Page 232 of 373 FirstFirst ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... LastLast
Results 5,776 to 5,800 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Danas je nabolje ocijeniti stanje polovnjaka po unutrašnjosti. Ako je volan izlizan (a ovi današnji se izližu čim se pređe cca 140kkm, sjedišta meka, oguljeni rukohvati na vratima, izlizana ručica mjenjača i ona postava ispod, nema sreće od tog auta pa da se sija spolja. I na osnovu laka se može dosta toga saznati, jer kamenčići udaraju po haubi i braniku i to se poznaje, a da ne pričam o naknadnom farbanju i sličnim karafekama.

Ja mislim da ko može uvijek je bolje kupiti nov manji auto nego li rabljeni. E druga je priča ako nekome treba veći auto, a nema za nov pa mu je polovnjak jedino rješenje.
    A da može i dobar rabljeni da se nađe, može ali i košta.
    Pa i nije bas tako volani se skidaju pa farbaju,sicevi prskaju da izgledaju kao novi a i bez toga volani su dosta ocuvani iako su profurali mnogo,primjer taksi kuca ne znam koja kuca Golf 5 1.9TDI ovdje u Pg presla 430 000 km jos taksi sicevi odlicni,motor cakce uravnotezeno ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocima inace auto vozi jedan profesor a radi plus u taksi..mogu ti dati njegov broj pa da se dogovorite da mu pogledas auto da vidis sto je 1.9TDI haha
    Last edited by whiterswalker; 07-09-10 at 12:12.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by whiterswalker View Post
    ima fora kad ode turbina nema kocenja nego das gas ubacis u petu(A4 stariji model) i onda polako usporavas.....sve trop
    Vesna 3.0
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Danas je nabolje ocijeniti stanje polovnjaka po unutrašnjosti. Ako je volan izlizan (a ovi današnji se izližu čim se pređe cca 140kkm, sjedišta meka, oguljeni rukohvati na vratima, izlizana ručica mjenjača i ona postava ispod, nema sreće od tog auta pa da se sija spolja. I na osnovu laka se može dosta toga saznati, jer kamenčići udaraju po haubi i braniku i to se poznaje, a da ne pričam o naknadnom farbanju i sličnim karafekama.

Ja mislim da ko može uvijek je bolje kupiti nov manji auto nego li rabljeni. E druga je priča ako nekome treba veći auto, a nema za nov pa mu je polovnjak jedino rješenje.
    A da može i dobar rabljeni da se nađe, može ali i košta.
    Nema ti u ovoj prici puno istine...Sve ti je u kvalitetu materijala, evo npr da te uvedem u moju astru, ti da joj vidis volan rekao bi da je presla 200k (dugme za sirenu razbucano) , kad sam je kupio, jedno dugme za sirenu mi je bilo razbucano (problem na sve astre g, zafire) a drugo je bilo ok, i sta se desava, ja na posao jedan dan, vrucina uprzila, ja ulazim u kola, da smotam volan, sklizne mi ruka preko dugmeta (zdravog) i razbuca ga...a zdravo dugme bilo, tj guma na njega, ali vrucina, u kola 50 stepeni... Los materijal, a presla je 116k (ima servisnu)... E sad druga je stvar kad se gleda neko auto koje ima veci kvalitet izrade i sve, onda stoji tvoja prica.....
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Nema ti u ovoj prici puno istine...Sve ti je u kvalitetu materijala, evo npr da te uvedem u moju astru, ti da joj vidis volan rekao bi da je presla 200k (dugme za sirenu razbucano) , kad sam je kupio, jedno dugme za sirenu mi je bilo razbucano (problem na sve astre g, zafire) a drugo je bilo ok, i sta se desava, ja na posao jedan dan, vrucina uprzila, ja ulazim u kola, da smotam volan, sklizne mi ruka preko dugmeta (zdravog) i razbuca ga...a zdravo dugme bilo, tj guma na njega, ali vrucina, u kola 50 stepeni... Los materijal, a presla je 116k (ima servisnu)... E sad druga je stvar kad se gleda neko auto koje ima veci kvalitet izrade i sve, onda stoji tvoja prica.....
    Na svaku je ovo problem , i ujaku ista stvar na astru G , unutra sva kao bombon , bukvalno ako nova ali volan dno. trazili da kupimo novi ali samo onaj trougao kosta 300e jer je zajedno sa airbegom i ne moze posebno nista da se uzme

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    Na svaku je ovo problem , i ujaku ista stvar na astru G , unutra sva kao bombon , bukvalno ako nova ali volan dno. trazili da kupimo novi ali samo onaj trougao kosta 300e jer je zajedno sa airbegom i ne moze posebno nista da se uzme
    Dje je to 300e? Meni u Osmanagic rekli da je oko 1000 kap me imala strefit
    Vidio sam na e-bay samo poklopac od airbag-a (nov 50funti), i rekli su mi prodavci toga da se moze zamijeniti samo poklopac, a i na forum mi je isto jedan lik rekao da je on to kupio i zamijenio sam, i da kao nije tesko....
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Dje je to 300e? Meni u Osmanagic rekli da je oko 1000 kap me imala strefit
    Vidio sam na e-bay samo poklopac od airbag-a (nov 50funti), i rekli su mi prodavci toga da se moze zamijeniti samo poklopac, a i na forum mi je isto jedan lik rekao da je on to kupio i zamijenio sam, i da kao nije tesko....
    pa i ja sam mislio samo na poklopac (onaj trougao) , ali mislim da dodje sa airbegom i da ne moze posebno da se uzme. mi smo zvali u BG u neku prodavnicu jer toga tada nije bilo odje nidje (osmanagica nismo zvali , oni standardno klepaju)

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

pa i ja sam mislio samo na poklopac (onaj trougao) , ali mislim da dodje sa airbegom i da ne moze posebno da se uzme. mi smo zvali u BG u neku prodavnicu jer toga tada nije bilo odje nidje (osmanagica nismo zvali , oni standardno klepaju)
    Ovaj dodje bez Airbag-a AIRBAG COVER eto vidi, prodavac me ubjedjuje da moze da se zamijeni samo to, evo i sta je neki lik sa foruma rekao za taj proizvod LINK
    a evo i kako izgleda sami airbag tj airbag + poklopac SLIKA
    razmisljao sam se, a i dalje se razmisljam, dal da rizikujem, moram otvorit volan da vidim sam jel se moze razdvojit, jer se svi zale da ne mogu da ustanove kako se odvaja airbag, svi bi oni zamijenili ali ne znaju kako da ga odvoje (ili su glupi sta li je vec)
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

Ovaj dodje bez Airbag-a AIRBAG COVER eto vidi, prodavac me ubjedjuje da moze da se zamijeni samo to, evo i sta je neki lik sa foruma rekao za taj proizvod LINK
    a evo i kako izgleda sami airbag tj airbag + poklopac SLIKA
    razmisljao sam se, a i dalje se razmisljam, dal da rizikujem, moram otvorit volan da vidim sam jel se moze razdvojit, jer se svi zale da ne mogu da ustanove kako se odvaja airbag, svi bi oni zamijenili ali ne znaju kako da ga odvoje (ili su glupi sta li je vec)
    pa to je problem sto mozda ne moze da se otvori tj. odvoji poklopac od airbega . a opet rizikujes i da ga ostetis . Ako ga je neko odvajao onda vjerovatno ima to nedje na net

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Kia c'eed je odlican kompakt sa 7 godina garancije, sa 5 zvijezdica na ncapu, solidnim dizajnom, dobrom izdradom, i 0 kilometara.
    Nekome vise interesuje c'eed, nekome vise interesuje polovna limuzina sa 350-500 000 km.
    Tacno tako u potpunosti se slazem
    Maaa daa...Ja sam recimo prije 3-4 god uzeo 156cu(kod nas nisam mogao naci u stanju kakvo sam trazhio pa sam je kupio u SLO i uveza') s provjereno predjenih ~110kkm (sad 150kkm) i sve shto se pokvarilo je bila pumpa goriva i termostat (ostalo je redovno odrzhavanje, veliki i mali servis i jednom trap shto je neizbjezhno na nashim putevima). Dosta puta sam se vozio u Kiu ProCeed i vozio je, koliko ih ima nije ni cudo shto ih nekoliko ima i u krugu uzhe rodbine...Sve shto mogu da kazhem je da ni sekundice ne bih razmisljao o kompenzaciji moje preko 10god stare 'talijanske krame za to korejansko dostignuce jer je u svakom segmentu mnoogo ozbiljnije auto (lezhanje na putu, volan/upravljanje, preciznost kochnica, unutrashnjost, dizajn...sve, apsulutno je smijeshno uporedjivat)...jedino shto Kia troshi manje shto nije chudno obzirom da ima mnogo slabiji motor, ima NCAP zvezde koje me ne interesuju jer sam ka od chelika, mozhe me i tenk udarit samo ce se odbit ahhahah, a na tu garancije se po***** - da mi tih 7 godina vade gomilu para na servise itd, da ne mogu felne promjenit jer je gubim, da ne mogu auspuh promjenit jer je gubim, drugo ulje ne mogu sipat jer je gubim, bjezhiii...Sve shto treba uradit je strpit se i nac dobro polovno auto a ne do najblizheg placa i onda tuki...

Mogu tek da zamislim koliko bi ta sekundica bila manja da sam mjesto 'talijanske krame uzeo neko kvalitetno njemacko ili japansko auto kao shto sam mogao..
    Last edited by stefan123; 07-09-10 at 13:58.
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

1. Ocu. Zapravo pokushacu da se tacno prisjetim:
    -Lampica u sredishnjoj konzoli (10-20centi, sam zamjenio)
    -Blinker (ili kako se vec zove ona ruchica - polovna 30tak €, sam zamjenio)
    -Reostat ventilacije u kabini (opet moj rad i dio koji koshta nesto sitno - ispod 50€)
    -Termostat (~50€ i moj rad)
    -Pumpa za gorivo (ne sjecam se tacno ali isto je bilo oko 50tak €)
    -H7 sijalice (15-20€)

Ulje,filtere,felne,gume,pakne,veliki servis,trap,mirise itd ne mogu rachunat stvarno u dodatne kvarove...to je standardno odrzhavanje i na novo auto...

Dakle to je 200€ za 3-4god, smijeshno, toliko bar dam mjesecno za gorivo...

2. Nije bash ****** ali obzirom da je meni pouzdanost jedna od najmanje bitnih stavki meni to ne odgovara, necu da placam kasko, ocu da mogu da stavim drugi izduv/usis, mozda remap, felne itd itd, nishta od toga se ne mozhe s garancijom...Da imam 25-30K za novo auto to je vec druga pricha...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

kako si ti dobro proshao jebote.
    200 eura za 4 godine ulozio.
    a ja oko 600 za 7 mjeseci.

pih NJEMAC !
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post

pih NJEMAC !
    a garancija?! pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Da zaboravio sam, i "hidraulicno crijevo kvachila" koje me je ispalo taman 50e koliko sam se izdrka oko nalazhenja istog...

Varijator ne znam kako da rachunam....mogu da ga rachunam u veliki servis obzirom da je cijena zajedno s njim i vodenom pumpom manja od cijene velikog servisa nekog njemca...Sledece nedelje radim veliki servis u sklopu koga ce biti sredjen i varijator. Kaisevi s natezachima i rolerima,vodena pumpa, reparacija variajtora i ruke sve ispada 220€(320€ ako se odluchim da umjesto reparacije uzmem novi varijator)...

pih NJEMAC !
    pa jebesh ga kad si kupio auto s razjebanim motorom pa se isti mora' otvarat

Ako imas garanciju, mozes da stavis druge gume/felme, drugi lonac, K&N, plin....i ne gubis garanciju.
    Chini mi se da nije bash tako ali ajd...

Uhh ljudi, pushtite vishe kad sam ja u pravu ! Ocu da igram Mafiu II a sve me zadrzhavate .P

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    ne seri da ne znas koje su ti tablice?
    o_O

pa dooooooooobro
    Desi se i ja moje da zaboravim.
    je li 55LOL ili 44OMG ili kako vec
    imam 2 kola, a i to mi je nebitan podatak (ne znam ni JMBD ni broj licne, a ni broj na 068 karticu koju povremeno koristim )
    Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post

Jesi li u troskove odrzavanja uracunao masazu ledja i vrata?

Salim se, Cooper je ikona.

_____
    sva sreca, vozim se na 15-icama, koje, za razliku od fabrickih, nisu run flat, pa je udobnost podnosljiva. Razmisljao sam se o 17icama, al sto ce mi ta kutara? :monkey:

Quote Originally Posted by NSX View Post
    i Cooper je isto auto za merak..ali mnogo manje
    mnogo manje auto ili mnogo manji merak?
    Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Nonsens .
    Ozbiljno,ne shvatam poentu.Pa svako ce valjda prije da uzme BMW nego VW...ako za to ima para?
    malo li po gradu ima Tuarega i Tiguana, pa i passata novih, pored konkurencije u obliku MLa, GLa, GLK, X5, X3, X6...
    Quote Originally Posted by Phénix View Post
    ja nebi nikad vise je*enu zadnju vucu
    generalises... Da je toliko losa, porche i ferrari bi je davno izbacili. Mene je izdala samo jednom, na ledu, nizbrdica, sa ljetnjim gumama od 50ak€
    potvrdjujem da je na svaku problem...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    valjda je relativno negativno

Mnogo ljudi odje gleda VW ka nema preko...sve je to ok, ljudi ne znaju. Ali ne kapiram ljude koji su recimo vozili BMW i znaju o kolima a sad voze VW i to im je to, ispunjenje svega, vrh automobilizma....koma...
    pa razumjeo bi da si kao ja platio bmw-a 9000e vozio ga dvije god,ulozio preko 4 000e i prodao ga za 6 000 sav sretan iako su mnogi govorili da je to jaka cijena za 318i
    kad budem imao para za novog bmw-a sa gustom cu ga voziti a sada dati 15-16 hiljada za nekog 530d i kasnije traziti i reparirati turbine i raznorazne senzore,to ne...
    kupio sam golfa 6,nije vrh automobilizma,ispunjenje svega ali imam garanciju,kasko,solidno ide i za nase puteve i potrebe vise nego dovoljno...
    ko ima para i volje da odrzava bmw-a e60,e klasu,audija a6 a8 samo naprijed ali ja necu kuce praviti nasim majstorima...
    Sent from my BMW using iDrive Professional CCC

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    mnogo manje auto ili mnogo manji merak?
    Kako kome, nekome je Volvo Amazon veci merak od najnovijeg Volva
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

http://www.autoportal.rs/auto-vesti/...e-chery-tiggo/

je li ovo vrijedno pogleda, opreme puni nijesu lose prosl na kras testovima i kao napravili ga lotus i micu?

edit: izgleda ljepse i ima masu vise opreme od dustera.....

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Kako kome, nekome je Volvo Amazon veci merak od najnovijeg Volva
    sto fali amazonu? Pa jos npr. http://cars.easyabout.com/data/media...screen-005.jpg
    takodje:
    "As well, the 4 banger engines are built, for the most part, incredibly stout. People have pushed a pushrod 4cyl Volvo engine to over 400 hp. The later DOHC engines have hit 600hp I believe (B121FT I think).
    As well, the Amazons and the 140 series were fairly light, usually around 2600 lbs. "

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

je li ovo vrijedno pogleda, opreme puni nijesu lose prosl na kras testovima i kao napravili ga lotus i micu?

pa sve je receno:
    Chery Tiggo zaslužuje punu pažnju jer predstavlja pravu eksploziju strasti i moći!

*ebes ostale podatke! :hardrock:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post

pa jebesh ga kad si kupio auto s razjebanim motorom pa se isti mora' otvarat

otvaranje motora?
    Ti izgleda ne znas sto je to... ja sam skidao 'cylinder head' da vidim lupkaju li podizachi ventila. Znaci nekih Ako ti je to otvaranje motora, *****liga... ne znam radi li na isti princip taj OTTO motor koji imas u alfu, ili je on kao lega kockica Mozda zato chas radi kao dizel a chas kao benzinac, mozda nisi kockice slozio

dabogda svako imao razjebano auto i razjebani motor ka ja
    Koliko para toliko muzike.
    Btw, da si uzeo dvojku ocuvanu, ne bi ni tih 200 eura ulozio no bi ustedio i jos zaradio kad je prodash. no si budala

i da,

worth more than your 145 and half the price of your 156

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Ja bih se držao Dastera i uopšte nije odbojan (makar meni) u Laureante paketu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

NIJE LOSE PROSAO na testovima?

ja ne bih zelio biti u ovom kinezu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

o druzhe, zajebavam se oca mu...ne znam ja ni dje mi je motor, majstor mi se smijao kad sam ga pitao je li ovo motor a on je rekao ne to je kutija za filter, trebao bi je izbushit

Ulozhio sam ja skoro cijenu auta u nju do sad ali to nema veze s kvarovima...Jedino da uzmem cekic pa da udaram djelove da bih ih pokvario i onda zamjenio pa da se falim kako sam pravi ljubitelj i dobro odrzhavam auto jer svaki vikend neshto novo stavljam, ka(j)man

Imao sam davno dvojku u porodicu, na to sam i nauchio vozit, 700maraka placena a prodata preko 1000€ s 400+kkm ahhahahah

worth more than your 145 and half the price of your 156
    ...ma, slab sam ja s podgorickim kompleksima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

nije no si ljakse i nemas para !
    nisi dostojan da konverzirash sa mnom ! gimnazijalska trachara ce chuti za ovo i NAJEBACES !

alfashu !

(razvlacenje foruma)

:fabialol:
    Last edited by aCid_cOokiE; 07-09-10 at 18:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

udario si dosta entera, ja mislim da sada razvlacis forum

Page 232 of 373 FirstFirst ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks