"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
ne vidim samo shto mu je to trebalo....ako mu je volja bila da se proba mogao je 2 puta odvozit da vidi ima li policije pa onda neka se manijachi...ovako nikom nishta po meni nije dokazao,sem shto je zaglavio ui zatvor zbog svakog moguceg prekrsaja koji postoji...
najcrnje od svega je shto ga vi bodrite a time i neko dijete koje njemu nije ni do chlanaka pa ce da proba isto i da ode u lijepe 3 pizde materine i on i pola MOOdovishtava podgorickih sa brzim kolima pokusavajuci da mu obore rekord...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Fabia, da se takav "frajer koji ima muda" zabije u auto u koje ti je sestra i ona pogine da li bi ga i talje smatrao takvim frajerom?
ne kapiram da su ovo muda
ako jesu muda ovo onda treba da ih drugacije dokaze a ne da vozi 200 i pretice kolone zajedno sa ovim debilima iz pasata koji su ih pratili
jer ima normalnog naroda u saobracaj i djece veoma male
istu kaznu treba da dobije i vozac pasata jer ga je posticao da vozi jos brze
ovo je glupost napraviti ili praviti, ne vodi nicem dobrom
Iskreno mislim da za ovo ne trebaju nikakva muda, samo treba bit' nezreo i ne razmisljat glavom
Njak Njak Njak
Mislim da ovi sa pasatom jedva chekaju da neko brzhe vozi da bi malo i oni divljali...
E da,svi smo znali da se prati forum a i da nije mjesto za takvu prichu Casee...!
mislis Kejslodžika ?
Njak Njak Njak
xaxaxaxa kako izbrisa post odma
da se zna, on je vozio bentlija 300 prije neki... ko nije procitao
odma istragu da otvorite i u novine ga metnite![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ada kad ne mogu stic gti, kako ce se tek nosit sa bentlijem kontinental GT![]()
nema sto da me cekas jer je ovo razumno razmisljanje
ti me pratis dodas gas dodam i ja i samim tim se povecava rizik
a ako vozac pasata online jedna pusa za njega i savjet razmisli malo
cemu sluze tablice, cemu sluzi radio vez, cemu sluzi pojacanje
volan ima trokraki ???nemoj mi reci da su uslovi na "stazi" jos bili idealni
Last edited by desha; 01-09-10 at 10:28.
Mala je razlika izmedju HRABORSTI i LUDOSTI...
Kad sve preraste u ovo drugo... Ne vodi ni ka chemu dobrom...
Ima i Cetinjanina s brzim kolima(doduse, ti su poznatiji da pale gume na poligonu) :devil:
Evo javno... Dragi i poshtovani pripadnici MUP-a. Zaposlite me da vozim Passat, bicu poshten i odan radnik.
Ako ce me ko platit dovoljno... (cisto da imam sto kad izadjem iz vrtica s reshetkama), imacete program bolji nego u gladijatorskoj areni... :mrgreen:
Shalimo se naravno![]()
Hm Marko me je vozio do kanjona i nazad i to vrlo kulturno i bez ikakvog rizika, i ne bi ni tada letio da ga nije pocera passat i to sto im je bjeza jes glupo i nezrelo da se ne izrazavam drugacije ali ni oni kad su ga vec imali snimljenog nisu ga morali forsirat..jer bi mu sveisto uzeli i auto i vozacku obzirom da imaju snimak.
Posto evo saznadosmo da citaju ovo neka promijene PS(pravilo sluzbe) ako u njemu vec ne pise da je zabranjena potjera u slucaju da se rizikuju zivoti drugih(i nije ovo njihova greska vec vise onih koji ih obucavaju za ove stvari), eto cisto jer na put moze bit i njihovih bliznjih..ja znam da im je zadovoljstvo da na licu mjesta uhvate nekoga ali nije to vrijedno ljudskih zivota definitivno, a one koji se izivljavaju po putu ni mi sa foruma ne volimo i svakako ce nam bit milo ako ih maknu iz saobracaja![]()
She is only here to annoy herself!
Nema ovdje muda nikakvih, nego glupost najveca.
Ja bi njega u tvorza jedno 3 mjeseca, ne bi mu ja dira vozacku...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks