Naravno da je montaza, posle smo sve trljali oci da se uvjerimo da to nije tacno. Nego, uopste nije los taj stav "Sve sto nisam vidio svojim ocima je nemoguce"...
Mislim da je to montaza isto![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Naravno da je montaza, posle smo sve trljali oci da se uvjerimo da to nije tacno. Nego, uopste nije los taj stav "Sve sto nisam vidio svojim ocima je nemoguce"...
loptica ide horizontallno tj. linijski tako da mislim da ovo svaki jaci teniser moze da uradi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
jel mi se ovo cini ili rodick drzi malu lekciju djoksu![]()
Who let the dogs out
Meni se ne cini ni malo. Djoksi bih i ja dao par casova, no me mrzi. Ocigledno da ovaj Rodik ima vise zelje i volje od mene.
Svi igraci iz vrha imaju po nekog Nemezisa, a Nole ih izgleda ima nekoliko... Ne moze on preko Rodika, njega bi Dick izgleda dobio jednom rukom. A sve je pocelo u onom cuvenom cetvrtfinalu US Opena prije dvije godine...![]()
federer bez previse muke izbaci davidenka 6:4 i 7:5
Who let the dogs out
Federer konačno osvoji Tennis Master 1000 turnir i to onamo đe je i stao, u Sinsinatiju. I turnir uopšte nije osvajao još od Australian Opena. Dobro za moral i samopouzdanje pred US Open. Vidjećemo.
Dick Laurent is dead!
I sto je najbitnije, nije se ni oznojio.
Fis me odusevio, narocito juce koliko je vjerovao u pobjedu, smrsao je mnogo i krece se sjajno!
sve mirise na finale US Opena Fedex - Murray, osim ako ih zreb ne stavi u istu polovinu. Ubjedljivo su najbolji na tvrdoj podlozi, i obojica dizu formu.
I onda 3:0 za Fedicu. Tesko da moze dva puta zaredom dobit sebe ptrotiv Mareja. Marej je Nadal tvrde podloge. S tim sto na tvrdom (pogotovo USO tvrdom) "Nadali" lakse padaju.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nadal i Marej u istoj polovini....Federer,Djokovic,Roddick i Soderling u drugoj....
To ti je nova vijest ?![]()
...
Jedan atraktivan potez majstora Federera na mecu US opena
VIDEO
Sto mislite moze li argentinac gonzales uzet bar jedan set uzbekistancu istominu ?
Who let the dogs out
Nije to los mec. Maximo je zanimljiv tenisač... Ima sanse. Mada je najrealnije da ga Denis pospremi.
Mada tu nema previse prolaza za undrdoga. Znalo se za Chardy-a, Swanka, Fognini-a i Troickog, ali Maxima ne vidim u toj situaciji.
Probaj ovu Barboru Zahvalovu Strikovu na 13 kvoti![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks