Kad se vraca Drincic ?
Nisam baš previše siguran i da pritivničke ekipe nisu imale sreće da se ubjedljivije pobijede tako da što se sreće tiče mislim da je najveća sreća to što su igrači dobro pripremljeni a i povrede su nas mimošle na samim utakmicama!!!Što se tiče već povrijedjenih igrača za Jovetića je sigurno bila pozicija Boškovića ali na Drinčića čovjek sigurno nije ni računao a nije vodio nijedan meč sa njim u timu tako da ga taj dio nije opteretio previše!!!
deuscroix
Kad se vraca Drincic ?
deuscroix
e sad vidjeh...pogresan smajli...nisam obratio paznju da je to rolleyes smajli, jer sam navikao da drugacije izgleda...
a mec sa Svajcarcima bi mogao da nam sirom otvori vrata baraza...u slucaju remija sve ostaje otvoreno, dok bi u slucaju poraza tesko mogli do drugog mjesta...
Ako dobijemo Svajcarce, realni maksimum koji mogu izvuci do kraja kvalifikacija je 13 bodova, a i to bogami tesko...A mi bi imali vec 9 sto znaci da bismo bili jako blizu vec posle treceg kola, sto je fantasticno![]()
Nijesam gledao utakmicu, ali ovih 6/6 me smirilo poslije vaterpola.
Bravo za nas :dring:
ne znam kako je vama djelovalo na tv, al momci su izgarali do poslednjeg atoma snage, i za svaki respect!!!!
e da, nadam se da ste nas culi ho ho ho ho ho
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
dome slatki dome![]()
citavo putovanje sto se moje ekipe je za 10ku bilo a fudbaleri na terenu su samo upotpunili to
nada se da ima snimaka meca za download
AJMO CRNA GORO !!!
Dobro je bilo sinoc, mada uvijek moze bolje, sad cu da spavam naredno 30 sati
I na strani i kod kuce Mladen brani nemoguće- Mlaadddeeennn Boožžoovviićć- Mlllaadeeennn Booožžžžooovvvviiiićććć
6 bodova iz prva dva meca, auuuu, jos sad svajcarce kod kuce da dobijemo i pff, da ne baksuziram dalje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Za Švajcarce treba spremit' transparent: SA OVOGA GOSTOVANJA ĆETE JEDINO PONIJET KUĆI SIR MORAČKI. :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
hvala im veliko!!! uljepšali su mi noć
Huh.Nisam ni sanjao 6 bodova iz prva 2 meca.Nisam se ni usudjivao da mislim na ista vise od 4 boda.Iskreno,bio bih i sa 3 zadovolljan.Ovo je stvarno iznenadjenje.Mada,u sustini,iako smo bez Jovete,gledano po kvalitetu,ovo nije nista cudno.Prije ce bit da vucemo neke navike iz Filetove ere
Sad samo treba ostat na zemlji do 6. oktobra,sa sto je manje moguce pritiska javnosti.I onda sa punim stadionom na pobjedu protiv Svajcaraca.Nema nam druge kad smo ovo do sad ovako odradili![]()
Raise my hammer,take my aim
Zna li ko sta o Joveticu? Kako tece njegov oporavak?
Engleska... 6
Crna Gora..6
ostali........0
ostali........0
ostali........0
ostali........0
kako ovo lijepo izgleda
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks