ma predobri, samo cekam da vidim hoce li ko reagovat na te njegove "postove"
ma predobri, samo cekam da vidim hoce li ko reagovat na te njegove "postove"
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
ahahah vala zasluzio si +1 rep zbog ovih pohvala na racun ovoga cestitoga momka :mrgreen:
A kako bi ja vas chatere sve banova, ajde, mnogo jada.
A i uvatio bi vezu u T-com da onaj dio Sarajevska-Zetskih odreda-Novosadska nema interneta naredne deset godina, cak ni wireless da se ne vata u onome potezu, ajde![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ja sam ti 1 kandidat za banovanje 100 %
Pa dobro samo sam umjesto u Info stavio u Oglase...
Treba li kakvu kaznu da platim? Taj admin što je za kućne ljubimce zna li za opciju 'Move' ?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
može li neko izbrisat postove sa onom mačkom na temi 'smiješne slike'![]()
Moze li neko izbrisat onaj post u smijesne slike sa onom krabom retardiranom koja pusi,onde nema nista smijesno?
Pusenje ubija!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Pusti krabu neka pusi, kad dobije coeka na pluca, kajace se![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Kome smeta tema Srpski fudbal? Nju ste požurili pobrisat, pored onolikog smeća na Sportu... Majka mu stara, dva fudbalska kluba iz Srbije* imaju više navijača nego svi ostali zajedno uključujući sve lige petice kojima ste ostavili temu...
*- Partizan i Zvezda imaju gomilu navijača ovdje od svog osnovanja, ne nužno i ne zbog toga što su iz Srbije. Čisto da se ne pravimo ludi oko svega i svačega
Last edited by MonterO; 30-08-10 at 00:21.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Ko te slaga to?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bravo DIDI, beskompromisni čuvaru foruma
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Izvinite o cemu pricate vi jutros...kakav fudbal?
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ma MonterO otvara temu sprski fudbal, koja je na svu srecu vise puta sa razlogom obrisana.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ali je zato ostala tema Švedski fudbal, čisto da se do kraja isprdate
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
sprdaš se, boli te *****
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Jesi Didi, slagao si. Ali to nije ni bitno. Ovakvim ponašanjem samo nanosiš štetu ovom forumu
Nema druge osim da se otvara Српски Форум.
To što ti pokušavaš je širom interneta poznato kao trolovanje, i to je ono što nanosi štetu forumima.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Nisam ti ja rekao da lažeš iz čista mira. Ti si me pitao. Ja bih možda rekao da ne govoriš istinu, jer na forumu Fudbal Soccer Nogomet Calcio... ne postoji tema koja se bavi srpskim fudbalom.
A kad smo došli do toga da je jedini kriterijum administratora inaćenje sa članstvom... sami se vidite
mislim da smo jasni bili, nastavi ovako i popices ban
Last edited by DIDI; 30-08-10 at 10:02.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks