evo izgleda....mora biti da nam je odbrana na nivou cim smo 11 golova primili od italije ^^
ladno gubimo ovo![]()
evo izgleda....mora biti da nam je odbrana na nivou cim smo 11 golova primili od italije ^^
<--- leuk
i ??????????
stvarno smo carevi
taman tako, pravi onaj balkanski mentalitet....pi, po***** nam se u svu organizaciju i igru, pa taman i osvojili ovo evropsko. nije sto smo izgubili, ali ovo je stvarno smijesno postalo.
<--- leuk
Nema veze. Momci su se premorili sinoc + opustili se malo vise
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ništa strašno se nije desilo. Svaki poraz boli naravno, ali ako smo već morali da izgubimo bolje da se to sad desilo...
Igrali smo sinoć onako paklen meč s Hrvatima, a danas odma u 13h sa žabarima gadnim! I još nema prenosa!!! Još jednom kažem, rak glave svima u TVCG želim.
Čuješ ti ovoga. To će polufinale možda bit na tvoj televizor! Hrvati dobijaju Italiju siguran sam, a mi Špance više og 1 gola razlike i mi smo onda prvi u grupi...
vec se traze razlozi u umoru, ako im nije bilo dosta da se fizicki pripreme 3 mjeseca onda neka skinu kupace i igraju buce...
ma kakav umor, pustite se toga. italijani nam ne leze, nikad ih ne dobijamo lako [a ni spance, mada su ovi ochigledno u uzasnoj formi]. plus smo mozda malo potcjenili posle sinocnje pobjede.
nista strasno, desavaju se kiksevi, ali morace se ozbiljnije igrat
nista strasno...sjetite se izjava od prije par dana...utakmica sa hrvatima nije toliko bitna , mnogo je bitnija ona protiv italije....i sta sada...italija vrlo realno moze biti prva, pogotovo ako se tempesti razbrani....
štroco, sarkazam je nešto od glagola Sarkozi je li??
To možda i ne bude loše, viđećemo...
isto tako italija moze vrlo lako biti prva, pa da se mi, hrvati i spanci borimo za 2. i 3. mjesto....koji bi to spektakl bio.![]()
<--- leuk
proslo evropsko smo primali 5 6 golova po utakmici,odbrana nam je losa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks