Najjache su odje podjele shto smijesh opsovat i chemu se mozhesh posprdat i shto spada u sramotu hahaha
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ne pricam za kola stara 15 godina, nego npr da imas 12-13 hiljada , bi li prije kupio kiu novu ili audi/bmw/mercedes... par godina star?
Ja se ovdje nikome ne sprdam niti prozivam prvi. On mene proziva i on mene vrijedja kako ja izgledam (samo sto se ja oko toga ne nerviram), cim je poceo da se bavi time, vratio sam istom mjerom.
I kad tako branite, sto ne vidite kad se on sprdao za invalide?
ajde sad izbrisite ove gluposti
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
uzimao sam auto prije pola godine, i za 12-13.000€ (koliko sam mogao da se isprsim) se mogao nac merc ili BMW star 5 i vise godina, najcesce u prilicno krsh stanju (sjetice se neki CLK koji je Noothing, ko ga je vidio, narocito zagledao ispod habue i sl, znace o cemu pricam), toliko o tome "par godina star".
(nečitko)
O ovme pricam, sprad se kako su vozaci vw-a invalidi
I da te zamolim, da batalimo ovu pricu da ne tezinjamo ovaj narod. Radi sto oces, samo mene ne prozivaj i ja tebe necu nikad prvi.
Ok?
hahahahahahhaha jesi li ti uopste svjestan razlike izmedju tvog i njegovog sprdanja?![]()
She is only here to annoy herself!
Uh koji crnjak, imam PM-ove, ali da opet pokazujem ovdje da lazes, nemam namjeru
poz
Zast na ovaj forum ne moze nista da se napise a da se ne dijele epiteti?
Evo kralj si, ja ti ga priznajem
Ajde nadji dje sam ja rekao 2 godine, a da znam da ne moze dvije godine, pricam za 5-6 godina. I bolji je Balsin S4 star 11 godina,nego sve kie zajedno,a prodavao ga je jeftinije nego sto kosta kia proceed.
Nije sve u godistu
sprdashi se ti to? Evo:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=5737
il ces sad opet (po treci put u 2-3 dana) da se vadis na lapsus, ili da tvrdis da "par" u tvom skromnom rjecniku znaci "5-6"?
Sto se tice epiteta, dosta si ih razdijelio odje, neka, "strucnjak" cak nije ni uvreda (eto, ja sam strucnjak za ponesto)
(nečitko)
Bukvalno shvatas par, prije toga je bila prica za pasata i kiu, ali ti to naravno nisi citao, nego si se odma ukljucio da bi pokazao kako ti znas. Procitaj sve pa onda pisi, a ne u pola price upadas
procitao sam sve. Da, par je DVA, "strucnjace" (ovaj put opravdan epitet i navodnici). A izgleda smo svi bukvalno shvatili da je turbina trubina, a zapravo je bosh pumpa. Boze, kako smo svi odje glupi i bukvalisti, a ti pametan :roll: Ajd odmori par dana (par, u tvom tumacenju te rijeci)...
(nečitko)
U nedelju 12.9. se vozi CEZ brdska trka na stazi Glava Zete-Bogetici,koga interesuje moze da isprati dogadjaj...
U svakom slucaju je bolje kupiti Kiu novu nego polovnog Bmw Audija;MB za iste pare iz vise razloga jer zato sto je Kia nova i nece se kvariti ,a u polovnog Audija ;MB,BMW moras da ulozis dobre pare za obicnu sitnicu a komoli vise posebno sto se kod nas kupuju auta sa italijanskog groblja tako da auto od 5 g ne vrijedi pare prebijene..a skupa su
P.s Slazem se sa Igorom R u nekim stvarima na primjer Audi A6(C4) mnogo je isplatljivije voziti nego Audi A6 iz 2005 ili BMW 2005 zasto ?zato sto se ne kvari,zasto? zato sto su djelovi jeftini,zasto ?zato sto to auto u prednjem trapu ima samo dvije jabucice i dvije spone zato sto mu je jedna spona 8 evra.....osnovni servis kod novijih auta ce da pojeda para koliko na jednog C4 i Mb 124 nece za 10 godina
stvarno sam dobro zamrzio audijev posrani multilink od posranog aluminijuma mamu im...posranu ?
![]()
Originally Posted by my name is ...
Audijevi tiptronici i multitronici su zajebani posebno ako mu ne znas biografiju predasnjeg vlasnika a obicno se ne zna i cesce crkavaju a kad ti crkne baci ga stavi obicni mijenjac jer se ne isplati popravljat,znam covjeka da ga ne imenujem iz pg-a kupio novi A8 iz salona 3.0TDI presao 105 hiljada km cim je izaslo auto iz garancije poslije 5 hiljada km crkao mu tiptronic hahaha,moj savjet samo vozi u D nista +/-
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks