here wo go again, again, here we go >P_*
ako loshim poll-ovima nisi zasluzio ban, ovim jesi :mrgreen:
(nečitko)
here wo go again, again, here we go >P_*
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
DB9 Danas ga razgledah...perverzija :eek:
i ja vanquish cabrio prije par danaIspred Pro Hausa je redovno...
(nečitko)
ahhahha case kralj ahahhaa
4. Odjednom svi imaju malu djecu i svi su na put sa njima po cio dan? Prica vam je presmijesna.
e sad da je tebe nešto objasnim pametnjakoviću, i to ću bit uzdržan jer mogu donekle ovo da razumijem pošto sam ja nekad bio u tvoje godine i vozio gledajući na sat do Budve, doduše tada nije bilo ovakvih auta i trećih traka i nikad ovako idiotski ...slušsj dobro i dobro zapamti jer će ti možda glavu spasit...svakome normalnome čovjeku su đeca sve na svijet, prvo dijete kad ti sestra iz one sale iznese čitav život ti se okrene i ništa drugo više nije važno...mnogo je đece svaki dan na toj cesti, pa i u one dane kad se ti iživljavaš...i ja sam često sa familijom na toj cesti...ne dao ti Bog da me udariš divljajući, i da mi đeca samo zaplaču, da ne govorim da im nešto bude... presudio bi ti na licu mjesta istoga momenta, pa kad bi 300 godina zatvora odleža...vodi računa, mnogo je nas ovakvih oko tebe, ne podižemo mi đecu da bi ih ubili takvi kojima tate nijesu imali ni mozga ni pametnijeg posla no da vam kupe rakete i da vas pušte da svoje životinjske nagone ovako iskaljujete...isto važi za kompleksaše iz passata...
[/quote]
Mrijet ćeš kad u ideale svoje počneš sumnjat...
Juce pauk podigao diplomatsko auto.. Jel smije to da uradi?
Mislim da ne smije. Njih cak ne smiju ni zaustavljati u gradu, na granici itd...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
[/QUOTE]
Hahahhaa, legendo, ja sam pricao likovima na forum sto su o djeci pisali, a nemaju vise od 18 godina. Da si pazljivo procita ukapira bi to. Znam nekolko ljudi odavde koji su PISALI KAKO SU NA PUT SA DJECOM STALNO, a ni djevojku nemaju, kamo li zenu i djecu!
Kvarni npr sere nesto konstantno, a gleda sam ga sto sa onom Korvetom cini kroz naselje dje ima djece ZILION.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Hahahhaa, legendo, ja sam pricao likovima na forum sto su o djeci pisali, a nemaju vise od 18 godina. Da si pazljivo procita ukapira bi to. Znam nekolko ljudi odavde koji su PISALI KAKO SU NA PUT SA DJECOM STALNO, a ni djevojku nemaju, kamo li zenu i djecu!
Kvarni npr sere nesto konstantno, a gleda sam ga sto sa onom Korvetom cini kroz naselje dje ima djece ZILION.[/quote]
Legendo sa IQ<30, ja sam ti najdobronamjernije napisa to što sam ti napisa, a ti riješi sa tima od 18, Kvarnim itd...da ne bi vrlo mlad otiša u legendu...opet ti velim, mnogo je ljudi oko tebe koji nemaju grama razumijevanja ni živaca za ovakve idiotluke, ka ni ja što nemam, a ni vremena da pažljivo čitam i tražim skrivenu poruku u tvojim genijalnm mislima...dovoljno mi je ovo da shvatim da su tvoja ograničenja bezgranična:
- Nedje popodne, bjese naroda na put. :grin: Samo cu da recem da se vozac sa toliko muda, kao kedown, rijetko vidja!Pod rotacijom i sa sirenom su nas fatali, i ufatili su nas, al za *****.
za razliku od tebe vozač je ima i muda i obraza da se javno izvine svima...
... a ti i danas pametuješ da su palili vozaca da ide 200... po toj logici, brzo ćemo čitat da si skočio sa solitera, bogomi je i to mudato, samo da te neko napali
Mrijet ćeš kad u ideale svoje počneš sumnjat...
Pa kako nijesu? Preko ogranicenja su se prakticno trkali sa njim po putu, bez IKAKVE POTREBE. Imali su snimak sa tablicama, i to je dovoljno. Tada po pravilu batale potjeru.
Da su to napravili, nista od ovoga ne bi bilo. NISTA.
I sto mislis o drakuli? I o Gay paradi u Beograd? Ides li?
Niko ne pominje MILION MOMAKA I DJEVOJAKA STO PJANI I NADROGIRANI VOZE SUBOTOM VECE PO CRNOJ GORI, bitno je da se osudi coek koji vozi brzo a pritom je doktor voznje, i sasvim je priseban. I jos sa sportskim autom koji moze bez problema da se vozi tako.
Koliko samo sa ovog foruma ljudi ima koji pjani voze svaki vikend, i ugrozavaju svakoga duplo gore nego li 150 da voze trijezni..
Momir Bulatovic ispade heroj Balkana sto je vozio naliven ka crna zemlja i udara taksiste po Beogradu. Svima je to simpaticno, ali im nije simpaticno kad prodje sportas 150, jer ih je strah za djecu.
Obraz?
Last edited by CaseLogic; 08-09-10 at 13:51.
Last edited by cvxcomputers; 08-09-10 at 14:20.
Zasto npr u USA policija juri za kolima, eno gledam na emisije jure za pijanim vozacima samo tako...
Drugo, golf V ti je sportski auto (ok znam da je GTI, ali i dalje je golf...), i on moze da se vozi na pg-ct 200 sigurnom voznjom?
I realno, nije vam passat kriv sto ste vozili 200, ne znam kome uvaljujete tu pricu, kriv je samo vozac!
I malo je glupo sad kad bi se svi uporedjivali sa pjanima/drogiranima sto voze "ej kolliko ima pjanih vozaca, sad cu i ja da vozim 200 makar znam sta radim"
Njak Njak Njak
Hahahahah some lack of brains we got here![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
I think i just lost 10 IQ points watching this thread
Njak Njak Njak
Kvarni npr sere nesto konstantno, a gleda sam ga sto sa onom Korvetom cini kroz naselje dje ima djece ZILION.[/QUOTE]
Nemoj ti kvarnog dirat![]()
Al da ste napravili glupost - jeste, i to zestoku. Da imam 20 godina, moza bi vam se divio, ali vise ne, vjeruj mi
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
skakao sam i ja bandzi pa nemam 'muda' za takvu voznju... PG-BD 60tak minuta.
Cak stavishe, moji testisi su prosjecne velicine, ni manji ni veci od obicnog gradjanina.
Hill climb, to ono kad si profesionalno vozio brdsku trku u svojoj klasi? Sjecam se dobro !
Cak si i neki rekord postavio. Jole Acimic se trudio da ga obori ali bezuspjesno.
PS, uopste nije momak htio reci da KEJDAUN nema muda.Ali morao si ti pomenut sebe/voznju/EMa/hillclimb itd
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks