Ocima inace auto vozi jedan profesor a radi plus u taksi..mogu ti dati njegov broj pa da se dogovorite da mu pogledas auto da vidis sto je 1.9TDI haha
Pa i nije bas tako volani se skidaju pa farbaju,sicevi prskaju da izgledaju kao novi a i bez toga volani su dosta ocuvani iako su profurali mnogo,primjer taksi kuca ne znam koja kuca Golf 5 1.9TDI ovdje u Pg presla 430 000 km jos taksi sicevi odlicni,motor cakce uravnotezeno ...
Ocima inace auto vozi jedan profesor a radi plus u taksi..mogu ti dati njegov broj pa da se dogovorite da mu pogledas auto da vidis sto je 1.9TDI haha
Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 12:12.
Nema ti u ovoj prici puno istine...Sve ti je u kvalitetu materijala, evo npr da te uvedem u moju astru, ti da joj vidis volan rekao bi da je presla 200k (dugme za sirenu razbucano) , kad sam je kupio, jedno dugme za sirenu mi je bilo razbucano (problem na sve astre g, zafire) a drugo je bilo ok, i sta se desava, ja na posao jedan dan, vrucina uprzila, ja ulazim u kola, da smotam volan, sklizne mi ruka preko dugmeta (zdravog) i razbuca ga...a zdravo dugme bilo, tj guma na njega, ali vrucina, u kola 50 stepeni... Los materijal, a presla je 116k (ima servisnu)... E sad druga je stvar kad se gleda neko auto koje ima veci kvalitet izrade i sve, onda stoji tvoja prica.....
Njak Njak Njak
Dje je to 300e? Meni u Osmanagic rekli da je oko 1000 kap me imala strefit
Vidio sam na e-bay samo poklopac od airbag-a (nov 50funti), i rekli su mi prodavci toga da se moze zamijeniti samo poklopac, a i na forum mi je isto jedan lik rekao da je on to kupio i zamijenio sam, i da kao nije tesko....
Njak Njak Njak
Ovaj dodje bez Airbag-a AIRBAG COVER eto vidi, prodavac me ubjedjuje da moze da se zamijeni samo to, evo i sta je neki lik sa foruma rekao za taj proizvod LINK
a evo i kako izgleda sami airbag tj airbag + poklopac SLIKA
razmisljao sam se, a i dalje se razmisljam, dal da rizikujem, moram otvorit volan da vidim sam jel se moze razdvojit, jer se svi zale da ne mogu da ustanove kako se odvaja airbag, svi bi oni zamijenili ali ne znaju kako da ga odvoje (ili su glupi sta li je vec)
Njak Njak Njak
Maaa daa...Ja sam recimo prije 3-4 god uzeo 156cu(kod nas nisam mogao naci u stanju kakvo sam trazhio pa sam je kupio u SLO i uveza') s provjereno predjenih ~110kkm (sad 150kkm) i sve shto se pokvarilo je bila pumpa goriva i termostat (ostalo je redovno odrzhavanje, veliki i mali servis i jednom trap shto je neizbjezhno na nashim putevima). Dosta puta sam se vozio u Kiu ProCeed i vozio je, koliko ih ima nije ni cudo shto ih nekoliko ima i u krugu uzhe rodbine...Sve shto mogu da kazhem je da ni sekundice ne bih razmisljao o kompenzaciji moje preko 10god stare 'talijanske krame za to korejansko dostignuce jer je u svakom segmentu mnoogo ozbiljnije auto (lezhanje na putu, volan/upravljanje, preciznost kochnica, unutrashnjost, dizajn...sve, apsulutno je smijeshno uporedjivat)...jedino shto Kia troshi manje shto nije chudno obzirom da ima mnogo slabiji motor, ima NCAP zvezde koje me ne interesuju jer sam ka od chelika, mozhe me i tenk udarit samo ce se odbit ahhahah, a na tu garancije se po***** - da mi tih 7 godina vade gomilu para na servise itd, da ne mogu felne promjenit jer je gubim, da ne mogu auspuh promjenit jer je gubim, drugo ulje ne mogu sipat jer je gubim, bjezhiii...Sve shto treba uradit je strpit se i nac dobro polovno auto a ne do najblizheg placa i onda tuki...Tacno tako u potpunosti se slazemKia c'eed je odlican kompakt sa 7 godina garancije, sa 5 zvijezdica na ncapu, solidnim dizajnom, dobrom izdradom, i 0 kilometara.
Nekome vise interesuje c'eed, nekome vise interesuje polovna limuzina sa 350-500 000 km.
Mogu tek da zamislim koliko bi ta sekundica bila manja da sam mjesto 'talijanske krame uzeo neko kvalitetno njemacko ili japansko auto kao shto sam mogao..![]()
Last edited by stefan123; 07-09-10 at 13:58.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
1. Ocu. Zapravo pokushacu da se tacno prisjetim:
-Lampica u sredishnjoj konzoli (10-20centi, sam zamjenio)
-Blinker (ili kako se vec zove ona ruchica - polovna 30tak €, sam zamjenio)
-Reostat ventilacije u kabini (opet moj rad i dio koji koshta nesto sitno - ispod 50€)
-Termostat (~50€ i moj rad)
-Pumpa za gorivo (ne sjecam se tacno ali isto je bilo oko 50tak €)
-H7 sijalice (15-20€)
Ulje,filtere,felne,gume,pakne,veliki servis,trap,mirise itd ne mogu rachunat stvarno u dodatne kvarove...to je standardno odrzhavanje i na novo auto...
Dakle to je 200€ za 3-4god, smijeshno, toliko bar dam mjesecno za gorivo...
2. Nije bash ****** ali obzirom da je meni pouzdanost jedna od najmanje bitnih stavki meni to ne odgovara, necu da placam kasko, ocu da mogu da stavim drugi izduv/usis, mozda remap, felne itd itd, nishta od toga se ne mozhe s garancijom...Da imam 25-30K za novo auto to je vec druga pricha...
kako si ti dobro proshao jebote.
200 eura za 4 godine ulozio.
a ja oko 600 za 7 mjeseci.
pih NJEMAC !
Originally Posted by my name is ...
Da zaboravio sam, i "hidraulicno crijevo kvachila" koje me je ispalo taman 50e koliko sam se izdrka oko nalazhenja istog...
Varijator ne znam kako da rachunam....mogu da ga rachunam u veliki servis obzirom da je cijena zajedno s njim i vodenom pumpom manja od cijene velikog servisa nekog njemca...Sledece nedelje radim veliki servis u sklopu koga ce biti sredjen i varijator. Kaisevi s natezachima i rolerima,vodena pumpa, reparacija variajtora i ruke sve ispada 220€(320€ ako se odluchim da umjesto reparacije uzmem novi varijator)...
pa jebesh ga kad si kupio auto s razjebanim motorom pa se isti mora' otvaratkako si ti dobro proshao jebote.
200 eura za 4 godine ulozio.
a ja oko 600 za 7 mjeseci.
pih NJEMAC !
Chini mi se da nije bash tako ali ajd...Ako imas garanciju, mozes da stavis druge gume/felme, drugi lonac, K&N, plin....i ne gubis garanciju.
Uhh ljudi, pushtite vishe kad sam ja u pravu ! Ocu da igram Mafiu II a sve me zadrzhavate .P
imam 2 kola, a i to mi je nebitan podatak (ne znam ni JMBD ni broj licne, a ni broj na 068 karticu koju povremeno koristim)
sva sreca, vozim se na 15-icama, koje, za razliku od fabrickih, nisu run flat, pa je udobnost podnosljiva. Razmisljao sam se o 17icama, al sto ce mi ta kutara? :monkey:
mnogo manje auto ili mnogo manji merak?
malo li po gradu ima Tuarega i Tiguana, pa i passata novih, pored konkurencije u obliku MLa, GLa, GLK, X5, X3, X6...
generalises... Da je toliko losa, porche i ferrari bi je davno izbacili. Mene je izdala samo jednom, na ledu, nizbrdica, sa ljetnjim gumama od 50ak€
potvrdjujem da je na svaku problem...
(nečitko)
pa razumjeo bi da si kao ja platio bmw-a 9000e vozio ga dvije god,ulozio preko 4 000e i prodao ga za 6 000 sav sretan iako su mnogi govorili da je to jaka cijena za 318i
kad budem imao para za novog bmw-a sa gustom cu ga voziti a sada dati 15-16 hiljada za nekog 530d i kasnije traziti i reparirati turbine i raznorazne senzore,to ne...
kupio sam golfa 6,nije vrh automobilizma,ispunjenje svega ali imam garanciju,kasko,solidno ide i za nase puteve i potrebe vise nego dovoljno...
ko ima para i volje da odrzava bmw-a e60,e klasu,audija a6 a8 samo naprijed ali ja necu kuce praviti nasim majstorima...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
http://www.autoportal.rs/auto-vesti/...e-chery-tiggo/
je li ovo vrijedno pogleda, opreme puni nijesu lose prosl na kras testovima i kao napravili ga lotus i micu?
edit: izgleda ljepse i ima masu vise opreme od dustera.....
sto fali amazonu?Pa jos npr. http://cars.easyabout.com/data/media...screen-005.jpg
takodje:
"As well, the 4 banger engines are built, for the most part, incredibly stout. People have pushed a pushrod 4cyl Volvo engine to over 400 hp. The later DOHC engines have hit 600hp I believe (B121FT I think).
As well, the Amazons and the 140 series were fairly light, usually around 2600 lbs. "
pa sve je receno:
Chery Tiggo zaslužuje punu pažnju jer predstavlja pravu eksploziju strasti i moći!
*ebes ostale podatke! :hardrock:
(nečitko)
otvaranje motora?
Ti izgleda ne znas sto je to... ja sam skidao 'cylinder head' da vidim lupkaju li podizachi ventila. Znaci nekih Ako ti je to otvaranje motora, *****liga... ne znam radi li na isti princip taj OTTO motor koji imas u alfu, ili je on kao lega kockicaMozda zato chas radi kao dizel a chas kao benzinac, mozda nisi kockice slozio
dabogda svako imao razjebano auto i razjebani motor ka ja![]()
Koliko para toliko muzike.
Btw, da si uzeo dvojku ocuvanu, ne bi ni tih 200 eura ulozio no bi ustedio i jos zaradio kad je prodash. no si budala
i da,
worth more than your 145 and half the price of your 156![]()
o druzhe, zajebavam se oca mu...ne znam ja ni dje mi je motor, majstor mi se smijao kad sam ga pitao je li ovo motor a on je rekao ne to je kutija za filter, trebao bi je izbushit
Ulozhio sam ja skoro cijenu auta u nju do sad ali to nema veze s kvarovima...Jedino da uzmem cekic pa da udaram djelove da bih ih pokvario i onda zamjenio pa da se falim kako sam pravi ljubitelj i dobro odrzhavam auto jer svaki vikend neshto novo stavljam, ka(j)man
Imao sam davno dvojku u porodicu, na to sam i nauchio vozit, 700maraka placena a prodata preko 1000€ s 400+kkm ahhahahah
...ma, slab sam ja s podgorickim kompleksimaworth more than your 145 and half the price of your 156![]()
nije no si ljakse i nemas para !
nisi dostojan da konverzirash sa mnom ! gimnazijalska trachara ce chuti za ovo i NAJEBACES !
alfashu !
(razvlacenje foruma)
:fabialol:
Last edited by aCid_cOokiE; 07-09-10 at 18:28.
udario si dosta entera, ja mislim da sada razvlacis forum![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks