Page 233 of 373 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast
Results 5,801 to 5,825 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

hahahahaha :dring: kad budesh na kafi u WhyNot Gossipdjevojcici prichao o meni, pazi da ne preceras jer znam dje zhivish, da ne zavrshish u nekom drive-by-u. Ouu ****, zaboravih da ovo i novinari chitaju

I, ne konverziram s konzerviranima...~>

Jedna interesantna kratka pricha za kraj hihihi

"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ban 10 dana za to, odmasadodma
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    sto fali amazonu?
    Ko je sad rekao da mu fali nesto
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Madam_M View Post
    Ako imas garanciju, mozes da stavis druge gume/felme, drugi lonac, K&N, plin....i ne gubis garanciju.
    Jesi li siguran? Kod kog dilera, VW/Audi, Mercedes, BMW...? Netacno!

BTW i ja se vozih skoro sa Golfom 2008, PG taxi, 398.000km, vjerovao ili ne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo per recenica od mene, neki mali osvrt na dogadjaje koji su potresli Crnu Goru. DIDI me eliminisao na 7 dana pa ne mogah prije progovorit, ali sam se posteno izasmija postovima, i ljudima koji ih pisu.

1. 21 Avgusta je kejdaun vozio kako je vozio.
    2. 22 Avgusta je oduzeto auto (PROTIV ZAKONA, IMAM 5-6 SLIKA KAO DOKAZ.)
    3. 30 ili 31 je izasa tekst u Vijesti, i auto nije oduzeto radi pisanja na forum, niti je izasa tekst radi pisanja na forum. Ljudi koji su prosipali pricu da je auto oduzeto i da je tekst izasa radi pisanja na forum POJMA NEMAJU, I NEKA ZAVUKU NOS U SVOJE RABOTE, NE U TUDJE.
    4. Odjednom svi imaju malu djecu i svi su na put sa njima po cio dan? Prica vam je presmijesna.
    5. Passat je pratio kejdauna nekih 5 kilometara prije nego li smo primijetili da je iza nas. Tek je na Meterize vidio da je iza njega i poceo da bjezi. POLICIJA JE PREKRSILA PS (PRAVILO SLUZBE) TIME STO JE NASTAVILA POTJERU, JER JE IMALA SNIMAK SA MASU PREKRSAJA I NIJE BILO POTREBE ZA DALJIM GONJENJEM. Oni su napravili potjeru u stilu Amerikanaca na filmove po javnom putu, i ugrozavali ostale ucesnike u saobracaju vise nego bjegunac. Kako? Pa tako sto su preko ogranicenja PRAVILA SLUZBE gonili auto i samim tim cerali i palili vozaca da ide 200.

@CVX, mio si mi momak, znas i sam. E sad da ti recem nesto. Kako obraza imas? Dje je obraz?

20 POSTOVA TVOJIH IMAM DJE SI PISA O SVOM DIVLJANJU. PLUS SI MENE I KEJDAUNU UZIVO POSLE POTJERE PRICA KAKO TI JE ZIVOTNA ZELJA DA NAPRAVIS ISTO OVO. Pa si prije 2-3 dana opet isto to reka, i kako je pravu stvar napravio.

Zasto moralises a morala nemas vise li no Nada Pjana? Je li moguce da te ta djevojka toliko stegla, da ovo cinis? Nemoj me cerat da izbacim 20 QUOTE sa tvojim postovima 200-300-poprecke,u 3 traku i slicno. Smijace ti se ljudi.

Ovo isto vazi za ostale.

@Balsa, imam tvoj post dje si napisa da si sa Passatom 2.5 tdi vozio ispod 14 minuta PG-CT. Nije tada bilo trecih traka, i sa tim autom je rizicnije to cinjet nego ic 300 sa GTI-om.

Drago mi je sto ste upotpunili svoje zivote sa ovim, i sto vam je kedown idol.

Pozdravljam i novinara Vijesti, nepismenu budaletinu. Kakav sram. Kakva tuga. Onakvog teksta Evropa gledala nije jos.

p.s. 2FAST4U Passat cumuras.

p.p.s. Fabia, imas pizzu, u Carine.

Last edited by CaseLogic; 07-09-10 at 20:00.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post

Pozdravljam i novinara Vijesti, nepismenu budaletinu. Kakav sram. Kakva tuga. Onakvog teksta Evropa gledala nije jos.

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

vidim ja hoćeš opet na naslovnu

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Mislim da poslije ovog posta policajci iz pasata treba da upute javno izvinjenje.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A jel mogu znati, kako je to protiv zakona mu oduzeto vozilo? Kad bjezis policiji, osnovano se sumnja da imas razloga da bjezis (samo vi bjezite bez razloga), te iz toga imaju pravu na sve, a pogotovo na oduzimanje vozila radi provjere (sto regularnosti, posjedovanja narkotika i slicno).... Mislim, bjezati eto onako....Meterize....o boze....
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Samo per recenica od mene, neki mali osvrt na dogadjaje koji su potresli Crnu Goru. DIDI me eliminisao na 7 dana pa ne mogah prije progovorit, ali sam se posteno izasmija postovima, i ljudima koji ih pisu.

1. 21 Avgusta je kejdaun vozio kako je vozio.
    2. 22 Avgusta je oduzeto auto (PROTIV ZAKONA, IMAM 5-6 SLIKA KAO DOKAZ.)
    3. 30 ili 31 je izasa tekst u Vijesti, i auto nije oduzeto radi pisanja na forum, niti je izasa tekst radi pisanja na forum. Ljudi koji su prosipali pricu da je auto oduzeto i da je tekst izasa radi pisanja na forum POJMA NEMAJU, I NEKA ZAVUKU NOS U SVOJE RABOTE, NE U TUDJE.
    4. Odjednom svi imaju malu djecu i svi su na put sa njima po cio dan? Prica vam je presmijesna.
    5. Passat je pratio kejdauna nekih 5 kilometara prije nego li smo primijetili da je iza nas. Tek je na Meterize vidio da je iza njega i poceo da bjezi. POLICIJA JE PREKRSILA PS (PRAVILO SLUZBE) TIME STO JE NASTAVILA POTJERU, JER JE IMALA SNIMAK SA MASU PREKRSAJA I NIJE BILO POTREBE ZA DALJIM GONJENJEM. Oni su napravili potjeru u stilu Amerikanaca na filmove po javnom putu, i ugrozavali ostale ucesnike u saobracaju vise nego bjegunac. Kako? Pa tako sto su preko ogranicenja PRAVILA SLUZBE gonili auto i samim tim cerali i palili vozaca da ide 200.

@CVX, mio si mi momak, znas i sam. E sad da ti recem nesto. Kako obraza imas? Dje je obraz?

20 POSTOVA TVOJIH IMAM DJE SI PISA O SVOM DIVLJANJU. PLUS SI MENE I KEJDAUNU UZIVO POSLE POTJERE PRICA KAKO TI JE ZIVOTNA ZELJA DA NAPRAVIS ISTO OVO. Pa si prije 2-3 dana opet isto to reka, i kako je pravu stvar napravio.

Zasto moralises a morala nemas vise li no Nada Pjana? Je li moguce da te ta djevojka toliko stegla, da ovo cinis? Nemoj me cerat da izbacim 20 QUOTE sa tvojim postovima 200-300-poprecke,u 3 traku i slicno. Smijace ti se ljudi.

Ovo isto vazi za ostale.

@Balsa, imam tvoj post dje si napisa da si sa Passatom 2.5 tdi vozio ispod 14 minuta PG-CT. Nije tada bilo trecih traka, i sa tim autom je rizicnije to cinjet nego ic 300 sa GTI-om.

p.s. 2FAST4U Passat cumuras.

p.p.s. Fabia, imas pizzu, u Carine.

Ada ja sam davno reka da vi nista niste krivi, da je sve policija kriva,mater im njihovu, kako su samo smjeli onako brzo vozit.....za nekim ko im bjezi
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    vidim ja hoćeš opet na naslovnu
    Busted.

Quote Originally Posted by remark View Post
    Mislim da poslije ovog posta policajci iz pasata treba da upute javno izvinjenje.
    Mislis ti ponekad, a? Lose ti ide.
    Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    A jel mogu znati, kako je to protiv zakona mu oduzeto vozilo?
    Jer je vozilo oduzeto bez naloga.

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Ovo isto vazi za ostale.
    I ti si meni mio momak, ali moraš priznat da to izjavio nisam Hoćeš da ti instaliram Need For Speed Most Wanted? Ima prelijepi plavo srebrni BMW M3 i juri te policija na 6 zvjezdica. :mrgreen:

On topic, mislio sam da ćeš ukapirat moj hejt... Barem si se ti voziJo sa menom...

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    A jel mogu znati, kako je to protiv zakona mu oduzeto vozilo? Kad bjezis policiji, osnovano se sumnja da imas razloga da bjezis (samo vi bjezite bez razloga), te iz toga imaju pravu na sve, a pogotovo na oduzimanje vozila radi provjere (sto regularnosti, posjedovanja narkotika i slicno).... Mislim, bjezati eto onako....Meterize....o boze....
    Meni kola pretresaju i kad po propisima vozim, sva auta koja sam imao do sad su barem jednom bila pretresana... :?

Najcrnje od svega: Vožnja po propisima, kroz grad, upaljena svijetla, čak i pojas vezaT, u gepek prva pomoć, trougao, dizalica... Ključ od rezervnog točka... Jbg, tražU mi ljudi... Vidi se da brinu o meni, ako zaglavim u kakvu lošu situaciju da se mogu spasiti... I hvala im na tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdravljam policiju i ovom prilikom im kazem:

OBRISI SUZE MALA MOJAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

a dobro brza kola , ribe , nabildovan, koks i ostle stvari i onda im morash biti sumnjiv i kako da te ne pretresaju

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

dako te sacekaju nedje u mrak..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet ste plakali za njiiiiiim na licu vi suze vidim, ovako droti, ne moze dalje, morace Passati na remontiranjeeeee!!!

Ja bih volio da ja jurim Passata, i onda ga samo usisam kroz K&N i izbacim ga kroz spulje u djelovima.

Madam M, potvrdi.

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    dako te sacekaju nedje u mrak..
    Kad sam uvozio tvoj M5... Na Slovenačkoj granici, onaj carinik mi raskupusa sva dokumenta, razdvoji sve, a fino spojeno bilo... Poslije provjere, dade mi dokumenta, pitah ga: "Mogu li dobit spajalicU"... A iza mene se stvori veseli, lepo sredjen carinik i razmlatara gore dolje pendrekom u predjelu kukova, nasmija i reče "Hoćeš palicu"... Pa vi sad podržavajte GAY parade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

To sam uradio jednom, a siguran sam da je za tebe to redovna pojava. Tada sam bio mlad i GLUP, ali neki nikad ne nauce.

P.S. "malo" je glupo porediti vrijeme od 4m sa vremenom od 14. Svi potvrdite
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Nije off, ali ovako vas pored ove price zamisljam, srece mi ste kao oni po prici.....
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Bjese gadan udes kod raskrsnice PG CT NK.
    Ford Fiesta...totalka.
    Sad sam prošao tuda... Nema sat ipoL :shock:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljepe cure beogradske, kako ste se ljubit znale

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Bjese gadan udes kod raskrsnice PG CT NK.
    Ford Fiesta...totalka.
    ja prodjoh nekoliko puta danas (4x), i nista, mada cuh da je oko 7 bila tuda nedje guzva... :?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    664
    Thanks Thanks Received 
    617
    Thanked in
    322 Posts

Quote Originally Posted by appelle moi View Post
    ljepe cure beogradske, kako ste se ljubit znale

ovo je limit off-a na svijet
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
    ovo je limit off-a na svijet
    Last edited by appelle moi; 07-09-10 at 22:46.

Page 233 of 373 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks