Viđeh i ja. A za toga Savićevića ne znam ali ako bude imao trećinu klase kao Dejo onda puna kapa. Ima još poznatih prezimena: Delibašić, Đalović. Moguće da je na pomolu reprezentacija dinastičkog tipa
. Šalu na stranu, jedva čekam da vidim kako će se Batrović pokazati.
Dick Laurent is dead!
Aj da ponovim još jednom...Crna Gora ne može zabranit nikome da uzme nečije državljanstvo, ako se od tamo ne zahtijeva da se odrekne crnogorskog. Teoretski neko može imat i 10 raznih pasoša.
Inače obratite pažnju na ime Deny Hočko, jer je momak najveći talanat kojeg sam vidio u zadnjih par godina...ako nastavi ovako, za 3-4 godine će zeznut mnoge, ne samo u konkurenciji igrača iz CG.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
dobro je, reče Cico da je propustio neki trening, ali se nadao da će igrat sjutra.
U 7:30 valjda.
Pogledajte samo timove u kojima igraju bugarski odbrambeni igraci:
Zhivko Milanov (FC Vaslui), Ivan Ivanov (FC Alania Vladikavkaz), Zahari Sirakov (FC Amkar Perm), Iliyan Stoyanov (Sanfrecce Hiroshima), Veselin Minev (PFC Levski Sofia)
Ovima mi barem 1 gol dajemo.
nije to ni prošli put bio problem, već su nas u drugom poluvremenu razvukli u odbrani, sad smo se malo sredili.![]()
Nerealno je da mi dobijemo bugarsku, imamo samo tri dobra igracha, oni su mnogo kvalitetniji... :mrgreen:
P.S. Ipak bi im mogli malo popare dat...![]()
#fakenews
Ja bi bodom bio zadovoljan.Ako uzmemo sva 3 da se uvatimo za usi i da pjevamo![]()
Raise my hammer,take my aim
Ko prenosi mec?
Imamo šansu da ih dobijemo. Bugarska će da nas napadne svom snagom u stilu: "Ove smo dobili 4:1, sad ćemo opet, moramo da ih dobijemo, lako ćemo sa ovima."
Apsolutno sam siguran da će nas Bugarska napšasti drsko i samouvjereno.
Da li mi to umijemo iskoristiti?
Sve prave reprezentacije bi to lako iskoristile i iskidale ih sa nekoliko kontri.
Da li ćemo mi iskoristiti srljanje Bugara, u koje sam uvjeren?
Ne vjerujem da ćemo. Sumnjam.
Viđećete sjutra veče koliko ćemo imeti prostora za kontranapade.
I to,a i cinjenica da su se izblamirali u petak.Jesu to i Engleska i Vembli,ali 4-0 je blam za bilo koga sem Malte ili Andore.Morace da jurnu od strarta,a moguce i da ce nas potcijenit.
E sad,koliko cemo mi to moc da iskoristimo preko kontri bez Stevana i sa Vucinicem koji ce igrat (ako bude igrao) povrijedjen,pitanje je.
Moće preko Đalovića.Nije ni on nešto prebrz al je uporan,što će dovoljno da ih ometa.Vučinića će dvojica pazit a bogme posle 15minuta i Đalovića će morat tako da se tu otvara prostor.
Sto bi sa Damjanovicem?Cini mi se da bi on bio tip igraca za ovaj mec,prije nego Djalovic.Pa cak mi se i Beciraj cini kao bolja opcija od njega za ovaj mec.
a zna li se status burzanovica u reprezentaciji?oce li ikad vise igrat za istu?svakako da ne volim njegova glupiranja,ali mislim da bi nam igracki dosta pomogao,jos sad kad nema jovete..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Ljudi, kad malo bolje razmislim, mi treba da dobijemo ovu Bugarsku.
Njima se Berbatov oprostio od reprezentacije, tako da realno u ovom trenutku nemaju napadača kojeg Baša ne bi mogao da ishapsi.
Zna se, nema ga, ne postoji. S obzirom na Dejov dozivotni mandat, ne.
@Vlado
Realno, mi ako ne budemo u Sofiju isli po 3 boda ne znam dje cemo. Na Vembli, u Cirih?
Vjerujem da cemo malo sto moc ucinjet protiv njih, i odje i tamo. Ostaje nam nadigravanje i kod Bugara i kod Velsana.
Ne znam zasto svi racunaju "dobro je, 4 boda iz 2 meca." S obzirom na ostale ekipe, sestica se mora jurit, pa ako bude bude.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-09-10 at 22:15.
Bijo si poziw koi se neodbija
Mi Velsa ne mozemo krsteno dobit kuci, a ne sad jos i na strani nekoga iole ozbiljnijeg. Bod bi nam bio puna kapa.
Koga smo mi to na strani dobili? Estoniju... Po meni remi u Sofiji, dobijemo ih kuci, u goste cemo izgubit od Swajcarske i Engleza, i pokusat kuci da nesto napravimo protiv istih, prvenstveno Svajce. Ah da, i Wels ostaje, oni nam leze pa bi eto protiv njih mogli ic na tu pobjedu na strani po meni.
U Bugarskoj teeeesko. Ovako realno gledajuci... Kuci mozda, na strani bod super.
Last edited by kamei; 06-09-10 at 22:27.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks