Page 18 of 94 FirstFirst ... 81415161718192021222868 ... LastLast
Results 426 to 450 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2-3 zastave velsa su uzeli barani, tako da nisu samo varvari zaplijenili transparente.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

A sta bismo uzimali kome zastave?! Ovaj cova sa fotografije i ne izgleda bas kao neko kome je tesko uzet zastavu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    A sta bismo uzimali kome zastave?! Ovaj cova sa fotografije i ne izgleda bas kao neko kome je tesko uzet zastavu.
    Ne trudi se, ne pomaže. Ovo ti govorim iz višegodišnjeg iskustva u raspravama na tu temu.

Momci imaju neku svoju virtuelnu realnost, i to je to. Kad pročitaš postove ovog ultrasa par postova iznad (što je prava rijetkost, jer oni ne pišu ništa na forumima, how cool is that), sve ti je jasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ne trudi se, ne pomaže. Ovo ti govorim iz višegodišnjeg iskustva u raspravama na tu temu.

Momci imaju neku svoju virtuelnu realnost, i to je to. Kad pročitaš postove ovog ultrasa par postova iznad (što je prava rijetkost, jer oni ne pišu ništa na forumima, how cool is that), sve ti je jasno.
    -Ako mislis na mene, ja nisam zaludjenik da se otimaju zastave miroljubivim navijacima, posebno ne dok setaju ulicama pa im uzmes zastavu iz ruke ili sa ledja.
    - Tako da znas.A ovi huligani kvazi, koji otimaju cicama zastave , njima jedan aplauz
    Vidjecemo ih kako ce prici mangupi ENGLEZIMA, dok sjede u neki pub, pa neka pridju pred njima da uzmu.Kako da ne...popili bi batine u roku od 2 sekunde!Budimo realni samo.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Nisam mislio na tebe, tek kasnije vidjeh da je tvoj post iznad, pa editovah.

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

Ja sam onda izgleda napravio zesci kiks.

Vjesto sam izmijenio svoj opis, da me ne bi sacekali nedje... Totalno mi nejasni stavovi. Jedan nas momak, cak podosta britanske fizionomije, je prosao ulicom u dresu Engleske, uslijedilo je skandiranje s njihove strane, nekih tradicionalnih poklika. Nista vise. Sigurno je da je poneko i pomalo pretjerao, ali su oni svi u pripitom stanju. Cak bi bilo vrhunski da su nam samo ostrvljani rivali, jer su oni gospoda za sve. Piju, pjevaju, nasmijani... Kad se naseljavala Amerika, Italijani su bili mafijasi, a Irci policajci. Nije to slucajno... Imala je problema Engleska sa huliganima, ali oni pravi navijaci Engleske nemaju dodirnih tacaka s njima. Treba li da sacekujemo nase goste kao da smo neka plemenska zajednica?! U Crnoj Gori se uvjek postovao gost. A kada ides u inostranstvo, kao navijac, ti u neku ruku predstavljas svoju zemlju. Ides tamo, gost si, zasto ne bi ispostovao njihovu tradiciju, kulturu, obicaje. Kad udjes na stadion, onda iz sveg glasa pomogni svom timu. Navijanje za reprezentacije ne smije imati nikakvih slicnosti sa ultrasima. Zamisli da otmes Englezu zastavu, i spalis je. Pa ti si napravio internacionalni prekrsaj!!! Plus sto si pljunuo na hiljade godina istorije...

PS. Jedan lik (ne bih rekao da je Velsanin. Neki picopevac njihov. Mozda novinarcic) je predamnom zaustavio jednu curu, da se slika s njom, jer mu se ucinjela prelijepom. Mogu vam reci da je u pitanju bila, za nase standarde, "grda grdna"
    neema se sto dodat +1

bio sam na sve meceve i svi ti ostrvljani su bili vise nego gospoda juce su bile familije kao i doduse svaki put, preko morace ih srijecem setaju razgledaju i nikom nista. Samo polako vidjecemo mi kakvi smo kad odemo tamo oni barem se cini nikog poprijeko pogledali nisu.

P.S kad sam rekao "odemo tamo" mislo sam na sva gostovanja kad malo sazrijemo i bude nas islo makar par stotina mnim da cemo svakog poprijeko gledat
    Last edited by kaemSe; 04-09-10 at 11:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto krijes facu.???
    Hoce li te neko uhapsit!???
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

A ko sve posjecuje forum, nikad ne znas
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

par momaka je zahvljajujuci forumu u novine zavrsilo :roll:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ne prdinjajte kad ne znate!!!

Evo je ekipa koja je juce bila u Irski,ko imalo prati navijacku scen uzna da su momci huligani i vidjel ose juce d aim nije bio problem pobit.Bas im nije bila strano to sto im se neko zalijece da se bije..I najjaca scena dje s ezena zalijece sa bocom i gadje uz to pjeva **** you future **** you..

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ok. Par pitanja. Ako su huligani, zasto se nisu pobili? Zasto nisu posle polomili pub? Zasto piju u Irski, kad se tradicionalno ne podnose sa Ircima?! ...
    Svaki od njih se nalio s dva litra piva. Vjeruj mi da se skupi ovakva rulja kod nas, i popije svako po casu, odmah bi sve zivo polomili.
    PS. Na ovoj se slici daju vidjet djed i unuk, jedan pored drugog. To je najjaca huliganska veza

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ok. Par pitanja. Ako su huligani, zasto se nisu pobili? Zasto nisu posle polomili pub? Zasto piju u Irski, kad se tradicionalno ne podnose sa Ircima?! ...
    Svaki od njih se nalio s dva litra piva. Vjeruj mi da se skupi ovakva rulja kod nas, i popije svako po casu, odmah bi sve zivo polomili.
    Jesi bio ispred irskog??Okle znas da s enisu bili??

Nadam se da ix je neko snimio,jer momci ne da su se bili no su zaustavljali svaku grupicu preko 6 ljudi i psovali gadjali pivom.Pa se i na kraj pofatali kod coska sa jednom vecom grupom.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ču'š zašto piju u irski ? zato što je ovo raspali grad đe nema 5 normalnih kafića, a i nisu samo tamo pili. a i najlakše je tražit' nešto što im je poznato, neće doći i reći 'e, đe vam je najs vajs, čuli smo u Vels da je to najjači kafić ođe?'
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ljudi, budite obazrivi sa upotrebom izraza "huligan"!!! "PrijekiLijek", ako je tako kao sto kazes (nisam imao to iskustvo), donekle si u pravu. Ali upotrebljavati rijec "huligan"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PS. Na ovoj se slici daju vidjet djed i unuk, jedan pored drugog. To je najjaca huliganska veza
    Zajebavas li me pobro?
    Jesi cuo za ekipe Cardiff-a i Wrexhama? Samo se cekala ekipa Swansea-ja i njihove hool ekipe bi bilo fulirane. Doduse, nisu bili brojni, ali su se pojavili.
    I ne znam dal si bio kad je bila tuca kod Torza? Da, oni su bili naivni i ja mislim...
    Kad se ne razumijes, mojne da pricas.
    I ovo je Balkanski stil, otimaju se zastave svakakve... Grobari oteshe VK JUG babama i djedovima pa je okacise na svoj jug... tako da mojne to...

i Eo ti snimak velshana i njih mirnih na San Siro.
    Ceprkaj ako te zanima pa ces vidjet...
    I raspitaj se malo o cuvenom Soul Crew, Cardiffovoj hool ekipi koja je u top 10 UVIJEK u engleskoj, a bila medju prvima...
    Last edited by avitanretla; 04-09-10 at 12:28.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ljudi, budite obazrivi sa upotrebom izraza "huligan"!!! "PrijekiLijek", ako je tako kao sto kazes (nisam imao to iskustvo), donekle si u pravu. Ali upotrebljavati rijec "huligan"...
    A razumijem sto ces da reces prvi sam protiv toga da se diraj ubabe djedovi ne znam ni ja te familije koje dodju..Ali eo imas gore sliku ljudi koji su bili ,ekipa koja je nenormalno luda..Nadam se da ix je neko slikao u irski juce pa da uporedis..Vjeruj mi posle sam pricao sa jednim pored stojali ovi tipovi svaki je istetoviran od glave do pete Cardiff city..

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

avitanretla stari lose je to no ajd.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    avitanretla stari lose je to no ajd.......
    Pusis li? Pijes li ? Drogiras li se? Jesi prosa kad kroz crveno? Jesi kad istukao koga?
    I to je lose... svako svoj posa, ka u titeks...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

e moj stari istukao i bio istucen ali mislim da ti nisi ovo drugo a te tripove droga ovo ono i tetovaza neka bijesna i par dana teretane a onda ruke kao da su ne daj boze slomljene na par mjesta pa se ne mogu pri tijelu pribit e to je mnogoooo lose.....
    ne boj se za mene i ja sam na sve te meceve dje i ti samo malo izgleda to pametnije dozivljavam

P.S
    ovo pametnije dozivljavam nadam se da si shvatio da ne mislim da sam sad nesto pametniji od tebe.

Pozdrav

e da i sto se tice pica nazalost mislim da mi tu nisi ni do koljena,)

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

E'o ja ne pusim, ne pijem kafu, ne pijem alkohol (pogotovo 100%), ne drogiram se, ne vozim, ne zagadjujem prirodu, ne maltetiram zivotinje... Ali sam istukao dosta ljudi. Cak mislim da sam samo par puta ljudski udaren. A kakav bih tek bio u masi. Brale, kad se pokupimo 30-ak pa udri. K'o pravi junaci.

Fora je da i FS-i i drzave treba da uzmu ucesca prilikom gostovanja navijaca, i tako onemoguce da huligani podju. Sigurno su navijaci Cardifa. Vjerovatno se neko i "probio" od glavne ekipe huligana, ali u principu, huligani ne smiju da idu na gostovanja. Pa ja da podjem privatno nedje, ubijem nekoga, sjutra bi "PrijekiLijek" platio ceh u toj drzavi, ukoliko bi se prestavljao kao Crnogorac (ili Srbin, Dzedaj, ..., iz CG, nebitno)

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kako ja kapiram svu vasu pricu pa se i donekle slazem ali jbg idem tamo dje idem. Banja mi je kad je neka frka adrenalin skace i tako dalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po 'prici', ili stilu pisanja, nije tesko provalit' o kojem Varvaru je rijec!
    MACKA (da, ti!), kako neko jedva ceka da popije pivo s Englezima...
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Po 'prici', ili stilu pisanja, nije tesko provalit' o kojem Varvaru je rijec!
    MACKA (da, ti!), kako neko jedva ceka da popije pivo s Englezima...
    Na koga mislis?:P

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Soul Crew, Cardiffovoj hool ekipi koja je u top 10 UVIJEK u engleskoj, a bila medju prvima...
    Pretpostavljam da je bolje da ne pitam "u čemu"...

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako ja kapiram svu vasu pricu pa se i donekle slazem ali jbg idem tamo dje idem. Banja mi je kad je neka frka adrenalin skace i tako dalje.
    zna i taj adrenalid da splasne ako umijes da se iskontrolises a ako ne to dovodi do nekih zaJebanih stvari kasnije ali imaj u vidu da smo mi takav narod da rijetko ko ce ti oprostit a pogotovo ako ga javno ponizis pa onda moras bit i spreman da ti nedje u mrkli mrak ne daj boze neko rascijepa stomak ili sipkom ti glavu odvali.

Samo malo mozga treba ukljucit i naravno ne dat na sebe ali samo pametno...

Page 18 of 94 FirstFirst ... 81415161718192021222868 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)