eto lagano... napravise od bugarske mrzne brazil. za prvo mi i englezi...)
eto lagano... napravise od bugarske mrzne brazil. za prvo mi i englezi...)
Maxe blago receno veze nemamo :P Al dobro dadosmo gol ,a to je najvaznije jel tako ?Eh da mozemo da spamamo eno ga didi na televizor nema ko da nas banuje hahaha
![]()
Para vrti dje burgija neće.
odma ste poceli da serete kako veze nemamo kad je pocela utakmica,a evo vodimo.IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ponosan sam na ovo poluvrijeme CG reprezentacije. Apsolutno PONOSAN.
U odbrani chvrsto,niti jednu greshku nismo napravili. Na sredini isto tako,ostavljamo Bugarskoj minimum prostora,odlicno idemo u presing, jedino shto mogu da rade poslednjih 30 minuta je da beskonachno dodaju loptu. Imali su jednu dobru shansu,koju je Bozhovic odbranio.Sve ostalo je bilo pjesma za svaku iole ozbiljniju odbranu,ili shutevi iz daljine.
Napad super,efikasan,od 4-5 puta koliko smo bili kod protivnichkog shesnaesterca,3 su bile shanse,i dali smo gol.Odlicna taktika protiv jacheg(na sredini protivnika),bez 2 kljuchna igracha igramo,i dobijamo...Igra na rezultat,to je upravo ono shto sam od CG prizheljkivao. Ne prazna ofanziva,ne napadi radi napada,efikasna,konkretna,koncentrisana igra na rezultat i na bodove.
A ovi strucnjaci shto kritikuju CG su isti oni shto su predvidjali da ce,u slicnim uslovima,Barselona 5 komada Interu da uvali,pa je uvalila sama sebi onu stvar. Nama pobjeda ne treba(korisna je),Bugarima treba mnogo vishe,neka oni napadaju i trude se,meni je ovo od nas dovoljno.
Deserve's got nothing to do with it.
iii svih 6 bodova su na dohvatu ruke![]()
Mogu li dje preko satelita da gledam jer nemam net kod druga?
Uh...bice tesko izdrzat jos 45 minuta.Bojim se da nemamo mi odbranu za to,da odigra bez kiksa 90 minuta.
AJMO!!!
Raise my hammer,take my aim
Koji je to satelit, astra 28?
moramo da imamo vise loptu u posjedu jer ovako ne mozemo da se branimo cijelo drugo poluvrijeme.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Imamo prednost ako je budemo umjeli sacuvati. Ali ljudi pas nam je ocajan, ko da imaju po dvije lijeve noge. Puno prostora za brzog Vucinu, ali kad mu nema ko loptu dodat, zalosno ako to ne iskoristimo. Srecno momci.
Moramo malo stat na loptu, a i ovaj sudija bi mogao da nam sudi neki faul.
Samo da ne bude kao prosle god. nadam se da nece to Cico dozvolit :-PAjmo Crna Goro aaaaaaaa
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks