View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 301 of 942 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... LastLast
Results 7,501 to 7,525 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Citah upravo Perovu izjavu dje kaze da on ne gleda ko dje igra i sl. Interesantno.
    Evo npr. Paskovicu je lani, uoci SP-a visilo mjesto u ekipi (nakon FENOMENALNE sezone u Primorcu), danas se vodi kao siguran.
    Treba li podsjecat da su slican put prosli Danilovic, pa prije njega N.Janovic...
    Meni je smijesno sto je Trajkovic, dok nije dosao u Primorac, bio pozivan na pripreme, a sad ni to.

Bice interesantno vidjet kako ce se vaterpolo javnost postavit prema Peru kad ovaj posalje Scepa kuci. 'oce li se iko zapitat' zasto on a ne Radic?

Trenutne okolnosti nas tjeraju da svaku medalju shvatamo kao uspjeh, ali zlato bi moralo bit' cilj.

Ovog Kalaja nikad nisam gledao, ajd' da vjerujemo Adamu.
    Sto je sa Setkom, ne pise da je i on otisao?
    Poso je kod Djuze u Latinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj neka nam je sa srecom sjutra
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Vidim da se karte prodaju na benzinskim stanicama INE (??!!), ali kako neko ko nije iz Hrvatske da kupi kartu?
    naši se non stop hvale upitima za karte iz inozemstva i očekuju oko 2000 stranih navijača. vjerojatno se preko saveza može doć do karata, pogotovo ne bi trebo bit problem jer je za utakmice hrvatske izdvojena karta (prodaje se posebno za utakmice hrvatske, za 2 popodnevne i za 3 jutarnje utakmice).

evo i pregleda povijesti EP-a kao i ponešto o organizaciji ovoga i sličnome - link.

inače kiša pljušto cijeli dan. temperatura je pala 10ak stupnjeva u odnosu na jučer, a sutra se očekuje ipak smirivanje što se tiče kiše, ali daljni pad temperature. navečer kad igramo mi i vi očekuje se 10ak stupnjeva (ili u hrabrijim prognozama 12,13)
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Koga interesuje utakmice moze da prati i na streamu http://www.europeanchampionships.org...0/?pag=WEBCAST
    Jes da je slab kvalitet ali moze se ponesto vidjet...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Najbolje su najbolje Crnogorske Ajkule! Bravo momci,odlicna utakmica! E Viva Montenegro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I nisu bas toliko predobro odigrali...bilo je doista gresaka mada vjerujem da ce se to do nokaut faze ispraviti.

nego ne vidim da je ikom zasmetalo sto se cika puero odlucio da sefik bude prvi golman...a da ne pomnjem 3 gola sa 8+m mada sumnjam da bi ih i zdravko uhvatio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Karanjeeeeeeee

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    I nisu bas toliko predobro odigrali...bilo je doista gresaka mada vjerujem da ce se to do nokaut faze ispraviti.

nego ne vidim da je ikom zasmetalo sto se cika puero odlucio da sefik bude prvi golman...a da ne pomnjem 3 gola sa 8+m mada sumnjam da bi ih i zdravko uhvatio.
    vato je sve sto je mogo...ti golovi sa 8 metara su bili i jaki i precizni sutevi...sve od precke...mislim da je sudjenje bilo malo domacinsko nista precerano...mogo je danilovic malo vise igrat
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čestitke Crnoj Gori, zaslužena pobjeda. Bili sto dosta opasniji u napadu, pogotovo sa igračem više (dosta brži i tečniji protok lopte sa puno više opasnosti po gol) dok se hrvatska mučila za skoro svaki gol. Sukno me danas malo razočarao jer je imao previše grešaka dok Buljubašića ne bih ni spominjao da se ne nerviram. Tek je prva utakmica i sigurno je bilo dosta nervoze ali kako sam vidio vi i Srbija mi se činite puno ubojitiji od naših.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh kako bi sad napravio jednu anketu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako gledamo objektivno, po kvalitetu je ipak Sefik ispred Radica. Mislim da njegovo postavljanje na mjesto prvog golmana nije greska, vec adut vise. Vidjecemo sta ce reci rezultati...
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao sto sam ranije pominjao, Crna Gora je u odlicnoj formi, i ne vjerujem da je iko moze zaustaviti, a evo kolko vidimo i domacini su pali sa 2 gola razlike i pored onakvog sudjenja
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo ajkuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U 2. cetvrtinu smo objasnili kako se igra vaterpolo, svaka cast momcima 8-)

Sad odgledah snimak, kakvi golovi Nikole Janovica i majistorija Zlokovica za 8-7, uh...
    Last edited by Bijela_City; 29-08-10 at 23:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Buba_mara View Post
    Ako gledamo objektivno, po kvalitetu je ipak Sefik ispred Radica. Mislim da njegovo postavljanje na mjesto prvog golmana nije greska, vec adut vise. Vidjecemo sta ce reci rezultati...
    po cemu je molim te to bolji sefik...ocemo po rezultatima koje je imao u reprezentativnom takmicenju....ne ma ih, nije igrao 4 god, u klupskom....sta je osvojio, kup koji svi znamo da je nastelovan....bio jeste mozda i najbolji golman iako po meni tempesti kad je u formi je za njega bog, igra se na staru slavu.
    ne zaboravi da sefik ima 32 god i potpuno je nepotreban ekipi, nego to je sve vec politika koje mi je preko one rabote vise. povraca mi se od perovih izjava razloga i opravdanja, jer sto zine laze...sva sreca pa smo mala sredina i sve se zna sta se dje radi i desava....
    a inace je sramota da iko uopste i pomene da sefik zasluzuje mjesto u repki a kamo li da bude prvi golman.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    vato je sve sto je mogo...ti golovi sa 8 metara su bili i jaki i precizni sutevi...sve od precke...mislim da je sudjenje bilo malo domacinsko nista precerano...mogo je danilovic malo vise igrat
    ako malo bolje obratis paznju kod prva 2 gola sa distance sefik je bio dosta uspavan, iznenadili su ga i kasnio je.jacina suta ne igra preveliku ulogu ako je golman dobro postavljen i oprezan. i golovi nisu bili od precke vec ispod i nisu mu bili iznad ramena ili u sami cosak da nije mogo uhvatit vec iznad ruke nego jednostavno je bio na krivoj nozi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kalimero opusti se. Sefik je najbolji golman na svijetu i presrecan sam jer brani za nas. uliva vecu sigurnost covjek nego scepo a kamoli radic tako da navijaj za dobrobit repke i mani se price o klubovima. naprijed ajkule. svaka cast momci. ivovic ima top u ruke ljudi !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li prenosa sjutra???

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

ako malo bolje obratis paznju kod prva 2 gola sa distance sefik je bio dosta uspavan, iznenadili su ga i kasnio je.jacina suta ne igra preveliku ulogu ako je golman dobro postavljen i oprezan. i golovi nisu bili od precke vec ispod i nisu mu bili iznad ramena ili u sami cosak da nije mogo uhvatit vec iznad ruke nego jednostavno je bio na krivoj nozi.

ispod precke od precke nebitno onakva pliska pod precku se ne brani...jacina suta ne igra veliku ulogu? ne bih se slozio bas naprotiv
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pobjeda za Crnu Goru !
    Kao sto je Gojkovic rekao,tezak mec,Hrvati bolje poceli,poveli... Nije lako dobiti Hrvate na njihovom terenu,s obzirom da su uz nas i Srbiju glavni favoriti za titulu. Ovo je odlicno za samopouzdanje.
    Idemo na zlato!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene smeta sto Šefik brani, pa sad da je odbranio sinoc 100 šuteva!!! Brzo li postade prvi golman, to je vrh.
    Ne gledah utakmicu, jer sam bio na košarku, ali vrh što dobismo. Ako se danas dobije Italija velike su šanse da se osvoji prvo mjesto u grupi!
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    Kalimero opusti se. Sefik je najbolji golman na svijetu i presrecan sam jer brani za nas. uliva vecu sigurnost covjek nego scepo a kamoli radic tako da navijaj za dobrobit repke i mani se price o klubovima. naprijed ajkule. svaka cast momci. ivovic ima top u ruke ljudi !
    Aoh mene.....
    Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Realno gledano,pa se ljutnje ...
    Denis je klasa ispred i Šćepa i radića.
    Sviđalo se to ili ne!
    Ipak čoek ima malo više iskustva od njih.
    Ali kako makedonija kara sa starijim Ivovićem
    Momci su odigrali sjajno meč protiv barakuda.I zamolio bi samo jedno kad je reprezentacija u pitanju da se ostave ove gluposti Jadran i primorac...E da niko ne navija za BdR
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Citah upravo Perovu izjavu dje kaze da on ne gleda ko dje igra i sl. Interesantno.
    Evo npr. Paskovicu je lani, uoci SP-a visilo mjesto u ekipi (nakon FENOMENALNE sezone u Primorcu), danas se vodi kao siguran.
    Treba li podsjecat da su slican put prosli Danilovic, pa prije njega N.Janovic...
    Meni je smijesno sto je Trajkovic, dok nije dosao u Primorac, bio pozivan na pripreme, a sad ni to.

Bice interesantno vidjet kako ce se vaterpolo javnost postavit prema Peru kad ovaj posalje Scepa kuci. 'oce li se iko zapitat' zasto on a ne Radic?

Trenutne okolnosti nas tjeraju da svaku medalju shvatamo kao uspjeh, ali zlato bi moralo bit' cilj.

Ovog Kalaja nikad nisam gledao, ajd' da vjerujemo Adamu.
    Sto je sa Setkom, ne pise da je i on otisao?

Ispravio bih te...
    Trajković je pozivan na pripreme i bio je na širem spisku dok je igrao u BdR.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Page 301 of 942 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)