DIDI,shta je "razvlachenje" foruma?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
DIDI,shta je "razvlachenje" foruma?
Deserve's got nothing to do with it.
Drzi malo enter pa napisi nesto.
rm -rf /
Ćao drugari.
Može li se što ovoj temi?
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=66047
Ako otvorite tekst i pogledate o čemu se radi, uvidjećete da nema nikakve veze sa 'NAUKOM GENERALNO'.
Ako pogledate teme koje je otvarao drug loken, uvidjećete da nijedna nema veze ni sa čim.
Ako biste mogli potkresat' to malo, mada ne morate.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Moze li plugin koji resizuje slike da se ubaci, to vam je 2 minuta posla a mnogo je potreban?
rm -rf /
Može li se ikako obrisat ovaj ostatak poruke koju je neko obrisao među visitors messages?
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Zato što ne mogu, da mogu ne bih pitao.
Evo da bliže dočaram (vjerovatno sam odmah trebao)
Kraj wladove poruke, koju je obrisao, ne postoji checkbox kao kod dotove, te je ne mogu selectovati a samim tim ni obrisati.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Kada se izbrise poruka sa profila, ostane trag koji ne vide drugi korisnici, vec samo ti, moderatori i administratori.
\\OFL•GIC
Moze li izuzece od facepalm=ban pravila jer ima jedan topic dje je dusu dao da bude postavljen...
rm -rf /
@tema Banovani
Prijedlog: Dodaj datum banovanja posto ovako stoji 7 dana pa ne znamo kad ce nam se vratit heroji panuli![]()
rm -rf /
Meni se cini da je forumasu "Emp" istekao ban, ali tamo i dalje pise da je banovan.
pa i meni pise da sam banovan,ali mi je istekao juce![]()
kome da se obratim da ime promjenim? hvala!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
U MUP preko Morace kod ekonomskog fakulteta...
Javi se na bilo koji salter, oni ti daju formular da popunis, potpises, onda treba malo vremena da prodje dok oni izvrse sve provjere i onda dodjes po odluku... Sa tim ides na salter, vadis novi izvod iz maticne i onda ostala dokumenta...
Originally Posted by Nk-001
Koliko se placa ako hocu da promijenim nick??
ne pitam za sebe,jer je moj nick strasan
zavisi, od usera do usera...Didi to naplaćuje selektivno
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
nekome plati u naturi nekome naplati u naturi, pa kako imate srece![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
jel ima sanse da se malo vise obrati paznja na ovaj topic o vaterpolo prvenstvu evrope? kao i prije nekih mjesec dana, gomili likova topic sluzi kao izduvni ventil za njihove nacionalisticke i druge komplekse. mora se traziti 10 minuta ne bili se doslo do nekog posta koji ima veze sa topicom..
Report i nema brige. Jos ako nas nekoliko uradi to isto...
Ljudi, kapiram da vas ovaj podforum ne zanima, ali molim vas, uklonite momka. Ili temu.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...76#post1823476
Ovo prevazilazi svaku mjeru. I dešava se stalno. Zadnjih sedam - osam njegovih tema nije sadržinski usklađeno sa podforumom na kojem ih postavlja.
Da ne govorimo o tome da su sve teme u formi konstatacije i linkova ka blogu njegove (pretpostavljam) progresivne organizacije.
Last edited by Čika Džo; 13-09-10 at 13:30.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Da li postoji neki problem na ovoj verziji vBulletina, jer napisem post, kliknem submit, i dobijem gresku da je poruka kratka (iako nije). Da ne spominjem da je izgubi, pa moram ponovo. Da li je jos neko primijetio ovo?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks