na svaku tvoju opasku ili zamjerku dao sam ti argument da izmisljas, jos je moju pricu potvrdio neko iz nk koji je bio 2 god na tu tribinu i navijao sa nama, dok si ti ko zna dje bio,
prvo pricas da su maltretirani nepostovani i sl, kad ti neko od tih niksicana odgovori da je bilo suprotno, pominjes nindze i sl, zajebavas li se ti sa nama odje??????? posto ocigledno zajebavas
od sad tvoju pricu shvatam kao najobicniju provokaciji i namjerno sirenje dezinformacija pa cu se tako i ponasati prema istoj
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Igra moze bolje ali nam fali jedna klasicna desetka da poveze napad sa defanzivom, Boskovic se trudio ali nije to to. Ili da se igra po bokovima pa na centarsuteve. Protiv Bugara nece biti lako, oni su se obrukali i dace sve od sebe da poprave dojam. Sve u svemu 3 velika boda, veliko zalaganje, neka oni dobiju sve kuci, u gostima neka se bore koliko mogu i treba da smo zadovoljni.
Viđeh na IN-u da je Cico Kranjčar nezadovoljan kako su igrači sredine iskoristili Simona Vukčevića jer kaže da se više puta odlično otvorio. Inače Simon vrlo dobar i vidi se da je standardan u Sportingu. Samo da potraje i da ga povrede zaobiđu.
Dick Laurent is dead!
Moglo je i bolje,ali sto je tu je.
Cestitke momcima i treneru![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Slučajno vidjeh sad da je Delić dobio crveni na prijateljskom meču u novom klubu, i to u 39'.
Nešto imam osjećaj da se neće dugo zadržat tamo.![]()
Bugarska 1.60, Crna Gora 5.00
Ne bas realno, bez Berbatova i Bozinova.
Bijo si poziw koi se neodbija
Berbatov se oprostio, ali što nema Božinova?
Igrao je protiv Engleza, čini mi se
Povreda...
Pekovic ne igra protiv Svajcarske 100%, znaci Cico trazi odma zamjenu
Zuti mu se moze vec sad dat![]()
kvota da pekovic dobije zuti 1,02 smanjili su je
Angelov i Popov su protiv Engleza u prvo bili dobri,treba na njih obratit paznju,i protiv nas su fino igrali,nisu samo "Petrov-ici"opasni
Cico je s Hrvatima lagano izlazio na kraj s njima,nadam se da je odratio dobar skauting,pa da vidimo....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Salu na stranu, Bugari su dobro odigrali, sto se tesko moze rec kad primis 4, ali stvarno su imali par strasnih sansi. Ipak je to Engleska i Vembli.
Nisu bili uopste inferiorni do 2-0. Poslije je vjerovatno pocetna koncepcija pala u vodu, i dosla su jos 2 gola.
nikola vujadinovic je presao u fc aberdeen
dobar club za njega
Zar nije zavrsen prelazni rok ?![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Bice kao slobodan igrac...
Ako je istina, odlicno.
dje je toda uplatim 2 odma
![]()
sto neko rece ja bi sad odma potpisao bod, al nadam se da cemo izvuc sva 3, iz razloga ne sto smo bolji od njih i sl, nego sto koliko mi se cini po prvi put disemo kao tim, ne znam jel to zasluga cicova ali mi se svidja kako nisu srljali kako su jedne druge pomagali, malo su pri kraju izgoreli al nisu srljali, mirko nije nervozansto me raduje ne svadja se sa sudijama, postali smo malo pecatni u odbranu, bezobrazni da kazemo, ovo su druge kvalifikacije mislim da su momci iskusniji i to dobro, da znaju kako su pregoreli bili onda protiv bugarske irske, da ne zele da im se to ponovi,
nadam se da ce se borit do poslednjeg atom snage u sofijua mi cemo ih bodriti do poslednjeg glasa
)))
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 12 users browsing this thread. (2 members and 10 guests)
Bookmarks