Page 16 of 94 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast
Results 376 to 400 of 2342

Thread: Ultras montenegro :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Karte za utakmicu CRNA GORA - VELS, SJEVERNA TRIBINA
    mozete kupiti na stadionu pod Goricom
    (ulaz pored kladionice Lob, pa stepenicama na I sprat)

DANAS od 14 do 16h
    SJUTRA od 14 do 16h

Karte su 4e

Za sve informacije i rezervacije
    068 41 51 61 i 069 218 002

ps: Ako je neko zainteresovan za gostovanje u Bugarsku 7. septembra, neka se informise na 068 41 51 61, ostalo je jos par mjesta!!!

AJMO CRNA GORO!!!!!!!!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nema kakve nove pjesme, ne daj Boze?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rvasanin View Post
    tesko...treba se malo ozbiljnije poradit na tome..a nema se kaT

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako imas kakav predlog, tuN smo

bassflora je muzicki producent D:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocecu aktivno da razmisljam o tome, posto se u prvih 5 minuta svkae utakmice ispjevaju sve moguce pjesme (njih 3 ) i onda se djelje cijelu utakmicu isto, pa nekako dosadi...Mora se ozbiljno na tome poradit, da na nesto lici, a i da izgleda ozbiljnije, organizovanije i te fore...Cim nesto srocim, sIljem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocecu aktivno da razmisljam o tome, posto se u prvih 5 minuta svkae utakmice ispjevaju sve moguce pjesme (njih 3 ) i onda se djelje cijelu utakmicu isto, pa nekako dosadi...Mora se ozbiljno na tome poradit, da na nesto lici, a i da izgleda ozbiljnije, organizovanije i te fore...Cim nesto srocim, sIljem
    pa nema bas 3 mislim da ima 4 ili 5 a to je i vise nego sto u okruzenju imaju i sto ima veze sto pjevamo jednu po 10 15 min neka misle velsani da smo ludi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pa nema bas 3 mislim da ima 4 ili 5 a to je i vise nego sto u okruzenju imaju i sto ima veze sto pjevamo jednu po 10 15 min neka misle velsani da smo ludi
    sjecam se protiv italije, cetiri rijeci (ooo crna gora le) smo pjevali 20 minuta skoro... e to je bilo ono pravo
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije cu ja za sebe pomislit da sam lud kad pjevam 5 rijeci 15 min bez prestanka. Osjecam se ka kreten "a to je i vise nego sto u okruzenju imaju" kakva fraza, kakvo mjerilo Poslacu ti 3-4 za obraz pa vidji sto ces s njima, pa da imamo DUPLO vise no u okruzenju

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Prije cu ja za sebe pomislit da sam lud kad pjevam 5 rijeci 15 min bez prestanka. Osjecam se ka kreten "a to je i vise nego sto u okruzenju imaju" kakva fraza, kakvo mjerilo Poslacu ti 3-4 za obraz pa vidji sto ces s njima, pa da imamo DUPLO vise no u okruzenju
    Iskreno nema nista jace no pjevat jednu istu pjesmu 20,25 minuta ,mene svaki prekid nervira,e'o pogledaj ove kako pjevaju ovu namrtvo tesku pjesmu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oli da pjevamo od perpera nesto, ili bojana delica, ne sprdaj se,
    pa da bude 20 rijeci i sl,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ja bi ako može od Cakija Kalača CRNA ŽENO
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zeljo moje srce gori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Zeljo moje srce gori
    to je za gostovanje neko
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Imamo li bubanj??
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Iskreno nema nista jace no pjevat jednu istu pjesmu 20,25 minuta ,mene svaki prekid nervira,e'o pogledaj ove kako pjevaju ovu namrtvo tesku pjesmu..
    Ovo je vrh. Podsjeti me na Pljevlja one godine kad se osvojila titula, kad smo zadnjih pola sata samo pjevali:
    I kad ti ne ide, i kada teško je...
    Naravno ista melodija.
    Ovo je i za mene najbolje navijanje. Dobra melodija koja se stalno ponavlja. Samo treba izdržat i dugo je pjevat i brzo će se priključit čitav stadion.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iskreno, vise mi imamo pjesama nego pola drzava ex yu prostora....
    koliko npr srbija ima????sta pjevaju srbija srbija i njihove nacionalisticke i nista vise. hrvati imaju dosta, bosanci ne znam, ne pratim kao ni makedonce, ali mislim d anemaju vise od nas.....
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvati imaju "U boj u boj za narod svoj"
    Srbi pjevaju o Karadzicu,Mladicu ,Cica Drazi i to je to....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Ne znam sto ce vam ta poredjenja? Ne treba nas da zanima koliko imaju pjesama Srbi, Hrvati...
    naravno da ne treba, ali isto tako mislim d ane treba da neko kaze da nemamo pjesama ili d aje taj broj...bolje jedna ili 2 kvalitetne i jake, nego 20 glupavih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    iskreno, vise mi imamo pjesama nego pola drzava ex yu prostora....
    koliko npr srbija ima????sta pjevaju srbija srbija i njihove nacionalisticke i nista vise. hrvati imaju dosta, bosanci ne znam, ne pratim kao ni makedonce, ali mislim d anemaju vise od nas.....
    brate, iznenadjujes me svakim svojim postom sledecim po pitanju navijaca, i pitam se stvarno dokle mozes da ides... bez uvrede, ali ne mogu vise ovo da posmatram.

Prvo si otvorio temu da napravite grupu i to dje, NA INTERNET?! Na forum!? Sprdalo se pola ex yu navijackih ekipa kad je ovu temu neko proslijedio... na dosta navijackih foruma.

drugo, masu pogresno pises, prvenstveno sto ti smetaju srpski navijaci itd... iskuliraj, svako svoj posa, ka u titeks...cak stavise bi trebalo milo da ti bude sto fino odradjuju nesto...

trece, ovo si opet lupio...
    Srbija mnogo bolje pjesme ima, i to ultra pjesmica,
    (eo ti primjer samo JEDNA muzicka doduse obrada, al sigurno je bolja od IIIDEMO ZAAPAAAD<SJEEEVEEER I ISTOOOK
    i samo odslusaj text i istripuj da si ti Srbin i nema teorije ako si covjek da ti se nece dic svaka dlaka na svom tijelu...) ali nisu zazivjele jer jebiga, ne moze bas tako jednostavno da se slozi 20 ekipa i da stoji zajedno na tribinu sa nekim...
    Ti to ne mozes da shvatis, jer mi (varvari) smo najbrojnija,najorganizovanija i bukvalno jedina ultra grupa u cg, i sve to ljudi iz varvara rade, i prosto, mora tako da bude jer neko drugi nema bas iskustva sa nekim stvarima koje mi imamo... a gore ima 30 ultra ekipa koje moze da organizuje ovo kao mi...
    I nervira me jedan detalj... nacionalisticke pjesme? Ti to vjerovatno kao i velika masa (termin `nacionalisticke`) gledate kao ruzno?
    Jel tebe mars na drinu, Hriste Boze, zovi samo zovi,oj kosovo itd nacionalisticke? Nije, vec bi mnogo toga dao da mi imamo neku takvu pjesmu za masu! Vjeruj mi!
    Aj navedi mi jednu iz nase muzike koju mozes da iskoristis za pjevanje? NIJEDNA!
    Nego smo nas 4-5 odradili mrcnih ovih 5-6melodija ne znajuci sto bi radili da nismo obradili mrcnih nekoliko varvara i kopanje nekih drugih ultra melodija... koje su, po meni, a ja sam tu djelovao dosta, mnogo lose... eto, ja cu ti reci da imamo sigurno najgori repertoar pjesama na utakmice od SVIH NAVIJACKIH REPREZENTACIJA ne u okruzenju, vec u evropi (ne racunajuci zagorele drzave koje nikad navijace nisu imali,vec dje su navijaci normalna pojava).

Eto, ovo da se ne ljutis, pricam ti da se ne zamlacujes da smo masu dobri, da ne znam ni ja sto... sagledas neke stvari realno i onda pokusavas da ih promijenis, kao i Varvari danas, nego nisi upucen u neke stvari, a da si upucen ti ne bi mogao da vjerujes kakav je pomak napravljen od npr 2002-3 do sad, vrlo malo mozes da vidis na fotkama...
    Ponavljam, bez ljutnje, uostalom i znamo se.
    Pozdrav.
    Last edited by avitanretla; 03-09-10 at 01:20.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    brate, iznenadjujes me svakim svojim postom sledecim po pitanju navijaca, i pitam se stvarno dokle mozes da ides... bez uvrede, ali ne mogu vise ovo da posmatram.

Prvo si otvorio temu da napravite grupu i to dje, NA INTERNET?! Na forum!? Sprdalo se pola ex yu navijackih ekipa kad je ovu temu neko proslijedio... na dosta navijackih foruma.

drugo, masu pogresno pises, prvenstveno sto ti smetaju srpski navijaci itd... iskuliraj, svako svoj posa, ka u titeks...cak stavise bi trebalo milo da ti bude sto fino odradjuju nesto...

trece, ovo si opet lupio...
    Srbija mnogo bolje pjesme ima, i to ultra pjesmica,
    (eo ti primjer samo JEDNA muzicka doduse obrada, al sigurno je bolja od IIIDEMO ZAAPAAAD<SJEEEVEEER I ISTOOOK
    i samo odslusaj text i istripuj da si ti Srbin i nema teorije ako si covjek da ti se nece dic svaka dlaka na svom tijelu...) ali nisu zazivjele jer jebiga, ne moze bas tako jednostavno da se slozi 20 ekipa i da stoji zajedno na tribinu sa nekim...
    Ti to ne mozes da shvatis, jer mi (varvari) smo najbrojnija,najorganizovanija i bukvalno jedina ultra grupa u cg, i sve to ljudi iz varvara rade, i prosto, mora tako da bude jer neko drugi nema bas iskustva sa nekim stvarima koje mi imamo... a gore ima 30 ultra ekipa koje moze da organizuje ovo kao mi...
    I nervira me jedan detalj... nacionalisticke pjesme? Ti to vjerovatno kao i velika masa (termin `nacionalisticke`) gledate kao ruzno?
    Jel tebe mars na drinu, Hriste Boze, zovi samo zovi,oj kosovo itd nacionalisticke? Nije, vec bi mnogo toga dao da mi imamo neku takvu pjesmu za masu! Vjeruj mi!
    Aj navedi mi jednu iz nase muzike koju mozes da iskoristis za pjevanje? NIJEDNA!
    Nego smo nas 4-5 odradili mrcnih ovih 5-6melodija ne znajuci sto bi radili da nismo obradili mrcnih nekoliko varvara i kopanje nekih drugih ultra melodija... koje su, po meni, a ja sam tu djelovao dosta, mnogo lose... eto, ja cu ti reci da imamo sigurno najgori repertoar pjesama na utakmice od SVIH NAVIJACKIH REPREZENTACIJA ne u okruzenju, vec u evropi (ne racunajuci zagorele drzave koje nikad navijace nisu imali,vec dje su navijaci normalna pojava).

Eto, ovo da se ne ljutis, pricam ti da se ne zamlacujes da smo masu dobri, da ne znam ni ja sto... sagledas neke stvari realno i onda pokusavas da ih promijenis, kao i Varvari danas, nego nisi upucen u neke stvari, a da si upucen ti ne bi mogao da vjerujes kakav je pomak napravljen od npr 2002-3 do sad, vrlo malo mozes da vidis na fotkama...
    Ponavljam, bez ljutnje, uostalom i znamo se.
    Pozdrav.
    Prvo sto se uzruja ti toliko...
    Drugo, ja te ne znam, dok mi ne kazes ko si....moze PM...
    Trece, ja se ne zamlacujem da smo mi masu dobri ili masu losi, vec sam namjerno ovo ispisao, jer mi dodje tu neko, i ta ili kaze sto nemamo pjesmu vise ili sto ne smislimo...gledao sma dosta utakmica i srbije i hrvatske, ponekad se na stadionima cuje smao jedna, a oni ih kazes imaju po 200...pa ti meni reci zasto onda samo jedna????
    kolio je bilo pjesama dok je bila jugoslavija???bas me interesuje rvoj odgovor...
    CETVRTO, NAJVAZNIJE...nije tacno da imamo najmanje pjesama u jevropu...eto primjer svetskih sampiona i evropskih jel te..spanija...ako oni imaju ULTRASE.....ja sjutra necu ici i nikad vise na tekme
    tako da odma si kiksa da smo najgori u jevropi....
    PETO....dao si se previse, i mene sad raspisao, ne valja nam ovo....nisi skontao moju poruku...no dobro...

Thanks Thanks Given 
    9,769
    Thanks Thanks Received 
    6,078
    Thanked in
    2,321 Posts

I ne pravimo mi odje neku grupu ultrasa, tako da me stvarno zabolje shto nam se smiju pripadnici takvih "uzvishenih" navijacha... Ocemo lijepo da se okupimo, druzhimo, navijamo za svoju zemlju... U kakvom 3pu neki ljudi zhive, strashno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mwedo opusti se cekaju te karte sjutra :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ultrasi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sunshine~ View Post
    ultrasi
    I STO se ti smijes sad ironicno...ne shvatam poentu ovog posta video klipa?????
    ovo samo pokazuje moju tezu da eto u sred bugarske njih 10 starih crnogoraca pjeva a bugari nista...eto spanija i bugari bolji od njih, idemo dalje, dopisujte jos.....

p.s. trebali bi ovu pjesmu crna goro le leeeee da pjevamo samo i to citavu tekmu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Prvo sto se uzruja ti toliko...
    Drugo, ja te ne znam, dok mi ne kazes ko si....moze PM...
    Trece, ja se ne zamlacujem da smo mi masu dobri ili masu losi, vec sam namjerno ovo ispisao, jer mi dodje tu neko, i ta ili kaze sto nemamo pjesmu vise ili sto ne smislimo...gledao sma dosta utakmica i srbije i hrvatske, ponekad se na stadionima cuje smao jedna, a oni ih kazes imaju po 200...pa ti meni reci zasto onda samo jedna????
    kolio je bilo pjesama dok je bila jugoslavija???bas me interesuje rvoj odgovor...
    CETVRTO, NAJVAZNIJE...nije tacno da imamo najmanje pjesama u jevropu...eto primjer svetskih sampiona i evropskih jel te..spanija...ako oni imaju ULTRASE.....ja sjutra necu ici i nikad vise na tekme
    tako da odma si kiksa da smo najgori u jevropi....
    PETO....dao si se previse, i mene sad raspisao, ne valja nam ovo....nisi skontao moju poruku...no dobro...
    nisi gledao dobro ono sto treba, rekao sam ti koji je problem kod te dvije zemlje, pricamo o Srbiji jer je najbliza nekako...
    Imas gancije i grobare, koji realno jedva stoje jedno pored drugoga na Gazimestan, a ne na reprezentaciju da stoje zajedno...
    Imas tu i ostale najvece 4,5 grupa, koje ono, mogu zajedno al isto bi neko tu da vodi nesto, sad to ide na bolje, jer to pratim, ali nemas dvije osnovice ultra pokreta Srbije, tako da to nije bas to kako bi trebalo da bude u Srbiji.
    ne znam jesi li npr gledao klip sa gostovanja, ja sam zaboravio dje,nedje odje blizu, i da vidis atmosferu, prava ultra ekipa.
    E pa, ako ocemo da se igramo navijaca , moramo da nekako igramo po pravilima a ne indijanisanje, ne moze `ne zanima te ultra` a oces da navijas, da ides na tekme sa navijacima i da navijas 90 min... sjutra da je srece, da smo otisli u Bugarsku organizovano 3-4busa i u Sofiju, realno te ceka frka velika, i ti ces rec da si ti dosa samo da se druzis i da odgledas utakmicu? nego skrecem s teme...
    Uglavnom, ni Srbi nisu nesto po pitanju fudbala, ali su dosta ispred nas sto se tice navijanja na repku, o hrvatima da ne pricam i bosancima iako su kreteni.
    Ja sam ti rekao o ultra zemljama, spanija je tu na najnizi moguci nivo. Dje bas nju izabra...

Uglavnom, da ne sirimo pricu.
    Lijepo skupis ekipicu iz svog dijela grada, ili nebitno iz grada, organizujes se, napravite neku zastavu (kad sad moze da se kaci sto god i kako god na ogradu, iskoristite to),picite tako..
    A dje internet brate?! I to kacenje slika vas nekoliko iz lokala...
    Uglavnom, ko oce da se igra navijaca neka igra po pravilima i prati ljude sto to organizuju... (jes da je org u *****,al eto) i to je to...
    Pozdravljam te opet.
    Намјерно Другачији...

Page 16 of 94 FirstFirst ... 61213141516171819202666 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)