Kia ima 7 godina garancije, a passat iz 2002?
ali 2008. kad je izasao novi accord c klasa i bmw trojka iz 2004. su bili skoro isto kao i honda. E, neka su ljepsi 1000 puta uzeo bi novu hondu, zar ne? zavisi koja auta poredis.
drugo, stvar za kiu. ljudi su uzimali kiu, jer je trebalo dat 5-6 hiljada i onda otplacivat kredit do onih 12-13 koliko je kostala, a kad uzimas polovno odma dajes kes.
Last edited by appelle moi; 05-09-10 at 15:19.
Kia ima 7 godina garancije, a passat iz 2002?
Njak Njak Njak
Kako se ljudi zalijecu na tu garanciju.
To znaci da 7 godina moras da radis sve servise u ovlasceni servis, a znas li koliko to kosta?
Drug je uzeo novu kiu soul, na 1000 km su mu mijenjali ulje, kostalo ga je to 90 eura, mozes mislit koliko kosta komplet servis?
Naplate oni dobro tu garanciju
presmijesan mi je klip, iako je sve ozbiljno, ali..
jos zena
Milan Gutovic je ljubitelj Hondi,chitav zhivot vozi Honde i kazhe da mu se nikad nije desilo da mu zaskripe gume...Vozio je Civic, Legend i sad novi Accord![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Zar ti ne rece da svako auto mora da trosi ulje?
Znaci sad si rijesio da ti ne trosi ulje a rekao si ko kaze da mu ne trosi ulje da taj laze?
Sam sebe u laz konstantno vatas
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=1643
A dje je vozena ova toyota? za 4 godine je presla 300000+ milja po gradu?
Last edited by Igor R; 05-09-10 at 15:55.
fabia castrol edge u pasata t(di). posle koliko da se zamijeni.
f6
Onda ga je Kulundzic provozao i ovaj se uvatio za sic, "uhh ovako vec ja ne vozim"...Pa krece da mu pricha o Vtec-u koji daje dosta snage na visoke obrtaje a ovaj veli "Nisam primjetio, nikad ne vozim bash u tako visoke obrtaje" a onda ovaj "Pa to je zato shto ste uzeli dizela on nema Vtec" ahaahah presmija sam se![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
To je bilo onaj put kad si slagao da si me vidio?
Kad si rekao da se ne vidim za volanom? Pa je doslo 5 ljudi i reklo da ne pricas istinu?
Opet pokazujes neznanje, nije bio problem u turbini (ali ti moras nesto da slazes, jbg moras) nego je turbina bila pogresno nastelovana i slala je vise goriva. Spojeno na kompjuter ukucani pravi parametri i to je to.
Je li moguce da ovoliko lazes?
Nemoj da se ti nerviras :*
_______
Sto se vise kvari fabia, GOLF 4 ili E46 ? Uopste bmw vs vw ?
moderna turbina pa ima ugradjen ECU![]()
She is only here to annoy herself!
Litar na 10k, ne da je normalno nego odlicno, meni u uputstvo za astru pise... znaci fabrika propisala, da motor trosi 0.6l na 1000, do duse ne trosi mi toliko, mozda je to neka maksimalna potrosonja ili sta ja ne znam, ali trosenje ulja (tj sagorijevanje istog) je normalna pojava... Sve zavisi od nacina voznje a i od ulja pretpostavljam
Njak Njak Njak
Da je neki golf 4 upola mazen i pazen kao moj e46, nikad majstora upoznao ne bi, jer svako zna kako se ta auta voze kod nas, ležeći ne postoje, radna temperatura nepoznat pojam, ulje se promijeni kad se sjeti (a ni tad) itd.
od kad to turbina salje uopste gorivo, mozda bit da su ti parametri u ecu bili rastelovani al to je imalo veze sa ubrizgavanjem goriva, u sustini neznam o kom se autu i motoru radi al svaki dizel od najstarijen do najnovije mora da dimi crni dim ako pri sagorijevanju dobija visak goriva, istina ide bolje ako taj visak nije pretjeran al opet kazem sa viskom i dimi crni dim... moze da bude turbina al redje...
A ja ono kad sam mijenjao ulje, rekoh jednom drugu dje idem i sto da radim, i on sav zacudjen, kaze kako on ulje samo dosipa njemu u auto, haha, golf 4 1,9 tdi, nikad kod majstora bio nijeA ovaj je samo jedan od ko zna koliko pacijenata koji rade istu stvar...
Lapsus, htio sam da napisem bos pumpa, vec sam pisao o tome, ali momak ne zna sto ce pa se vata za neke gluposti
NO nije kriv sto je takav, traume iz djetinstva, sprdaju se sa njim od malih nogu, moralo je na njega posledice da ostavi
http://www.vidiauto.com/autoforum/vi...45621bf05b8160
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks