Sjutra u 14h....
~~~~~ Novak Djokovic ~~~~~
Kad počinje meč po našem vremenu??
Sjutra u 14h....
~~~~~ Novak Djokovic ~~~~~
Tako pise........Vidjecemo sjutra kad ce tacno biti....Pomjereci oni to (VALJDA)?![]()
to je najranije sto moze poceti, vjerovatno nece prije 7.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
mozda u 14 po lokalnom vremenu, po nasem nema sanse da tada pocne.
u 16 pocinje ja mislim
Najava meceva
US Open: Žene - finale, muškarci - polufinale
Nole je nestalan kao vjetar, dok je Federer čvrst i kad jednom uđe u formu, tu formu održava tokom cijelom turnira. Đoković je ove godine pokazao najgoru moguću formu. Nije osvojio nijedan Masters ni Grand Slam, samo jedan jedini turnir od 500 poena i to na jedvite jade protiv igrača "B" ili "C" kategorije-Tipsarevića, Bagdatisa i Južnoga, sve u 3 seta. U toku godine, par puta ga je pobjeđivao jedan jektičavi Verdasko, pa onda poraz od Berdiha, pa od Haneskua, pa ona bruka na Roland Garrosu gdje je imao Melcera u rukama sa vodstvom 2:0 u setovima i 2:0 u odlučujem setu i taj meč gubi 2:3. To se jednom ozbiljnom teniseru nikad nije desilo do sad. Pogledajmo samo Nadala, rizikuje da mu stradaju koljena i da završi karijeru nabijanjem onolike mišićne mase, ali čast je iznad svega. Nadal nije sebi više mogao dopustiti da gubi od igrača poput Tsonge, Davidenka, Del Potra, pa i ona sramota od 3 uzastopna poraza od Novaka, te na Australian Openu od Mareja i Indian Velsu od Rodika. Novak ne može biti prvi jer on nema borbeni duh, on ako osjeti da mu je meč loše krenuo, on odmah gubi volju i želju za pobjedom. Ako ne osvoji prvi set, 90% je šansa da će se prepustiti protivniku na milost i nemilost u idućem.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Ispravka:
Novak nikada nije izgubio od Haneskua, niti je igrao sa Tipsarevicem u Dubaiu. Tipsarevic je ispao od Juznog, a u prethodnom kolu je Janko dobio Mareja.
Da, cesto Novak izgubi volju za igrom ako izgubi prvi set, ali se iskreno nadam da tako nece biti veceras.
Srecno Novaku. Neka se bori, pa sta bude.
Huh, Nadal Juzni 6:2
Vamos Rafaaa![]()
2-1 za federera u setovima ali svajcarac igra lose.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
5:1 sada za djokovica, eto ga 5 set , prvi put ce njih dvojica igrati 5 setova!
Ovo nije Federer kojeg sam ja gledao zadnjih 3-4 godine, plasim se ako ovo ispusti da ga vise nece ni biti.
opa, idemo 5 set![]()
Napred Djokovic!
Last edited by Bokee; 11-09-10 at 23:05.
evo 40 streamova, ima i hd, kliknite na link dolje
http://zokbuducnost.clubme.net/forum.htm
izaberite tennis i uzivajte!
uf, kakav tenis, sto je ovo!
Koji je rezultat?
2:2 i 5 :4 za federera!
nositi majicu sa likom svog sina je tako gay.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
5:5.. Jos malo..![]()
Boljeg tajminga za brejk nema..6:5.. i jos par poena za kraj..
toooooooooooooooooooooooooooooo
E ajde ,Srbine, ako si tako dobar igrach, osvoji ovaj turnir.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks