Page 20 of 94 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 476 to 500 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    wtf
    što vam znači ovo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sunshine~ View Post
    didi ti pricas jedno a taj proglas drugo tj da ste ultrasi
    jel to bila poenta mojeg posta???? mislim da nije
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve u svemu dobro je bilo sinoć na stadion, 10.000 ljudi protiv Velsa, podržali smo momke i tačka.
    Kranjčar već ima pobjeda u kvalifikacije koliko i Filipović, daako ga prestigne već u Sofiji
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko ide ljudi za Bugarsku ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

istina. vazno je da smo poceli dobro, nadajmo se da cemo nastavit` tako. ooooooo crna gorooo, samo tebe volim ja!
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by italia View Post
    što vam znači ovo?
    world taekwondo federation.

what the ****.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    world taekwondo federation.

what the ****.
    važi

..................

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najjaca stvar na svijetu je kad se nas 700 hiljada kukalog stanovnistva iz Crne Gore dijelimo na Podgoricane, Niksicane, Kotorane, Cetinjane, Berance i tako dalje. I kakve veze ima ko ce i na koju tribinu? I kakve veze ima ko vodi navijanje? Vodi ko ga vodi. Kraj price. To je nebitno. Mi treba da smo tu da budemo uz svoju reprezentaciju. I samo to da je bitno. Ja sam opravdano ooo'sutan iz Crne Gore, tako da cu se CdM navijackoj druzini pridruziti kad se vratim iz dijaspore za mjesec-dva. Pozdrav svima.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaaaaaaaaajjjj.. dje je najbolje da narucim izradu jedne zastave?
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ikakva slika il klip kako je izgledala koreografija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DR-little-man View Post
    ima li ikakva slika il klip kako je izgledala koreografija

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izbachicu ujutro neke slike sa juga, i koreografiju sa $evera.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Eo ga brat fanatik najjaci Kao da je iz srca Argentine

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

opasni neki ultras

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Code:
    Novica Stamatovic Dzonis September 5 at 11:40am
    postavi sliku na forum ;) ja sam banovan!!!

Scepan Serhi Nikcevic September 5 at 8:20pm
    Zdogovoreno rebelde!! :P

Eo nas

Pozdrav i brz povratak zelim. )
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    9,761
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ovo sa razlichitim navijanjem je presmijeshno... Mozhda nama na tribini nije izgledalo tako, ali odgledao sam snimak i doshlo mi je par puta bilo da izbachim tv kroz prozor... Mora se neki kontakt uspostavit jer ovako ne mozhe vishe... Zna se da je od pochetka navijachka tribina $ever, ako vec necesh da pomognesh u navijanju nemoj iz jebenog inata sve da kvarish... Pjesme sa juga ne pomazhu nikome... $edite i dogovorite se lijepo da nam se ne sprda cijeli svijet... Velshani su vjerovatno plakali od smijeha cijelu utakmicu pa nijesu puno navijali... Dogovorite se prije pochetka mecha za pjesme, mijenjajte se u vodjenju, radite shta bilo samo nemojte ovako nastavljati...

Mrzim i ja varvare i psujem kad odem ponekad da gledam mech sa sutjeskom (iako mi ni sutjeska nije puno mila), ali chim izadjem sa stadiona to prestaje, znam ih dosta, pili smo mnogo puta zajedno po "njihovim" lokalima (ja u majicu chelika), pa nikad nije bilo problema... Klupsku mrzhnju ostavite po strani kad igra reprezentacija...

Sad malo kritike i organizaciji... Nemojte vishe dozvoljavat da na sredini tribine bude onoliko djechine, stojim i o$ecam se ko u vrtic da sam + shto dosta njih otpjeva jednu strofu pa cute... Znam da je bitno da i po stranama ima ljudi da bi navijala cijela tribina, ali se sredina ne smije zapostavljat...

Kad se vec ne dijelimo po gradovima, ne vidim i shto bi se 3 puta prozivao beciraj koji $edi na klupi... Aj kad je ulazio ali prije toga...? A kapiten koji je odluchio mech dobije kitu... Mozhda se zamjerio nekome, odreagovao u afektu, momak i nema puno mozga, ali ako smo tamo zbog njih kao shto kazhete, a ne zbog sebe, daj da ga isposhtujemo... Na ulicu ga poslije isprozivajte, ispljujte, recite mu shta mislite o njemu, ali kad smo na stadion trebamo da mu pomognemo da igra bolje...

P.S. Didi vrati dzonisa, i nek oprosti ostatak ekipe, udjoh malo kasnije na stadion od vas i vec je guzhva bila pa nemadosmo mjesta sa vama da stojimo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da, da. Zaboravio sam to za djecu... Najbolje je bilo kad me pogledaju ka' da su vodje pa mi gestikluliraju rukama kao "pjevaj" a meni glas osta na sjever krv im je8em. Nego, u pocetku su mi bili simpaticni ali poslije par minuta pocelo je da mi smeta zato se slazem sa tim da barem u centru budu stariji, ozbiljniji i grlatiji.
    Slazem se i sa ostatkom posta osim dijela koji se tice mrznje i psovanja Varvara.
    Milo mi je sto se upoznasmo. Pozdrav pa se gledamo.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    9,761
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Da, da. Zaboravio sam to za djecu... Najbolje je bilo kad me pogledaju ka' da su vodje pa mi gestikluliraju rukama kao "pjevaj" a meni glas osta na sjever krv im je8em. Nego, u pocetku su mi bili simpaticni ali poslije par minuta pocelo je da mi smeta zato se slazem sa tim da barem u centru budu stariji, ozbiljniji i grlatiji.
    Slazem se i sa ostatkom posta osim dijela koji se tice mrznje i psovanja Varvara.
    A dje kad sam na utakmicu psovao bih i brata da je sudija ili da je u protivnichke navijache, mada skoro toga da je i bilo kad su igrali chelik - sutjeska... :mrgreen:
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    ima i starijih indijanaca koji ne odpjevaju nijednu pjesmu do kraja, koji nisu viđeli stadion 10 puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, tamo podosta ljudi nemaju bas veze sa stadionom!!Znate i samo koliko inace ima pravih klubskih navijaca u Crnoj Gori!!Svaka grupa ima , skoro, kao obicaj da kad se krene na stadion krene se u korteu i to citavo JEZGRO grupe iliti tribine!!Potrebno je regulisat neke stvari pa krenut edukovat narod!!Potreban je razglas, informatori, pjesme, mjesto okupljanja..bla, bla!!Pocelo je fino u pocetku ali se nedje to usput zagubilo!!Sad to treba vratit na pravi kolosjek i tu moraju svi da se aktiviraju!!Ne mogu vodje bas sve, moras i ti sam gurkat tog pored sebe da pjeva!!Nece mu nista bit ako malo promukne Uostalom, kao i reprezentacija tako su i navijaci na nekom pocetku!!malo strpljenja i to ce se slozit!!Kod klubskih navijaca se zna dje ko moze dje da stoji i to nije bez neke veze ali i to ce se rijesit vrlo brzo!!U sustini svaka grupa bi trebala imati svog covjeka ispred, na sipci, ali kad se uvede razglas mozda nece morati ni to ali je ipak pozeljno jer i pored razglasa se moze desit da malo masa "padne"!!Zato se mora dati sve od sebe da bi se grmjelo, od vodja pa do onih klinaca koji su treci put u zivotu na stadionu ali da bi klinac navijao kako treba stariji moraju da daju primjer!!Imamo novu priliku za nekih 20 dana pa ce se srediti neke stvari!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MNE vs Swiss bjeshe 8 oktobar?Ne znam samo jel u 19:30 ili 20:30 mislim da je jedan od ova 2 termina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bassflora View Post
    Ljudi, tamo podosta ljudi nemaju bas veze sa stadionom!!Znate i samo koliko inace ima pravih klubskih navijaca u Crnoj Gori!!Svaka grupa ima , skoro, kao obicaj da kad se krene na stadion krene se u korteu i to citavo JEZGRO grupe iliti tribine!!Potrebno je regulisat neke stvari pa krenut edukovat narod!!Potreban je razglas, informatori, pjesme, mjesto okupljanja..bla, bla!!Pocelo je fino u pocetku ali se nedje to usput zagubilo!!Sad to treba vratit na pravi kolosjek i tu moraju svi da se aktiviraju!!Ne mogu vodje bas sve, moras i ti sam gurkat tog pored sebe da pjeva!!Nece mu nista bit ako malo promukne Uostalom, kao i reprezentacija tako su i navijaci na nekom pocetku!!malo strpljenja i to ce se slozit!!Kod klubskih navijaca se zna dje ko moze dje da stoji i to nije bez neke veze ali i to ce se rijesit vrlo brzo!!U sustini svaka grupa bi trebala imati svog covjeka ispred, na sipci, ali kad se uvede razglas mozda nece morati ni to ali je ipak pozeljno jer i pored razglasa se moze desit da malo masa "padne"!!Zato se mora dati sve od sebe da bi se grmjelo, od vodja pa do onih klinaca koji su treci put u zivotu na stadionu ali da bi klinac navijao kako treba stariji moraju da daju primjer!!Imamo novu priliku za nekih 20 dana pa ce se srediti neke stvari!!
    Da bi imali veze sa stadionom trebali bi da idu na njega-njih...što u principu znači da bi prosječna posjeta na utakmicama domaće lige trebalo da bude 15-20.000 jer ima dosta njih koji neće baš dolazit iz Pljevalja ili Grblja na svaku utakmicu.
    Kod nas je prosjek 5-6.000 i to je to. Od organizovanih grupa postoje dvije, tri. Kad sve to krene malo naprijed, osjetit će se i na tribini kad igra reprezentacija.
    Sve u svemu, nama ostaje da se do Švajcerske organizujemo što je moguće bolje, sad su prisutne grupe iz jedno 15 CG gradova, još samo Pljevlja i Rožaje fale od ovih većih, a siguran sam da će i od tamo na sljedećoj utakmici bit organizovanih navijača.
    Sad je odrađeno djelimično to da stoje navijači iz svog grada u grupi, tako je bilo sa Cetinjem, Beranama, Budvom, Kotorom, koliko sam ja moga viđet.
    Tek počinjemo, biće ovo još bolje sigurno.
    Ako dobijemo Bugare, protiv CH se neće moći karta naći, garantujem vam!!!
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vremenom ce biti sve vise i vise navijaca i publike.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Eo jos jedna slicica sa MEDO JE u pozadini:P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rain, da te zamolim vidim li jos jednom da goris i palis narod po forumu, imaces trajni ban, jer mislim da sve ima granice, a ti si ih uveliko presao, a ostali, vjerovatno ce 98% bit nocjas kad budu utakmice kuci u fotelju sigurni, i lako vam se zato sprdat, doce se tad i tad i sl, epa da malo razmislite shvatili bi ste da momcima koji idu za sofiju i zg odmazete al ne pomazete, nego je vazno da bacite vi salu da se posprdate i sl, BRAVO +1 rep !!!!!!
    PIH

trenutno je ok sve u sofiju, ceka se ostatak grupe, nadam se da ce proci sve ok
    pozdrav za bracu koja idu u zg, neka se paze i donesu nam pobjedu, mi cemo isto probat u sofiji
    AJMO CRNA GORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps: barani su vec uzeli 3 boda, ho ho ho ho
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Page 20 of 94 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)