valjda je relativno negativno
Mnogo ljudi odje gleda VW ka nema preko...sve je to ok, ljudi ne znaju. Ali ne kapiram ljude koji su recimo vozili BMW i znaju o kolima a sad voze VW i to im je to, ispunjenje svega, vrh automobilizma....koma...
valjda je relativno negativno
Mnogo ljudi odje gleda VW ka nema preko...sve je to ok, ljudi ne znaju. Ali ne kapiram ljude koji su recimo vozili BMW i znaju o kolima a sad voze VW i to im je to, ispunjenje svega, vrh automobilizma....koma...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ja nebi nikad vise je*enu zadnju vucu
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Koje je to auto ,koliko staro i preslo?12-13K mogu da biram sjajno polovno auto u vrhunskom stanju i da odradim veliki servis i par sitnica i da ne brinem josh dosta vremena...
Pricam da Audijevi mijenaci crkavaju kad se voze +/- da je najbolji rezim D mada i to ne garantuje....ja bjezim od tih mijenjaca kao djavo od krsta....A mislis li da u D radi a saltanje +/- je lose sa getriibu
Tacno tako u potpunosti se slazemC klasa i Kia Soul ili c'eed nisu ista klasa.
Polovna C klasa kod nasih dilera je macak u vreci. Kia c'eed je odlican kompakt sa 7 godina garancije, sa 5 zvijezdica na ncapu, solidnim dizajnom, dobrom izdradom, i 0 kilometara.
Nekome vise interesuje c'eed, nekome vise interesuje polovna limuzina sa 350-500 000 km.
Auta tipa A6,BMW 5,S klasu na zapad kupuju ljudi izuzetno puni para al iz salona e sad mi takva auta kupimo kad dodju do 6,7,8 godina starosti i poslije puca po kicmi hocemo da se luksuziramo u BMW 5 u kojoj se stalno ulaze ne valja taj posao boba,jos sva auta uvoze se od gabelja italijana ja nikad vise auto iz italije necu kupit jao da znate kakva su to auta ne bi uzeli da se poklanjaju a ovi nasi nepismeni dileri ih prodaju kao najbolja hahah deri narod,i da sto ti kazes idealni za bankrot i da te ucera u bijeduTo auto, to polovno auto je koma za odrzavanje. Ja sam vozio i mala i velika i znam o cemu pricam. Ta Kia je pickin dim za odrzavanje, recimo A6, e39, e60, W210, W211 nisu bas pickin dim, nego su idealni za bankrot.
Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 07:28.
U tvoj mijenac staje 7 litara ulja samo ne znam sto li su to tako napravili litar ulja je 17,80 u rokseped,filter od 10 do 15 evra ruke 40,30 evra to ti je 200 sinko,nece ti bit meksi kad se zamijeni ulje i pored sve te zamjene moze da crkne,jedan od simptoma kad saltas u stepen kasni prenos tjs nije dobra sihronizacija mijnaca i kompjutera zatim slabo vuce...moj tiptronic radi bez greske...a presao vishe od od tog a8
i to mislim da bi bio chak i 'mekshi' kad bih zamijenio ulje.
nego u roksped traze tu do 200 eura za ulje i ruke hahah
![]()
ovo ulje ide
P.S samo ja bih ti savjetovao da zamjenis ulje u mijenjac i diferencijal kad si vec pun para![]()
Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 07:32.
[quote][tipa shta? Problem je sto vecina tih auta stize sa placeva, a vecina auta po placevima je izraubovano smece sa vracanom kilometrazom (cak i kad izgleda dobro, i cak i kad je samo par, i time mislim DVIJE, godine staro) /QUOTE]
Jes kod italijana kupi ga u njemca pa ces da vidis sto je polovnjak samo ces dobre pare dati ali zasto bi kupio kod njemca kad mozes kod italijna uzet 3 auta za cijenu jednog kod njemca hahah,znas li sto ti oni rade kupe novo auto i voze 3,4 godine niti mijenjaju ulje nista i onda kad treba da se ulaze na prodaju i ti se zaletis vidis fino izgleda mlado kupis ga i sjutra dan motor bosh pumpa hahah
Kako ne shvatas bolje je uzeti postenu zenu sa fakultetom,karakternu,doduse malo ruznijiu nego neku zgodnu utegnutu slicnu onoj sa silikonskim ustima i zadnjicom kcerkom kamtasa bivseg fudbalera hahahaha koju su acid fabia i drugi translacili mislim nisu oni ali navodim primjer da bolje shvatis...Ozbiljno,ne shvatam poentu.Pa svako ce valjda prije da uzme BMW nego VW...ako za to ima para?i nije ni kcerka kamtasa nego navodim primjer,i ti prosetas kroz grad sa takvom cicom i za stolom nekog kafica u nekoj basti sjede acid i fabia i kazu :e ovu smo mi j.... a on je sad seta.
LIKOVI SU IZMISLJENI KAO I RADNJA
Fabia nikad nije ništa "radio" van svog zabrana
Sto mislis da su djelovi za bmw3 jeftiniji od djelova za bmw5 nisu sigurno a i dosta djelova dijele ako su isti motoridaaj...nisam prichao o polovnom autu od 10m duzhine nego o D segmentu (BMW 3
[QUOTE=whiterswalker;1813493][tipa shta? Problem je sto vecina tih auta stize sa placeva, a vecina auta po placevima je izraubovano smece sa vracanom kilometrazom (cak i kad izgleda dobro, i cak i kad je samo par, i time mislim DVIJE, godine staro) /QUOTE]
Jes kod italijana kupi ga u njemca pa ces da vidis sto je polovnjak samo ces dobre pare dati ali zasto bi kupio kod njemca kad mozes kod italijna uzet 3 auta za cijenu jednog kod njemca hahah,znas li sto ti oni rade kupe novo auto i voze 3,4 godine niti mijenjaju ulje nista i onda kad treba da se ulaze na prodaju i ti se zaletis vidis fino izgleda mlado kupis ga i sjutra dan motor bosh pumpa hahah
Ovo je najgenijalnija prica, pricaju je uglavnom moje komsije preprodavci, koji navodno uzimaju auta u njemacku, luxemburg, las vegas i ko zna dje...
Polovan auto dobar kosta dosta i kod njemca i kod 'talijana, necesh mi vjerovat, ima i kod njemca jeftin a da ne valja, ili cak gore, skup a da ne valja.....
Skup da ne valja ima samo kod naskod nas se ne uvoze auta iz njemacke bez ako sam narucis po covjeku i naravno das dobre pare,ima kod italijna dobra ali ta ne dolaze kod nas,njemac te pravi nece zajebat oce neki Turcin tamo,meni je komsija preprodavac nudio da mi dovede A6 za 1800 evra hahha,ja rekoh koji ce mi da ulozim jos 10hiljada u njega,jer njima se ne isplati da kupe dobrog audija u njemackoj koji tamo kosta 8000evra a ovdje se prodaju za 6500 i to I crveno haha pa ti vidi .....
Znas koji mu je odgovor bio kad sam mu kazao gdje A6 za 1800hahah,on veli Ada ne moras ga vozit samo cemo ga prelakirat i na prodaju
Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 08:51.
Pazi, kad vidish da su napolje kola jeftinija nego kod nas, sve ti je jasno....
problem je sto nema zakona kojim bi se kupac zastitio od bilo kakve prevare, kad bi postojao, pola Cetinja bi bilo u zatvor, a onaj sa starog bi na smrtnu bio osudjen....
al jbg, moze im se, josh kod nasheg naroda....
Znas o cemu se radi auto je tranja neka je ali da je jeftino,nego ih prodaju kao tranja kao ispravno ista cijena ,a da ako mislis na toskice na starom onaj plac zvani AUTOTREND mogu reci preko foruma a i svima koji me pitaju auta koje oni uvoze i prodaju su tranje,lame,krame najgora auta da se zakopas a nema mu auto ispod 4000 evra haha,dje li ih samo vade
P.s Jedan slucaj iz produkcije toskica,jedan majstor da ga ne imenujem dobar majstor popravlja sva kola itd itd odem ja kod njega kad pored radnje 10 kola sve tablice autotrend i sad na dizalicu stoji golf 4 TDI plave boje kaze majstor:VIdis ovog Golfa kakav je spolja sija ,e u ovom golfu nema nista ispravno,motor,mijenjac ,struja....imas samo skoljku,na drugu dizalicu A4 turbina covjeku riknula u toku voznje moga je izginut...ali covjek je prof vozac pa se sansao ima fora kad ode turbina nema kocenja nego das gas ubacis u petu(A4 stariji model) i onda polako usporavas.....sve trop
Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 09:18.
U Srbiju se uskoro usvaja novi zakon o zastiti potrosaca po kome će prodavci polovnih auta morat da daju garancije, gledah nešto o tome na SAT u neđelju.
Danas je nabolje ocijeniti stanje polovnjaka po unutrašnjosti. Ako je volan izlizan (a ovi današnji se izližu čim se pređe cca 140kkm, sjedišta meka, oguljeni rukohvati na vratima, izlizana ručica mjenjača i ona postava ispod, nema sreće od tog auta pa da se sija spolja. I na osnovu laka se može dosta toga saznati, jer kamenčići udaraju po haubi i braniku i to se poznaje, a da ne pričam o naknadnom farbanju i sličnim karafekama.
Ja mislim da ko može uvijek je bolje kupiti nov manji auto nego li rabljeni. E druga je priča ako nekome treba veći auto, a nema za nov pa mu je polovnjak jedino rješenje.
A da može i dobar rabljeni da se nađe, može ali i košta.
Uvijek sam bio radiji uzeti stariji jače klase i segmenta (npr 1998mo) nego kakvu konzervicu, pa nek je 2008mo naravno U DOBROM STANJU, u suprotnom je to rupa bez dna u koju se samo ulaže).
Što se kamenčića tiče... Moj auto kad sam ga kupio nije imao jednu jedinu tačkicu... Poslije 3 mjesec moje vožnje ima hiljade siznih tačkica po braniku, sve od kamenčića sitnih (nije upadljivo ali se vidi kad se zagleda)
Ti kamečići se nalaze na ulicama srednje i istočne Evrope, obično ostaju nakon zimskih službi. Balkan da i ne pominjemo.
Polovnjak C segmenta sa zapada u prosjeku prelazi godišnje po 30k km, a D i E između 40 i 50 k km, minimum. Isto važi i za monovolumene i SUV-ove. I ovdje postoje izuzeci, tipa penzionera, studenata i sl. A ovi naši prodavci samo kupuju auta kod njih :-)
treba traziti auto sa full servisnom knjizicom, i da se vidi i po stanju unutrasnjosti je li ocuvan , i naravno da se odrade sve kontrole da se sve pretrese prije kupovine
naravno ova kola su malo skuplja ali se zna tacno sve sto i kako ... a ovako na rijec ti moze pricati ko hoce sto hoce
dovoljno je da vidish da pola ovih placeva automobila imaju i svoje autolimarske radionice. uzmu auto udareno , rastranjano i sl. za male pare , ovdje ga nasminkaju i ulickaju smanje kilometrazu na 100k i prodaju ga ka najboljeg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks