Bravo za momke! Da je Vucinic mogao da trci dali bi jos koji gol ali i ovako je odlicno. Vukcevic pretrcao masu!
E da sudiji se na***** majke!
Bravo za momke! Da je Vucinic mogao da trci dali bi jos koji gol ali i ovako je odlicno. Vukcevic pretrcao masu!
E da sudiji se na***** majke!
Bravo Crna Goro !
Ukratko o utakmici LINK
Neka,bolje da dobiju Englezi,posebno posto nam gostuju u zadnjem kolu,a umiju tad da se opuste.
Naredna protiv Svajcarske...samo ne izgubit.Ne znam kako ce Svajcarci igrat,ali ako se budu branili onda ih je tesko dobit,a ne bi valjalo ni mi da srljamo jer smo vec sad u odlicnoj poziciji i ne vjerujem da ce iko vise ove Bugare u goste dobijat.
Spomenik Cicu u sred pg i status pocasnog gradjanina.
Sudija derpe. Pekovic bog zutih kartona![]()
Rekoh jos juce da ce bit suspendovan za Milka nation.
Bijo si poziw koi se neodbija
aooo kakva pobjedaaaa
iskreno, ocekivao sam remi ali ovo je...uh, premija
bravo momci. samo da se ne zaustavimo na ovome
Kako sami ne stavismo Bozovica na gol nego smo morali da cekamo da drugi to urade umjesto nas ( suspenzija Poleksica, koji bi u ove dvije tekme primio minimum gol po utakmici ako ne i vise)
Ovo je i vise nego dobar pocetak... Sa dobrim golmanom sve se moze
Who let the dogs out
E VIVA MONTENEGRO!
Veoma napeta utakmica, i moram reci da smo imali i previse propusta, ali je vazna pobjeda, i da probamo da te propuste svedemo na minimum!
Last edited by Rave92; 07-09-10 at 21:12.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Hoce. Sad je bio spreman, ali nedovoljno.
© Bulgaria vs Montenegro (Qualifiers Euro 2012) - Highlights (Bozovic 0:1) © .. (uskoso snimak cijele utakmice za preuzimanje)
Dobro sad. Ne treba Fileta omalozavat. Nije da je bas imao mnogo poraza. Nesrecno nismo dobili prva dva meca. Iz objektivnih razloga nije imao na raspolaganju Basu, cesto Jovanovica (klub), Dzudovic je kasnije pronadjen... Eno Dzenan Radoncic ikona Juzne Koreje. Mozda je bolji 5x od Djalovica. Ali, ista situacija kao sa Dzudovicem...
Lihtstajner crveni kod Svajcaraca..
Molim? Čovjek je bio apsolutna katastrofa. Ka postavit molera za selektora (bez uvrede molerima, pojedini vjerovatno znaju i više o fudbalu).
Pripremne utakmice su nebitne. Na njima je Filipović jedino i opstajao.
Potrošio nam je čitave 3 godine, i poslije ova dva meča u novom ciklusu sam još više bijesan što mu je bilo dozvoljeno da ostane toliko.
Brat Shaqiri ga zabi, nije jos gotovo![]()
Sad nam je utakmica protiv Švajcaraca u oktobru najvažnija u našoj kratkoj istoriji.
Ako ih dobijemo, idemo u baraž.
Nijesmo 3 utakmice za redom primili gol. :shock: :shock: :shock: :shock:
:dring:
Bulgaria vs Montenegro (Qualifiers Euro 2012) ..snimak utakmice..
Prvo poluvrijeme - http://www.megaupload.com/?d=WLUYCUCC
Drugo poluvrijeme - uskoro..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks