Da ne tragam po unazad, ali je li mora svaki put kad padne kisica da nestane signal total tv-a? Ako je tako, onda na zime mi nece biti signala, i onda cu samo da skupljam prasinicu na tv-u.
Da ne tragam po unazad, ali je li mora svaki put kad padne kisica da nestane signal total tv-a? Ako je tako, onda na zime mi nece biti signala, i onda cu samo da skupljam prasinicu na tv-u.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Dali ce biti zatvarani kanali RTS za vrijeme LS? Znali ko?
Ukljucen RTCG 2 pod brojem 8
ZASTO nemam fox tv zna li ko![]()
zasto nemam prevod na hbo comedy ?![]()
nema total vise veze sa arenama. treba ti za njih poseban modul i njihova kartica, i plus kao sto napisah gore hd receiver
Who let the dogs out
@sunshine
za oba pitanja kratak odgovor: ima![]()
Na ovaj us*ani Total nema nijedan kanal dje mogu gledat fudbal....sto je ovo ljudi moji, placam nesto a oni mi ga skrembluju...a zarad cega? nemam obicnu antenu te ne mogu na in gledat barsu...
ovo je stvarno sramota... za cem placam 10e.. sprdnja
Who let the dogs out
Stvarno zalosto sta radi CG Total... Ja sam imao srecu pa smo Total uzeli jos dok se nije pojavio u CG... Srbijanska kartica i resiver a idemo u Gostun da platimo, meni se isplati jer sam iz BP-a...
Ovo blokiranje kanala je kad tad moralo da se desi kod crnogorskih operatera...
Ja ne kapiram sto se vi zalite na Total? Sto vam je Total kriv? Mislim da je tebi kriva drzava sto nemas IN televiziju i njihovi propisi koji zabranjuju drugim operaterima emitovanje u to vrijeme...
Sto Total tu moze da uradi? Sto je gori od Extra i BBM?
Originally Posted by Nk-001
Mozda Total treba da za teritoriju Crne Gore preuzme i emituje kanale iz CG, pa bi ljudi imali dje da gledaju i ligu sampiona, i vaterpolo EP i kosarkasko SP itd itd...
a autorska prava su jasna i tu total nije kriv nista
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Jel ti mislis da je Total i za to kriv?
Originally Posted by Nk-001
aoo Igi aj ne klapi castiti...ako nesto ne valja onda ne valja...ne mozemo ga falit na sva zvona ako nije u redu...citizen dobro napisa....svaki kablovski operater mora da ima sve kanale (makar one najgledanije) drzave na kojoj emituje .... Druga je prica to sto rade oni sto oce i sto im je skupo da placaju kojekakve linkove (na to se bar vade)
Who let the dogs out
Total je kriv za to sto ti u ponudi za CG daje kanale koje mora da blokira kod svih vaznijih stvari a ne daje kanale koji taj program emituju bez blokiranja. U Total imas toliko šnj kanala iz Srbije a nemas najbolje crnogorske kanale i za to je kriv total i niko vise
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks