Ovo mi se svidja! Cico za razliku od one lignje siri oprtimizam,nema vise one price mlada smo reprezentacija ovo,ono.Gazimo sve ,i Englezi padaju breee!
Ja racunam da bi sa pobjedom u Sofiji odradili pola posla. Pretrpjeli su veliki poraz i mislim da ce se tesko vratiti nakon toga. To sto moraju im je samo dodatni pritisak. Ovo nam je jedinstvena prilika za pobjedu u gostima. Mislim, takodje, da ce Bugare tesko ko porazit' doma nakon ovoga meca.
Druga stvar... I dok im je Berbatov igrao, smatrao sam da smo kvalitetniji od njih. U proslim kvalifikacijama su imali odbranu kao mi - suplju i nepovezanu! Mirko je za Berbatova klasa! Jos sad kad ga nema, nece imat' ko da pretrci Dzudovica!![]()
Bolji su na sredini jer mi nemamo nekog kreativca (eh, da se nije Burzo *****isa').
Mislim da nema sansi da izgubimo i da je realan X, ali imam neki osjecaj da cemo da im vratimo za prosli ciklus kvalifikacija...
,,Zivi bili, pa videli'', sto bi rekao Mirko Vucinic. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Ovo mi se svidja! Cico za razliku od one lignje siri oprtimizam,nema vise one price mlada smo reprezentacija ovo,ono.Gazimo sve ,i Englezi padaju breee!
Pa sad, teško da "nema šansi" da izgubimo.
Ja se više bojim ovih njihovih "sporednih" igrača nego ova dva Petrovića, kojima je reprezentacija vjerovatno presmrdjela do sad (što je izgleda slučaj kod većine EPL fudbalera).
U fudbalu se nikad ne zna. Evo smo sad dobili Vels, a odigrali, za oko, jednu od losijih utakmica kuci. A A protiv Bugarske u gostima smo cuda cinjeli prvih 45 min, a onda covjek opali sa 25m i podje se 1:1 na poluvrijeme... Samo da svi budu spremni za 90min izgaranja. Ne mogu 3-4 igraca da trce za cijelu reprezentaciju. zverka moze i dvije utakmice zaredom, a Beciraj se zadihao nakon dva sprinta. Povratio bi se on i borio, ali istina je da malo imamo "Gatuza" u ekipi.
Sve preko remija sa Bugarima bio bio ogroman i nerealan uspjeh.
Ne zbog kvaliteta Bugarske nego zbog toga što naša reprezentacija još uvijek nema igračku drskost da igra na pobjedu u gostima, kada su ozbiljnije ekipe u pitanju.
Kranjčar će ako se ne postigne gol u prvih 30 minuta čuvati 0:0, vjerujte.
Postoji realna šansa da tada izgubimo, kao što su nas i Velšani da su bili malo prisebniji mogli častiti sa 2-3 komata u drugom poluvremenu.
Reprezentacija treba da igra kao Partizan protiv Anderlehta u Briselu. Sreća prati hrabre, pa što bude.
Realno treba te prekide da vježbaju jer još uvijek nemamo tečnost u igri i to nam je najveći problem. Manje-više ista grupa ljudi igra već 3 godine a na terenu djeluju kao da se ne poznaju. Svakako na to ima uticaja i neigranje Burzanovića i Jovetića, ali eto.
Što se Velšana tiče, mi smo promašili bar 3 mnogo bolje prilike od svega što su oni napravili tokom meča. Tako da oni teško da imaju za nečim da žale. Koliko čitam po nekim fudbalskim forumima, nisam još primijetio da je neko od Velšana prokomentarisao kako su imali šansu da prodju bolje, čak i sudjenje jedva da se pominje. Uglavnom se sva krivica svaljuje na Tošaka i priča kako su zasluženo izgubili.
Ne vjerujem da će Cico igrati na 0-0, jer mislim da je svjestan da mi nemamo takvu strukturu ekipe niti pojedince da možemo da "izvlačimo" rezultate na taj način, i ako bih ja lično volio da imamo. I ako se vidjelo dosta pomaka, naši igrači su još uvijek dosta loši u postavljanju i čitanju igre i nastupa blaga panika kad god protivnik unese loptu u našu trećinu.
Još uvijek imam osjećaj da svako ko bude imao značajno veći posjed lopte može da nas dobije bez većih problema (osim ako baš ne budu imali sreće u završnici).
Za oko ne znam, ali je izmedju dva zadnja meča (sa Ircima i prekjuče) i Filipovićeve stručnosti najmanje čitava jedna decenija razlike u taktičkom pristupu i ozbiljnosti u igri. Ova zadnja dva meča ja vidim fudbal koji se igra u 21. vijeku, i rezultat kao plod nekog ozbiljnog rada, ne samo natezanja igrača, pojedinačnih akcija, penala i sreće.Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore
Hoću reći, neuporedivo bolje u odnosu na svaki meč reprezentacije osim protiv Italije u gostima (dje je "napaljenost" naših igrača i podrška sa tribina bila odlučujuć faktor da odigramo dobro) i Švedske. Naravno, na kraju smo izgubili oba ta meča, upravo zato što smo igrali haotičan i neozbiljan fudbal.
Ovo i mene zanima. Panika ne da je blaga, nego imam osjecaj da ponekad idu ko muve bez glave.
E sad, ako imas iskusnog igraca, kapitena Naljcika, jednog Basu pa i bekove sa iskustvom u jacim utakmicama, ne znam odakle to? Razumijem da je prva pobjeda, prvi mec, tenzija, strah i to sve ali ako budu onako izgubljeni u situacijama kad protivnik vrsi pritisak nema srece.
Druga stvar ali ne manji problem. Uvijek je neko slobodan kod prekida. Onu sansu koju je Belami imao ima da sanja jos dugo.
Bijo si poziw koi se neodbija
Meni nije jasno što Kapiten ne traži izmjenu zadnji petnaest minuta nego se šeta po terenu tačno se viđelo da nema snage ni da potrči i da smo bukvalno sa igračem manje pri kraju bili.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne znam na osnovu cega to mislis. Po meni je ovo bila jedna od najboljih...
Mislim da smo imali skoro 20 suteva na gol. Nikad nijesmo stvorili ovoliko prilika. Jedino je u tih zadnjih 10 (defanzivnih) minuta bilo kriticno... Mada je i tu vidjen nevjerovatan pomak u odnosu na ranije susrete. Dzudovic koji je dobio svaki vazdusni duel, pa Basa koji je kidao sve zivo. Jovanovica je samo jednom izbacio Belami (cini mi se!). Pavicevic je ispao isto jednom u prvom poluvremenu kada su Vlesani imali JEDINu sansu za gol. Jedino me Boskovic razocarao!
Kazem da nemamo sansi da izgubimo zbog neke aure koja okruzuje igrace. :-P
Ova reprezentacija nema sto da se brani, jer ne umije. Brano kad je vodio Buducnost, svaku utakmicu je postavljao napadacku taktiku. Na kraju se to i isplatilo. Sa momcima, koji imaju u prosjeku po 19 godina, igrao je Intertoto... Jednostavno, nemamo igrace koji bi izdrzali pritisak jedno poluvrijeme, a ne cijelu utakmicu. Tako da, ako bude 0:0 do 30. minuta, znaci da su ti Bugari zreli da ga prime.![]()
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
bod je puna kuca. PUNA KUCA.
Samo neka englezi prase sve ostale sa po 3-4 gola i sve ce biti dobro.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
poraz - nista strasno
remi - puna kuca
pobjeda - nestvarno
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Tačno. I dovoljno je kad je Mirko na terenu da samo njegovo prisustvo malo zamisli protivničke odbranbene igrače. Ruku na srce, on je 30 % reprezentacije koliko god nekome bio antipatičan. I što veliš, za dlaku i da da drugi gol. Primjećujem i napredak u njegovom kapitenskom ponašanju što je vjerovatno Kranjčareva zasluga.
Dick Laurent is dead!
ako mislimo da budemo 2 u grupi treba nam pobjeda,kakav crni bod,sa svajcarcima bi bio zadovaljan odje sa bodom
ja mislim da mozemo do pobjede. nije bugarska nesto jaka, plus nemaju berbatova. lagano ih dobijamo tamo... 1:0 - 2:0, 1000%
ljudi previše mislite, ne valja vam to
Ao ljudi, da ve zamolim nemojte pricu o setanju Vucinica i slicno... Momak se ponasa kako se ponasa i ima kretanje kakvo ima. Na isti nacin igra i u Romi... Dakle ne radi se o losem odnosu prema reprezentaciji. Sigurno ima stvari na kojima bi valjalo da poradi i izmijeni ih ali cinjenica je da su on i Joveta... pa ne bih u procentima ali veeeeliki dio nase reprezentacije tako da bi valjalo prozvati kapitena sa sjevera ponekad, podrzati ga aplauzom kada ustaje sa zemlje i slicno... Uostalom to je jedna od stvari koja mi je zasmetala. Na kraju krajeva, mislim da je vise zaduzio repku i da vise znaci istoj od Beciraja kojem se skandira na utakmicama po pet puta minimum. Ali to je samo moje misljenje...
U Bugarskoj idemo na pobjedu, zasto da ne...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
pa samo idioti mogu da pljuvaju po mirku... redovno po tri igraca na njemu, a on opet ostavi pravu loptu, tokom utakmice se odire, ako ste primjetili apsolutno svaki deganzman bozovica je isao prema mirku, i plus kad god sto treba u napad baca se njemu. Njega fauliraju i biju, plus malo je govoriti koliko je istroseniji on koji igra u italiji od svih ostalih koji igraju madjarske i slicne lige... Inace i u romi on promasuje lake golove a daje teske... da nije njega bilo mislim da onaj prvi gol nikad ne bismo dali, a i ko god je bio na stadionu jasno je vidio koliko se igraci velsa njega plase... jbg zna sve, i jednim potezim moze uvijek da odluci...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
povrijedio im se valerij bozinov i nece igrati protiv nas.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
MLADEN BOŽOVIĆ, JEDAN OD JUNAKA POBJEDE NAD VELSOM
Za slavlje nema vremena
Ni prvi selektor Zoran Filipović, ni njegov nasljednik Zlatko Kranjčar nisu imali dilemu - u konkurenciji dva sjajna čuvara mreže Vukašin Poleksić je bio prvi izbor na golu. Golman Debrecina je, međutim, suspendovan na dvije godine zbog afere oko namještanja utakmice sa Fiorentinom u Ligi šampiona (žalbeni postupak još traje), ali je Cico imao spremnu zamjenu. Mladen Božović je postao prvi golman "hrabrih sokola" i već u prvom meču u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pokazao da nema razloga za brigu. Popularni Bonja je u 89. minutu odbranio zicer Robertu Ernšou i sačuvao pobjedu protiv Velsa, a tokom cijelog meča ulivao sigurnost na golu i maestralno čuvao leđa kompletnom timu.
- Srećam sam što sam odbranio taj šut. Time sam stekao dodatno samopouzdanje, ali ne bih u prvi plan isticao svoje odbrane. Pobjeda je zasluga svih nas, dali smo maksimum i na kraju smo nagrađeni pobjedom na početku kvalifikacija. Trijumf je zaslužen, iako je u finišu mogao da bude i ubjedljiviji, ali i da izostane. Imali smo sreće u posljednjim minutima, a tri boda su najbolji način da se odužimo publici koja nas je bodrila tokom čitave utakmice - kaže Božović.
Momak koji je ovog ljeta prešao iz Partizana u mađarski Videoton trudi se da što prije zaboravi duel sa Velsom. Sve misli je već usmjerio na utakmicu sa Bugarima.
- Lijepo je kada se pobjeđuje, ali nemamo vremena za slavlje. U utorak nas čeka meč protiv starih dužnika i treba da razmišljamo samo o dobrom rezultatu u Sofiji. Poznajemo Bugare, a do utorka ćemo pogledati i neke snimke sa njihovih utakmica. Vjerujem da i u tom meču možemo da budemo uspješni - zaključio je
Božović.
Radomir Đalović je u nezahvalnoj ulozi - u startnoj postavi mijenja sjajnog Stevana Jovetića. Napadač Rijeke je drugačiji tip igrača od Jo-Joa, pa je protiv stamenih štopera Velsa više otvarao prostor saigračima, nego što je gradio akcije.
- Postigli smo gol na vrijeme, a poslije smo kontrolisali igru. Imali smo šansu da još jednim pogotkom otklonimo sve dileme, ali priznajem da nas je sreća pogledala u finišu. Ipak, sve je to sada nevažno. Ovo je bila pobjeda crnogorskog fudbala. Stekli smo samopouzdanje na startu, da je epilog bio drugačiji bilo bi nam teško da se vratimo u život. U utorak igramo protiv Bugara i imamo veliki motiv. Bod bi bio dobar, ali u Sofiju putujemo sa željom da osvojimo tri - naglasio je Đalović.
N. NIKOLIĆ
Tacno je sve, ali KAPITEN je imao nekih momenata koje je razljutilo navijace ali i to prolazi lagano i to ne samo navijace sa Sjevera!!Od kapitena ipak ocekujes, iako je najbolji itd, itd da ne OTIMA lopte drugim saigracima pred 10000 ljudi da bi samo on i iskljucivo on sutirao na gol, da ne pricam da je ladno izmrsikao starijeg covjeka na tribini koji mu je dobacio sto ne pusti recimo Vukcevica da sutira..takodje i ono gurkanje igraca, OPET da bi on sutirao!!To bas i nije kapitanski koliko mi se cini!!Jeste, zaduzio je Crnu Goru mnooogo i jos ce i veliki je igrac i bice jos veci ali ne cini kapitena samo umijece sa loptom!!
U redu je to sto kazes i slazem se ali ipak je momak kapiten i cini mi se da kod njega vidim pozitivan pomak u smislu odnosa prema saigracima i ponasanja u situacijama koje si spomenuo. Mislim da je ruzno ne skandirati ni jednom ime kapitena i prije svega igraca koji donosi bodove reprezentaciji sa sjevera, na domacem terenu. Da se razumijemo, ne govorim ovo zbog toga sto je Niksicanin, isto bih rekao da je ne znam odakle...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Razumijemo se u potpunosti!!Da je neko drugi ne bi se mozda toliko narod ni ljutio nego bas zbog toga sto je to Mirko i sto je Kapiten!!Primijetio sam i ja pomak ali u ovoj zadnjoj utakmici samo!!Nadam se da ce tako biti stalno a ako se kome skandiralo ime onda je to njemu i opet ce!!
There are currently 9 users browsing this thread. (2 members and 7 guests)
Bookmarks