Dovođenje Vladimira Stojkovića u Partizan ne predstavlja uopšte udar na navijače i simpatizere Crvene Zvezde.
Vladimir Stojković je golman reprezentacije Srbije. Svi znamo koliko je loš golman Radiša Ilić, ali jednostavno - Stojković će biti tu dok Partizan bude u Ligi Šampiona. Nakon toga on odlazi, ali Radiša Ilić ostaje.
Nije lako nakon plasmana u LŠ jednog golmana poniziti i skloniti ga sa gola (ma koliko on loš bio). Dovođenjem golmana REPREZENTACIJE SRBIJE, Radiša Ilić će se sam pomjeriti sa gola bez obzira na to što je i Stojković očajan golman.
U svakom slučaju mnogo loš potez uprave Partizana. Ako su već htjeli da se pojačaju na golmanskoj poziciji trebalo je uzeti golmana koji bi mogao da pruži Partizanu sigurnost na duže staze. Kao što je to bio slučaj sa Mladenom Božovićem, recimo.
Mnogo ljepša vijest je da je naš Savić potpisao petogodišnji ugovor. Mislim da će u tandemu sa Krstajićem biti odličan, a imaće priliku da uči od iskusnog Krstajića koji je jedan od najboljih štopera koje je SCG fudbal izbacio u zadnjih 10ak godina.
Fernando Morientes? Mislim da ne treba. Kleo je profil igrača kao Morientes a i prilično je star. On bi vjerovatno uzeo neke velike pare za koje bi se mogli dovesti 2-3 mlada fudbalera sa perspektivom i željom za radom i napretkom.
Što se tiče Mutua, to bi bio pun pogodak, ali mislim da to toga ipak neće doći. Kad se Mutu malo raspita i sazna po kakvim sve terenima u Srbiji treba on da gliba kopačke, samo će im mahnuti i poći u bundesligu ili Holandiju.

Reply With Quote

Bookmarks