bi skracivao po cio dan k'o ja i Clapton
... U svakom slucaju, kad ti je volja. ne bi bio prvi s kim igram a igra prvi put. Samo je jedan bio antitalenat. Sa ostalima se posle 5 minuta igrao fin tenis.
Ima nekoliko balona. U Venomu je tvrda podloga i skupi su (ne znam tacno koliko sat vremena), a kod Montenegro petrol pumpe (odmah preko mosta kad dodjes niksickim putem) se postavi balon zimi. Oni su spustali cijene zbog konkurencije. Trenutno je 7 preko dana, 10 uvece. TK Eminent, kad se ide put Spuza...
Umjetnik ponovo na djelu.
Ceska vodi protiv Srbije 1:0 u Davis Cup-u.
Iako sam slusala juce Novaka koji je rekao da se odmorio, danas nije izasao na teren. Stepanek je savladao Troickog.
Eto Nadal je igrao i nakon operacije koljena, a Novak ponovo zanoveta i dovodi u pitanje pobjedu svoje zemlje.
Janko fenomenalan za sad.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Sjecam se Janka kao djecaka od 14 godina, dolazio je kod moje sestre tada u frizerski u Bg, zivio je tu blizu. Jos tada se farbao u sulude boje, jednom u nebo plavo.
Dolazili su i njegovi roditelji i sve sto je Janko postigao moze zahvaliti njima (naravno najprije sebi), jer su se svega odrekli i sve ulagali u njega.
Ihaaaa. Berdiš nije moga servirati gore nego do sad. Sad servira prvi u ovom setu i oseca se bolje od Janka... Realno, vece sanse ima Berdiš za dobijanje meca.
Eo ga ovaj što piše rozim slovima i stavlja ženske slike na avataru.
Zaobidji me peškolino![]()
o.O
Zbog uvrede iznijete na racun drugog korisnika foruma dobija se ban na mjesec dana
A to kojim slovima ja pisem i koga stavljam na avatar je moja stvar![]()
Kakva uvreda? Peškolino? Pa čak ti i tepam...
o.O
a sto promijeni slova u plavo?![]()
SRBIJA 1-1, ladno ce osvojit DEJVIS KUP, ludaci bre
komentator je nevjerovatno zbunjen, glup, i ima ružan glas i ništa ga ne razumjem...
gledam na atdhe i pojma nemam odakle je ovaj signal...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks