Page 19 of 94 FirstFirst ... 91516171819202122232969 ... LastLast
Results 451 to 475 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    zna i taj adrenalid da splasne ako umijes da se iskontrolises a ako ne to dovodi do nekih zaJebanih stvari kasnije ali imaj u vidu da smo mi takav narod da rijetko ko ce ti oprostit a pogotovo ako ga javno ponizis pa onda moras bit i spreman da ti nedje u mrkli mrak ne daj boze neko rascijepa stomak ili sipkom ti glavu odvali.

Samo malo mozga treba ukljucit i naravno ne dat na sebe ali samo pametno...
    Vjeruj mi Crna Gora je navijacki krajnje bezbijedna zemlja,daleko od toga da me neki vojvoda niksic moze sacekat da me rascijepa

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Sto? Brz si, a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li ko kakvih klipova sa stadiona? Sjever se ne smije kritikovat. Nije bilo minuta da se nesto nije pjevalo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i iz mog ugla, od nekog ko fino radi po 5 dana, presvuče se prije utakmice, pije sa drugovima i onda ode na na sjever i navija 90 min bez prestanka.
    Ovi "internet" huligani, ultrasi, moooda do koljena, stilovi, barberi, tatui i ostalo, bi mogli da dođu ponekad i na taj j...ni sjever da ponešto i mi seljačad iz provincije naučimo od njih.
    Jer ovako ostadosmo goveda vascijeli život.
    Juče je nas jedno 250 krenulo sa mjesta đe smo bili put stadiona i nalećeli smo na ovu Kardif ekipu. Ako neko nije bio tamo ne može ni pričat ni o čemu.
    Oni su krenuli prema nama, mi prema njima bez razlike i PG, i BR, i CT, KO...zadnjih 7-8 momaka koji su ostali znam, TI nijesi bio među njima.
    Policija nas je htjela dobro ispendrečit, a nije ih ni bilo premalo.
    Sve u svemu par njihovih je dobilo, par naših privedeno i to je to.
    Iako mislim da su njihovi navijači prvocirali, ali ajde sad, pjani ljudi.

Ako si htio da se biješ, znaš đe su bili cijeli dan, kod nas je doša jedan momak (samo jedan!) da traži zastavu što mu je skinuo neko. Budi mooodo iduću put pa pođi kad dođu Englezi da "im pokažeš od čega si".

Navijanje na sjever dobro, ponekad odlično, bitno da su se skupili svi...Podgorica, Bar, Cetinje, Berane, Kotor, Herceg Novi, Mojkovac, Ulcinj, Danilovgrad (opraštajte ako sam koga preskočio), i da smo dali podršku kakvu momci zaslužuju. I čekajte malo, ako SVI koji dolaze ovđe kažu da će im prepreka bit "vrela atmosfera" na tribina, jesmo li mi malo potcijenili sebe ili su se pojedini pogledali u veliko ogledalo? Čitao sam novine iz Italije, Bugarske, Irske poslije utakmice, u svakoj od njih je pisalo o navijanju samo u superlativima.

Šteta što su momci iz Nikšića i par gradova odlučili da idu na jug, ali to je njihovo pravo i mišljenje da na taj način najbolje pomažu reprezentaciji svoje zemlje.

Momcima koji idu u Bugarsku srećan put i da se zdravo vrate!

Eto toliko od mene, "običnoga" navijača...
    Last edited by OSCAR; 04-09-10 at 13:54.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bilo je Niksicana i na sjever.
    Ja znam vecinu momaka iz Niksica koji idu na jug, poznajem vodje Vojvoda i znam njihovu stranu price kao i onu drugu, da kazem Podgoricku, stranu price i mislim da i u jednoj i u drugoj ima i pretjerivanja a i istine. Ubijedjen sam da bi bilo mnogo lose nastavljati ovu tradiciju polarizacija i podjela i da bi bilo dobro kad bi se organizovao neki sastanak izmedju podijeljenih grupa pa da se fino dogovore i organizuju kako bi konacno sjever bio pun ljudi koji zele da navijaju, ljudi koji zele da bodre reprezentaciju i ljudi koji postuju boje iste a da nihova grla i dlanovi budu sinhronizovani u pjevanju i pracenju navijackih pjesama.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Druze, oces li da kazes da su na svaku gostujucu utakmicu reprezentacije isli i idu
    Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    само Црногорци из Варвара и понеки Срби.
    ?
    Last edited by Serhi; 04-09-10 at 14:55.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahhaahahahahahhahahha sto necu sve cut o majko mila al dobro :lolblue:

serhi samo cu se obrnut na tvoj post, oko precerivanja znam odlicno da se sa nase strane nijednom nije pretjerivalo, dok sa druge strane je prosuta prica da se na sjever vodi navijanje u dresove buducnosti i sl evo ima tu par momaka koji su dolazili na sjever do prije 2 utakmice sa nama, pa neka kazu oni sami jesu li svaki put ispostovani i jel bilo tih stvari
    da se *****mo po tribini ostali bi samo podgoricani, ne bi bilo ljudi iz svih krajeva crne gore
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije vam jos dosadilo, ne? Pa dajte ljudi, svi smo tamo iz jednog razloga. Da bodrimo ono sto volimo, za Crnu Goru. Sinoc sam bio na jugu, bilo je odlicno, bilo je i na sjeveru, i ne treba da se prepirete oko toga. Ako vam vec znaci, zasto fino ne odredite 2 covjeka koja ce medjusobnim dogovorom za vrijeme utakmice da komanduju navijanjem, po jednog da obije tribine, dovedete bubnjare na obije tribine, ljude na ogradu. I iz dogovora, svi, obije tribine, da pjevamo istu pjesmu, pa neka bude jedna jedina, al` da traje od pocetka do kraja. Ne treba da se dijeli, nego da se spojimo, da nije bitno dje ce bit` cetinjani, dje podgoricani, dje niksicani.
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ph0enix View Post
    . Ne treba da se dijeli, nego da se spojimo, da nije bitno dje ce bit` cetinjani, dje podgoricani, dje niksicani.
    Pogledaj ogradu na sjevernoj tribini tj iz koliko gradova je bilo transparenata i sve je jasno!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasa posla...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bassflora View Post
    Pogledaj ogradu na sjevernoj tribini tj iz koliko gradova je bilo transparenata i sve je jasno!!
    pa ja o tome i pricam. ne treba da gledamo dje su nk-ni, a dje svi ostali, ne treba da bude to vazno. eto i sami govorite da je na sjeveru uvjek bilo niksicana, i da nikad nisu imali problema. ja sam cetinjanin, bilo nas je dosta sinoc na jugu, uz niksicane, i stvarno se dobro i navijalo. ono sto je problem je nesklad u navijanju, i zato kazem da bi najbolje bilo da se to rijesi, a ne da pricamo i dalje o nepostovanju izmedju tribina, itd. jer sve ono od sinoc moze da izgleda 300 puta bolje, i moralo bi, vec od sledece utakmice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ja o tome i pricam. ne treba da gledamo dje su nk-ni, a dje svi ostali, ne treba da bude to vazno. eto i sami govorite da je na sjeveru uvjek bilo niksicana, i da nikad nisu imali problema. ja sam cetinjanin, bilo nas je dosta sinoc na jugu, uz niksicane, i stvarno se dobro i navijalo. ono sto je problem je nesklad u navijanju, i zato kazem da bi najbolje bilo da se to rijesi, a ne da pricamo i dalje o nepostovanju izmedju tribina, itd. jer sve ono od sinoc moze da izgleda 300 puta bolje, i moralo bi, vec od sledece utakmice.
    jel kapiras da treba radio veza izmedju dvije tribine da bi se uskladilo, drugog nacina nema
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i do kad će te da raspravljate ko prećeruje i ko koga podjebava?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka cast onome momku sto je sam dosao da trazi zastavu sto su mu je uzeli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ safra , objasnio....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    jel kapiras da treba radio veza izmedju dvije tribine da bi se uskladilo, drugog nacina nema
    i umjesto da se nalazi rjesenje za to, lakse je pricat` "niksicani nikad nisu imali problem na sjeveru", "svi mogu bez niksicani", "prozivate u po` pjesme, ko vas jebe", itd.? (off the record, moj drug, jedan od najboljih mi je danas rekao da je sinoc imao problema sa nekim od vodja na sjeveru).
    vidji, da se ne lazemo, sam ces znat`, ne volimo se medjusobno. kad dolazi buducnost na cetinje, psujemo vas, lajemo, pricamo sve i svasta. niste ni vi zlatni, radite to isto, to se dobro zna da se medjusobno ne volimo previse. moguce da je to stvar kompleksa, koji imamo i mi i vi, ako cemo da pricamo realno. ista stvar je sa vama i niksicanima. ja znam da je tako, ja sam bio frustriran prosle godine na Lov-Bud, ja sam usao na stadion, platio sam kaznu za to. nego, to nije ni bitno odje. nekako, nesto, moramo da uradimo svi zajedno, da se prevazidje ovo, jer kad smo tu za reprezentaciju, nije bitno oce li varvar vodit navijanje, ili vojvoda, ili neko iz kotora. bitno je da to radimo svi zajedno, da svi budemo jedan glas. pa ako je potrebna radio veza, nabavicemo, nema veze. samo da prestanemo sa ovim teorijama o podjebavanjima, itd..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... bitno je da to radimo svi zajedno, da svi budemo jedan glas. pa ako je potrebna radio veza, nabavicemo, nema veze. samo da prestanemo sa ovim teorijama o podjebavanjima, itd..
    Upravo ............

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

[guote=guest;1809959]Niksicani, jaci kaci.
    Ako ste mislili da vi vodite navijanje na gradskom stadionu i to na sjevernoj tribini, pritom ste grupa koja (klubski) tek nesto ozbiljnije radi, onda ste se zajebali. Ovo sto vi radite je inat i neka kao "mrznja" prema podgoricanima sto ne smije da se mijesa sa reprezentacijom. Na utakmicama Crne Gore svi smo jedan. Niko vam ne brani da imate nekog na sipku koji ce stimulisat vase ljude, u ostalom ima vas dosta to je i potrebno.[/quote]

ladno su pjevali juce ispred ulaza na jug "ko ne skace taj je iz podgorice" (ili tako nesto)..wtf?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DR-little-man View Post
    svaka cast onome momku sto je sam dosao da trazi zastavu sto su mu je uzeli
    hahahahha....

momci vidjecete kad nam englezi dodju u grad posto vas nece dirat u englesku jer vas nece bit puno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    ladno su pjevali juce ispred ulaza na jug "ko ne skace taj je iz podgorice" (ili tako nesto)..wtf?
    ko ne skace milicajac je.... pogresno si cuo...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i umjesto da se nalazi rjesenje za to, lakse je pricat` "niksicani nikad nisu imali problem na sjeveru", "svi mogu bez niksicani", "prozivate u po` pjesme, ko vas jebe", itd.? (off the record, moj drug, jedan od najboljih mi je danas rekao da je sinoc imao problema sa nekim od vodja na sjeveru).
    vidji, da se ne lazemo, sam ces znat`, ne volimo se medjusobno. kad dolazi buducnost na cetinje, psujemo vas, lajemo, pricamo sve i svasta. niste ni vi zlatni, radite to isto, to se dobro zna da se medjusobno ne volimo previse. moguce da je to stvar kompleksa, koji imamo i mi i vi, ako cemo da pricamo realno. ista stvar je sa vama i niksicanima. ja znam da je tako, ja sam bio frustriran prosle godine na Lov-Bud, ja sam usao na stadion, platio sam kaznu za to. nego, to nije ni bitno odje. nekako, nesto, moramo da uradimo svi zajedno, da se prevazidje ovo, jer kad smo tu za reprezentaciju, nije bitno oce li varvar vodit navijanje, ili vojvoda, ili neko iz kotora. bitno je da to radimo svi zajedno, da svi budemo jedan glas. pa ako je potrebna radio veza, nabavicemo, nema veze. samo da prestanemo sa ovim teorijama o podjebavanjima, itd..
    klupska scena je jedno, reprezentacija drugo, ko ima prezir prema nekom jer je taj iz tog i tog grada i obratno nema sto da trazi na sjever, vise puta se pricalo, govorilo
    evo proglasa sa proslih kvalifikacija
    Na sjevernoj si tribini, među crnogorskim ultrasima!
    Dakle, među onima čija pjesma ne staje, čiji dlanovi ne miruju a zastave ni jednog momenta ne prestaju da se vijore za čast, slobodu i pravo Crne Gore!
    Među odabranima! Zato od tebe očekujemo da se ponašaš u skladu sa svojom, našom - jedinom ljubavi.
    Prati vođe i pjevaj svaku pjesmu, do kraja!
    Ne počinji pjesme samostalno - u organizovanom navijanju se zna red!
    Ne pjevaj političke pjesme - majka Crna gora je iznad svih podjela!
    Ne nosi stranačka obilježja -
    Naš znak i naša boja mogu biti samo naša zastava i krstaš barjak!
    Svemu ostalom - nije mjesto među nama, i znaj da se takve stvari neće tolerisati!
    Ovdje smo samo zbog jednog cilja - da grlom i dlanovima pomognemo našim momcima i vratimo dio duga svetinji zvanoj Crna Gora!
    Zato, prati pjesme i instrukcije i budi 12 igrač!
    Zajedno do pobjede!
    Ultras Montenegro
    znaci crna gora nista drugo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno ste mi posrali po glavi sa ovom pricom i upropastili ono malo srece sto je ostalo od sinoc! Ph0enix, brate, te stvari sto se desavaju na utakmicama nase lige je cisto podjebavanje/navijacko prepucavanje (nazovi kako hoces!). Nema nikakvih kompleksa, niti mrznje. Daleko bilo da imam nesto protiv Cetinjana i Niksicana. Da nije ta dva grada, ova reprezentacija vjerovatno ne bi postojala. No, necu da otvaram neke druge teme...
    Ako se tebi ide na sjever, evo, mozes sa mojom ekipom. To sto si iz drugog grada je samo PLUS i 'obaveza' nama da te ugostimo najbolje sto mozemo. Naravno, ovo vazi za sve ljude koji zive za ovu reprezentaciju... I meni masu ljudi ide na ***** na sve 4 tribine. Vazno je nac' odredjen krug ljudi sa kojima je uzivanje ic' na utakmice. Ljude, kojima je glavni motiv odlazenja na stadion ljubav prema drzavi i sportu. Kojima je druzenje i zajebancija ispred tuca i lokal IDIOTIZMA!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ko ne skace milicajac je.... pogresno si cuo...
    i to su pjevali, ali i ovo drugo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Tacno ste mi posrali po glavi sa ovom pricom i upropastili ono malo srece sto je ostalo od sinoc! Ph0enix, brate, te stvari sto se desavaju na utakmicama nase lige je cisto podjebavanje/navijacko prepucavanje (nazovi kako hoces!). Nema nikakvih kompleksa, niti mrznje. Daleko bilo da imam nesto protiv Cetinjana i Niksicana. Da nije ta dva grada, ova reprezentacija vjerovatno ne bi postojala. No, necu da otvaram neke druge teme...
    Ako se tebi ide na sjever, evo, mozes sa mojom ekipom. To sto si iz drugog grada je samo PLUS i 'obaveza' nama da te ugostimo najbolje sto mozemo. Naravno, ovo vazi za sve ljude koji zive za ovu reprezentaciju... I meni masu ljudi ide na ***** na sve 4 tribine. Vazno je nac' odredjen krug ljudi sa kojima je uzivanje ic' na utakmice. Ljude, kojima je glavni motiv odlazenja na stadion ljubav prema drzavi i sportu. Kojima je druzenje i zajebancija ispred tuca i lokal IDIOTIZMA!
    ne pricam ja nista lose za sjever, niti za vas kao navijace, nikad meni na sjeveru nije bilo lose. i otici cu opet, situacija je bila takva da sam sinoc bio na jugu. i nije mi zao nimalo, jer je i na jugu bilo odlicno navijanje, i ekipa koja je bila je bila sasvim ok, i dobro smo se i druzili, i zezali, i navijali. i nece mi bit` problem da opet odem tamo. moja poenta je da se prekine bezvezno prepucavanje po forumu, i da nadjemo nacin da se uskladimo, nebitno dje ce ko bit`.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

didi ti pricas jedno a taj proglas drugo tj da ste ultrasi

Page 19 of 94 FirstFirst ... 91516171819202122232969 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)