View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 451 of 2251 FirstFirst ... 3514014414474484494504514524534544554615015519511451 ... LastLast
Results 11,251 to 11,275 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Zna se, nema ga, ne postoji. S obzirom na Dejov dozivotni mandat, ne.

@Vlado

Realno, mi ako ne budemo u Sofiju isli po 3 boda ne znam dje cemo. Na Vembli, u Cirih?
    Vjerujem da cemo malo sto moc ucinjet protiv njih, i odje i tamo. Ostaje nam nadigravanje i kod Bugara i kod Velsana.

Ne znam zasto svi racunaju "dobro je, 4 boda iz 2 meca." S obzirom na ostale ekipe, sestica se mora jurit, pa ako bude bude.

Precjenjujes ti Svajcarsku i to mnogo.Oni su fizicki spremni i jedna od najorganizovanijih reprezentacija u Evopi,svako zna sta treba da radi-kad se brane.Kad oni trebaju da napadnu-prilicno su metiljavi,sto se najbolje vidjelo protiv Hondurasa na SP.Cak je i Luksemburg uspio da ih dobije u gostima.Favoriti su,ali ja mislim da jedino sa Englezima nemamo realnih sansi,prije svega zbog brzih i spretnih napadaca koje ovi nasi ne mogu da cuvaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

@Great Montenegro

Ima i tu istine, ali mislim da im ne mozemo nista.

Sto se Bugarske tice, my point is - sad je najbolje vrijeme da se iz Sofije ponesu 3 boda. Ne kazem da moraju, ali ne treba ciljat taj bod po svaku cijenu.
    Treba razmisljat o Svajcarcima i o njihovim rezultatima.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    @Great Montenegro

Ima i tu istine, ali mislim da im ne mozemo nista.

Ada znas kako,tu i sreca igra dosta veliku ulogu.Evo protiv Velsa,da je sudija previdio ofsajd ili da je iskljucio Pavicevica i(ili) Dzudovica,drugu bi mi sad pjesmu pjevali.Dzaba sve prilike i nadmoc na terenu.
    Citam neke velske sajtove i oni kukaju kao da su izgubili od neke amaterske ekipe iz zemlje koja ima samo nekoliko puta vise stanovnika nego sto moze da stane na neki njihov stadion...I mi(ili barem neki od nas) imamo isti pristup i istu pricu,o tome kako smo mi mali,a oni veliki,kako se ne moze ocekivat nesto vise od ovako male zemlje,kako treba da budemo zadovoljni sto smo uopste tu...To je za vecinu malih zemalja tacno,ali je cinjenica da u nasoj reprezentaciji niti jedno mjesto ne pokriva amater,nego profesionalni fudbali koji cak igraju u prilicno dobrim klubovima i ne znam po cemu bi to trebalo da budu inferiorni u odnosu na fudbalere Bugarske,Velsa i Svajcarske?Ne kazem ja da cemo ih sve dobit,jer to ni ne zavisi samo od nas,ali sanse nam ne bi trebale biti nista manje nego protivniku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali fakti su da na strani tesko cemo koga dobit osim da je bas neka slaba ekipa. Za to treba masu da smo uigrani i da sve funkcionise besprekorno... Da li mi licimo na takvu ekipu? Ne...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Ali fakti su da na strani tesko cemo koga dobit osim da je bas neka slaba ekipa. Za to treba masu da smo uigrani i da sve funkcionise besprekorno... Da li mi licimo na takvu ekipu? Ne...

Ja cu se kladit da cemo da dobijemo Bugare,pa cemo vidjet sta ce bit.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Pa bolje da igra Beciraj koji je uporan, a i brz...
    Mislim da potcjenjujete Đalovića.Bećiraj je dobar al ipak tek će valjat posle po godine u Hrvatskoj.Naša liga je loša i ipak treba malo sviknut čvršće odbrambene igrače a njih ima tamo(koliko toliko više nego kod nas ).

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Mislim da su svakako veće nego prije dok je onaj metiljavi File unaprijed bod računa ka uspjeh od kojeg večeg nema(na kraj nas je to koštalo boljeg mjesta i rangiranja).
    Treba ić na tri boda pa što bude a mislim da zbog našeg mentaliteta se drugačije ne smije ni igrat.

Ukoliko povrede to dozvole, Kranjčar neće mijenjati početnu postavu iz utakmice sa Velsom, dok će u suprotnom priliku dobiti Batak u odbrani, a Bećiraj ili Delibašić u napadu.
    Pofalih Kranjčara i kad ovo viđeh smuči mi se.Kakav crni Batak!!!On cijelo ljeto nije moga klub da nađe no je doša u Mogren.Treba da rizikujemo autogol,penal isl ispade ovog invalida.Bolje sam Baša na štopera no on da mu smeta.
    Last edited by Dutch; 06-09-10 at 23:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

evo Savić debituje protiv Rada, kako bi se uigrali za meč sa Šahtjorom, s obzirom da su im za taj meč kažnjeni štoper i lijevi bek, pa će vjerovatno da nastupi i u tom meču.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Pa onda poraz pa po Kranjčaru ka' po pranju. I sve tako u nedogled.
    Taman posla. U ovoj grupi ćemo upisat' bar 2 poraza, i to je 100% sigurno i ništa čudno. Nadam se da ljudi nisu toliko iščašeni da razmišljaju drugačije.
    Ali da Bugarsku možemo da dobijemo, možemo. Sad, 'oćemo li, to je druga priča.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugarska _ Crna Gora 1:2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da ne primimo gol u prvih 10 minutaaa .. Ah ovaj Vucinic kao da je od slame , vazda je povrijedjen kad nam je najpotrebniji .. Kad bi igrao 20 min , bio bi nam od velike pomocji .. I naravno da nisam za opciju Batak ! BOlji mi je Savicj 100 puta !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesu Bugari nista kvalitetniji od nas, tako da ne znam cemu sad ova prica. Ako izgube, da smo zdra'o! Nerealno je ocekivati da se plasiramo na EP, ali mozemo da pokusamo. I Francuzi su jaci od Bjelorusije i bili su 'nadmocni' tokom cijele utakmice, pa trt! Ne shvatam pricu pojedinih uopste. Dobit' ih MOZEMO, sto ne znaci da OCEMO! Koja je svrha bavit' se sportom ili pratit' isti ako ne pucas na najvece?! Naravno, treba znati dje nam je mjesto i koji su nasi realni dometi. Ono sto treba da radimo jeste da nastojimo da ih premasimo. Nemamo sto da izgubimo...
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bugarska crna gora 1-2 takodje mislim da ce biti ovakav skor
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    bugarska crna gora 1-2 takodje mislim da ce biti ovakav skor
    Kvota vam je 15, pa izvolite.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    pa da znas da nije losa,
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Jedno vreme spominjao si se kao potencijalni reprezentatovac Crne Gore, dok je selektor "hrabrih sokolova" bio Zoran Filipović. Šta ćeš odlučiti, s obzirom na odličan start u MLS ligi, ukoliko stigne ponuda da obučeš dres "jenkija"?

- Daleko je to. Nisam ni razmišljao na tu temu, ali nikada se ne zna šta donosi dan, a šta noć. Trenutno sam skocentrisan na igru, a šta budućnost donosi to niko ne zna - nije se dao Perović koji zajedno igra sa Ilijom Stolicom, nekadašnjim napadačem Partizana, Zemuna, Leide, Metalurga, OFK Beograda...
    Marko Perović.Izgleda da se ne bi previše mislio ako je ovako ostavio otvoreno u intervjuu srbijanskim novinama.Nismo baš popunjeni na toj poziciji.Lijevi ofanzivni je samo Božović i po potrebi Simon a ovaj je bio solidan igrač ranije.Ne znam kakav je sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicno

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Noćas na skaline gledanje utakmice!
    Ajmo ajde
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Postoji li mogucnost da se utakmica odgleda gdje na internetu ? Ako ko zna ..neka postavi link na kom bi se mogao naci prenos mozda... ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugari igraju lijepo za oko, lopta je 90 minuta na zemlji, imaju dobre tehnicare, i to se vidjelo prosle godine u oba meca. Moje iskreno misljenje je da cemo lakse i sa Englezima (ako se ne prepadnemo) i sa Svajcarcima nego sa ovim baksuznim Bugarima. Bodu se nadam, mada i poraz sa golom razlike nije los rezultat.

Sto se tice Burzanovica, rekao bih da lik ni u prsloj Nagoji (ipak nije rang jakih evropskih klubova) nije starter, Piksi ga pusta po 15 minuta. Puno obecavao, malo dao. Cak bih prije zvao Bojana Bozovica iz S.Briza nego njega.

Ako je Dzudovic povrijedjen onda bolje da igra mali Savic nego Batak (kojem bi se zahvalio na trogodisnjoj saradnji, plus ima 33 godine), jeste da je vazan mec ali se postaje igrac na takvim mecevima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim da potenciras tu pricu oko uigranosti itd... Samo da te napomenem jednj stvar drichic fali mnogo posebno sad kad nema jovete. Sa bashom i dzudovicem pozadi garantujem ti da cg moze lakse ali mnogo lakse dobit reprezentacije poput bugarske velsa pa i svajcarce. A znas li zasto? Zato sto imamo mozda ponajboljeg napadaca u evropi a to nema svaka reprezentacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesu Bugari nista kvalitetniji od nas, tako da ne znam cemu sad ova prica. Ako izgube, da smo zdra'o! Nerealno je ocekivati da se plasiramo na EP, ali mozemo da pokusamo. I Francuzi su jaci od Bjelorusije i bili su 'nadmocni' tokom cijele utakmice, pa trt! Ne shvatam pricu pojedinih uopste. Dobit' ih MOZEMO, sto ne znaci da OCEMO! Koja je svrha bavit' se sportom ili pratit' isti ako ne pucas na najvece?! Naravno, treba znati dje nam je mjesto i koji su nasi realni dometi. Ono sto treba da radimo jeste da nastojimo da ih premasimo. Nemamo sto da izgubimo...
    Bugari nisu kvalitetniji, ali imaju kontinuitet, igraju doma, plus mi im lezimo reklo bi se. Tj oni nama ne leze.

Bjelorusija dobi Francuze, Rubin dobi Barselonu. Al to su ekipe koje igraju disciplinovano. Defanzivno na kontre. Umiju da se zatvore.... Mi da bi dobili nekoga moramo da ga nadigramo i da sve funkcionise besprekorno. Zbog toga kazem da ne vidim da cemo nekog dobit na strani...

Nasa sansa nocas je taj psihicki momenat zbog dobrog starta i 3 boda. Al opet mislim da bi bod bio uspjeh. Naravno, treba ic na pobjedu i igraci ce probat ali mislim da nije realno da se to desi.

Barem ja to tako vidim gledajuci nas do sad... Nadam se da grijesim i pobjedi nocas.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by UF0 View Post
    imamo mozda ponajboljeg napadaca u evropi a to nema svaka reprezentacija.
    Slažem se sa tim potpuno. Takvog napadača nema ni viceprvak svijeta Holandija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj mali Fatic moze da bude odlican igrac. Ima tehniku, pregled igre, dobar centarsut, a i u defanzivi je dobar(bolji ce biti od Drine). Zao bi mi bilo da propadne a i povrede ga muce. Presao je u Cezenu i ako se tamo ne izbori za minutazu nije dobro. Iskreno se nadam da ce Cico naci pravo mjesto za njega u repki.

Ne znam sta je sa onim Vujovicem sto je igrao za mladu, i protiv Kipra je upisao nastup u A timu. Momak ima drskosti i mislio sam da ce uspjeti, igrao je za Feher i sad ga nesto nema nidje.

Page 451 of 2251 FirstFirst ... 3514014414474484494504514524534544554615015519511451 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)